En çok beğenilenler

Görselli Yorumlar

Videolar
Sennheiser Profile
77
AU-AM200 4 Kanallı Efektli Yayın Mikseri
477
Audient EVO 4
70

Daha fazla ürün

SesciBaba

SesciBaba Behringer Mikser ile Üstün Ses Performansını Deneyimleyin

SesciBaba

SesciBaba; dünyaca ünlü pek çok markanın Türkiye distribütörlüğünü yapan, alanında uzman çalışanıyla dört farklı ülkede sektörün liderliğini üstlenen, 35 yıllık bilgi birikimine ve tecrübeye sahip bir marka olarak hizmet veriyor. İşinde uzman bir kadro oluşturmaya özen gösteren SesciBaba; müzik tutkunu, eğlenceli, stüdyo ekipmanları konusunda gerekli donanıma ve deneyime sahip ekibiyle kaliteli hizmetinden taviz vermeden Trendyol aracılığıyla da kullanıcılarla buluşuyor.

SesciBaba, kaliteyi uygun fiyatlara sunarak harika bir deneyim ve müşteri memnuniyeti yaratmayı amaçlayan bir marka. SesciBaba ses kartı, mikrofon, kulaklık, mikseri monitör ve daha pek çok stüdyo ekipmanıyla müzik tutkunlarına hitap ediyor. Siz de SesciBaba Yamaha, Behringer, Pioneer gibi markalara Trendyol aracılığıyla ulaşabilir, aradığınız özelliklere sahip ürünleri hızlı ve güvenli bir şekilde temin edebilirsiniz.

Eğer bir müzik stüdyonuz varsa ya da kendinize bir müzik stüdyosu açmayı planlıyorsanız, evinizde kendi imkanlarınızla müzik ve ses kaydı almak istiyorsanız Trendyol SesciBaba mağazasında dünyaca ünlü Behringer markasının ürünlerine göz atabilirsiniz. SesciBaba kampanyalarını takip ederek bu ürünlere avantajlı fiyatlar karşılığında sahip olabilirsiniz.

Gittiğiniz her ortama rahatlıkla taşıyabileceğiniz 8 ve 12 kanallı SesciBaba Behringer ev ve stüdyo mikserleriyle, bir mekanda müzik yaparken veya evinizde ses kaydı alırken ses ayarlarınızı en konforlu şekilde yapabilirsiniz. Ayrıca USB arabirimi sayesinde mikslerinizi kolaylıkla kaydedebilirsiniz.

Behringer mikserler ile stüdyo kaydı gerçekleştirmek istediğinizde en üst düzey performansı elde edebilmek için Trendyol SesciBaba mağazasının sunduğu Behringer condenser mikrofon çeşitlerine göz atabilir, bütçenize uygun ve ihtiyacınızı karşılayan modeller arasından seçim yapabilirsiniz. Ayrıca telefonunuza harika ses kayıtları almak için SesciBaba telefon mikrofonlarına bakabilirsiniz.

Behringer ses sistemlerinin özellikleriyle ilgili daha detaylı bilgilere Trendyol SesciBaba mağazasından ulaşabilir, SesciBaba ürünleri ile ilgili detayları ürün sayfalarından inceleyebilirsiniz.

SesciBaba DDJ-400 DJ Seti ile Eğlence Dolu Anlar Yaşayabilirsiniz

SesciBaba Behringer Mikser ile Üstün Ses Performansını Deneyimleyin

Trendyol SesciBaba mağazasında yer alan Pioneer DDJ-400 DJ Controller ile DJ'liğe ilk adımınızı atabilir, becerilerinizi eğlenceli bir şekilde geliştirebilirsiniz. DDJ-400 setlerinde yer alan; denetleyici düzeni, ışıklı düğmeler ve Beat FX formatı döngü özellikleri ile performansınızı zirveye taşıyabilirsiniz. Hafif ve kolay taşınabilir yapısıyla istediğiniz her yere rahatlıkla götürebilir, profesyonel bir performans sergileyebilirsiniz.

DJ'liğe yeni adım atmış olsanız bile Beat FX özelliğiyle rahatlıkla parçaya uygun tempoda setler oluşturabilirsiniz. Üstün performans vadeden yazılımı set üzerindeki hakimiyetinizi kolaylaştırır. Böylece becerilerinizi sıkılmadan ve yorulmadan geliştirebilirsiniz.

DDJ-400 yüzünüzü güldürecek harika bir özelliğe daha sahip. Hem akıllı telefon hem de bilgisayar uygulamaları ile bağlantı kurabilen yazılımı ile cihazlarınıza kolaylıkla bağlanabilir, müzik uygulamalarını kullanarak istediğiniz şarkılara pratik bir şekilde ulaşabilirsiniz.

SesciBaba Pioneer DDJ-400 setini Trendyol SesciBaba mağazasından avantajlı fiyatlarla satın alabilir, setinizi tamamlamak ve daha profesyonel bir deneyim için SesciBaba Pioneer kulaklık çantası, kulaklık monitör gibi markanın diğer ürünlerine de göz atabilirsiniz.

SesciBaba İndirimlerini Trendyol Aracılığıyla Takip Edebilirsiniz

Trendyol SesciBaba mağazası, kalitesiyle kendisini ispatlamış birbirinden başarılı markaların çeşitli ürünlerini sizlerle buluşturuyor. SesciBaba Türkiye; evinde veya stüdyosunda ses ve müzik kaydı yapmak, canlı müzik yaparken harika bir deneyim yaşamak isteyenler için sunduğu geniş ürün yelpazesiyle üstün performans vadediyor.

Ses sistemleri üzerinde yılların verdiği bilgi birikimi ve tecrübeyi Trendyol mağazasına taşıyan Sescibaba'nın ürünleriyle ilgili kullanıcı görüşlerini yorumlar bölümünden inceleyebilirsiniz. Trendyol SesciBaba mağazasını takip ederek Sescibaba fırsatları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. SesciBaba yorumlarını inceleyerek sepetinize eklediğiniz ürünlere Trendyol'un hızlı ve güvenli kargo ayrıcalığıyla en kısa sürede kavuşabilirsiniz.