Görselli Yorumlar

Videolar
WOSSO-23
531
AYM124-93P
2785
WOSSO-22
317
6536A
80
6538A
108

En Yeniler

En Çok Satanlar

Daha fazla ürün

ROSSEV

Rossev Kahvaltı Takımı ile Güne Daha Enerjik Başlayacaksınız

ROSSEV

Sofra, mutfak ve dekorasyon ürünleriyle öne çıkan Rossev de artık Trendyol'da! Siz de Trendyol'daki Rossev ürünleri ile evinizin her köşesine şık dokunuşlar yapabilirsiniz. Yemek takımlarından kahvaltı takımlarına, çatal kaşık setlerinden fincan takımlarına kadar onlarca ürün çeşidine Trendyol Rossev mağazasından ulaşabilirsiniz. Kalite ve estetiğin buluştuğu Rossev ev ürünleri tarzıyla göz doldururken Rossev indirimleri de bütçenizi yormadan aradığınız şıklığı yakalamanızı sağlıyor.

Farklı renk ve desen seçenekleriyle Rossev kahvaltı takımları Trendyol güvencesiyle sizlerle buluşuyor. Rossev sunumluk modelleri, tadına doyulmaz reçeller ve lezzetli soslar için şık sunum çözümleri sunuyor. Son zamanların trendi mermer görünümlü kahvaltı takımları, geometrik desenli ürünler ve sadeliği şıklıkla birleştiren kahvaltı takımı modelleri de Trendyol Rossev mağazasında görücüye çıkıyor.

Rossev kahvaltı takımları bambu, emaye, seramik gibi farklı malzemelerden üretiliyor. Her zevke hitap ederken uygun fiyatlarıyla da bütçenizi yormuyor. Klasik şıklığı sevenler için yaldız detaylı ürünler, siyah ve beyazın muhteşem buluşmasından gözünü alamayanlar için modern çizgili kahvaltı takımları onlarca seçenek arasında Trendyol Rossev mağazasında sizleri bekliyor.

Rossev Yemek Takımı Modelleri Sofralarda Fark Yaratıyor

Rossev Fincan Takımı Modelleri Trendyol'da!

Rossev yemek takımı çeşitleri, ziyafet sofralarınıza renk katar. Dayanıklı malzemelerden üretilen Rossev 12 kişilik yemek takımı ürünleri; puantiye ve çizgi detayların yanında, Rönesans döneminden ilham alan sanatsal dokunuşları da sofralara taşımayı ihmal etmez. Mükellef sofralarda yerini alan Rossev sunumluk ve servis tabağı modelleri tarzınızı yansıtırken en büyük yardımcınız olur. Konuklarınızla keyifli zaman geçirmek de size kalır.

Rossev günlük yemek takımı modelleriyle sofralara şıklık katarken farklı renk ve desen seçenekleriyle de kullanıcıların beğenisini topluyor. Damalar, çiçekler, ekoseler ve çizgisel detaylar sofra düzeninde aradığınız tarzı ayağınıza getiriyor. Rossev çatal kaşık takımı çeşitleri de bu düzene renk katıyor.

Rossev ürünleri sofranızda aradığınız otantik esintiler için de çözüm sunuyor. Etnik desenli yemek takımları; Rossev bambu sunumluklar ve amerikan servisler ile kombinlenerek sofranızda otantik bir görünüm oluşturuyor. Sevdiklerinizin bir araya toplandığı sofralarda siz de Rossev ürünleriyle sofranıza şıklık katabilirsiniz.

Rossev Fincan Takımı Modelleri Trendyol'da!

Eşsiz tasarımlarıyla Rossev kahve fincanı modelleri sohbetinize keyif katar. Işıl ışıl yaldız işlemeleri, otantik desenleri, sade tasarımı ve ince formuyla kullanıcılarının beğenisini toplayan fincan takımlarına; Rossev tepsi, pasta tabağı, su takımı ve sunumluk çeşitleri de eşlik ederek ikramlarınıza şıklık katar.

Servis gereçleri de farklı model ve renk seçenekleri ile Rossev mutfak ürünleri arasında. 120 dereceye kadar güvenle kullanabileceğiniz silikon servis ürünlerinin yanı sıra çelik setler de Trendyol güvencesiyle beğeninize sunuluyor.

Rossev Mutfak Ürünleri ile Hayatınızı Kolaylaştırın

Pişirme grubunda Rossev tencere seti ve fırın kabı çeşitleri de şık görünümü ve dayanıklı malzemesiyle sağlıklı öğünler için pratik çözümler sunuyor. Rossev baharat takımları ve ekmeklik çeşitleri, tezgah üstü kullanıma imkan sağlarken ergonomik tasarımlarıyla mutfakta sizlere eşlik ediyor. Çay saatlerinize renk katmak için Rossev çay seti ve çaydanlık modelleri, düzen sevenler için Rossev baharatlık modelleri, sadece mutfakta değil banyoda da tarz yaratmak isteyenler için Rossev banyo seti ürünleri ve evliliğin tatlı telaşına kapılanlar için Rossev çeyiz seti seçenekleri Trendyol'da kullanıcıyla buluşmayı bekliyor!

Siz de Rossev ev ürünleri ile evinize renk katmak; Rossev saat, aksesuar, ayna, duvar saati, ferforje detaylı objelerle ortama şık bir dokunuş yapmak için markanın Trendyol mağazasını inceleyebilirsiniz. Rossev fırsatların takip ederek bütçe dostu bir alışveriş yapabilirsiniz.

Rossev Kayseri'den İzmir'e, İstanbul'dan Bursa'ya, Ankara'dan Erzurum'a Türkiye'nin dört bir noktasına ürünlerini Trendyol güvencesiyle ulaştırıyor. Her gün yüzlerce kullanıcı Rossev kullanıcı yorumları sayesinde güvenle alışveriş yapıyor. Rossev indirim ve kampanyalarından haberdar olmak için siz de Trendyol Rossev mağazasını ziyaret edin, kaliteli ve hesaplı alışverişin keyfini çıkarın.