En Çok Tercih Edilenler

Pet Aksesuarları

Hızlı Gönderi Ürünler

En çok satanlar

En yeniler

Daha fazla ürün

rafkestir

Rafkestir; kitaplık, duvar rafı ve komodin gibi ahşap ürünleri birbirinden şık tasarımlarla kullanıcılara sunuyor. Ayrıca Rafkestir; raf demiri, menteşe, vida, tutkal ve kenar bandı gibi yardımcı ürünlere de geniş yelpazesinde yer veriyor. Trendyol aracılığıyla Türkiye'nin dört bir yanına ulaşan Rafkestir, indirimleri ve online alışveriş kolaylığıyla kaliteyi herkes için erişilebilir kılıyor. Siz de Trendyol Rafkestir mağazasında yer alan yüzlerce ürün arasında ihtiyacınıza, bütçenize ve zevkinize uygun pek çok seçenek bulabilirsiniz. Satın almak istediğiniz ürünleri tek tıkla sepetinize ekleyerek evinizin konforunda zahmetsizce sipariş edebilirsiniz.

Alışverişiniz sırasında ürün sayfalarında yer alan Rafkestir yorumlarına göz atarak Trendyol kullanıcılarının marka ve ürünler hakkındaki fikirlerini öğrenebilir, alışveriş deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Ayrıca Trendyol'un sunduğu Rafkestir iletişim kanalı üzerinden markayla kolay ve hızlı bir şekilde irtibat kurabilirsiniz. Dilerseniz markanın Trendyol mağazasını takip ederek Rafkestir kampanyalarından anında haberdar olabilirsiniz. Böylece beğendiğiniz ürünleri indirimli fiyatlarla bütçenizi yormadan satın alabilirsiniz. Sipariş verdiğiniz ürünleri hızlı kargo avantajıyla en kısa sürede evinizin kapısından teslim alabilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Hem Kaliteli Hem de Şık Rafkestir Ürünleri Trendyol'da Boy Gösteriyor!

Hem Kaliteli Hem de Şık Rafkestir Ürünleri Trendyol'da Boy Gösteriyor!

Rafkestir; MDF ve suntalam gibi farklı materyallere sahip ürünlerle herkes için uygun seçenekler sunuyor. Rafkestir'in suntadan üretilen modelleri hem hafif hem de esnek yapılarıyla öne çıkıyor. MDF ürünler ise dış etkenlere karşı dayanıklı yapıları sayesinde uzun ömürlü kullanım imkanı tanıyor. Siz de MDF ve sunta raf modellerini inceleyerek bütçenize ve ihtiyacınıza uygun seçimler yapabilirsiniz. Rafkestir'in tekli raf modelleriyle küçük alanlarda bile kullanışlı ve şık depolama alanları oluşturabilirsiniz. Onlarca seçeneği bulunan çoklu raf modellerini ise hem ayrı ayrı duvarlarda hem de bir arada konumlandırabilirsiniz.

Rafkestir'in hayalet raf modellerini de gizli bağlantılı tasarımları sayesinde evinizin çeşitli alanlarında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Gizli raf tutucularla duvara sabitlenen hayalet raflarla hem dekoratif bir görünüm hem de güvenli kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Çalışma odasından salona, mutfaktan çocuk odasına, pek çok alan için tercih edebileceğiniz hayalet raflarla kitap, biblo ve oyuncak gibi çeşitli eşyalarınızı sergileyebilirsiniz. Raf modelleriyle birlikte farklı kapasitelere sahip kitaplık modellerini de inceleyebilirsiniz. Farklı genişliklere sahip üç, dört, beş ve altı katlı seçenekleri bulunan kitaplık modelleri arasından dilediğinizi seçebilirsiniz.

Siz de Trendyol'a Özel Rafkestir Fırsatlarıyla Avantajlı Alışveriş Yapabilirsiniz!

Siz de Trendyol'a Özel Rafkestir Fırsatlarıyla Avantajlı Alışveriş Yapabilirsiniz!

Rafkestir, ahşap raf ve kitaplık modellerinin yanı sıra ahşap evcil hayvan ürünlerine de geniş yelpazesinde yer veriyor. Siz de birbirinden güzel ve kullanışlı tasarımlara sahip mama kapları, tırmalama ürünleri ve oyun parkurları arasından evcil hayvanınız için uygun seçimler yapabilirsiniz. Ahşap stantlı çelik mama kabı modelleri arasında ikili ve üçlü seçenekler bulabilirsiniz. İdeal boyutları sayesinde evcil hayvanınızın rahatça kullanabileceği mama kaplarını yıkayarak kolayca temizleyebilirsiniz. Tekli, 3'lü ve 5'li duvar basamağı modelleri arasından da dilediğinizi seçebilirsiniz. Köprülü ve merdivenli duvar parkuru modelleriyle ise kediniz için eğlenceli bir oyun alanı oluşturabilirsiniz.

Rafkestir'in raf tutucu modelleri arasında da farklı özelliklere sahip pek çok seçenek yer alıyor. Rafkestir raf demiri modelleri, birbirinden şık tasarımlarıyla göz dolduruyor. Gizli raf tutucu modelleri de işlevsel yapılarıyla öne çıkıyor. Ayrıca frenli ve frensiz menteşe modelleriyle farklı renk seçenekleri bulunan kenar bantları da Rafkestir ürünleri arasında boy gösteriyor. Siz de beyaz, antrasit, krem, cordoba, venezia, venge, akçaağaç ve ceviz renk seçenekleri bulunan kenar bantları arasından ister mat ister parlak bir model seçebilirsiniz. Kaliteli ve şık kenar bantlarını gardırop, komodin, şifonyer ve kitaplık gibi pek çok mobilyayı kaplamak için kullanabilirsiniz.

Siz de Rafkestir ayrıcalıklarından ve Trendyol fırsatlarından yararlanmak için hemen şimdi alışverişe başlayın!