Seçili Ürünler

Line Interactive Ups

Online Ups

Regülatör ve Priz

Daha fazla ürün

POWERFUL

Powerful UPS Ürünleri ile İşinizi Teknik Aksaklıklara Karşı Güvenceye Alın!

POWERFUL

28 yılı aşan deneyimi ve bilgi birikimi ile birbirinden kaliteli ürünleri sizlere sunan Powerful, kurulduğu günden bu yana güç elektroniği sektöründe tüm güç segmentlerindeki taleplerinize karşılık veriyor. Powerful, Ar-Ge çalışmalarını ev-ofis, sistem odaları, veri merkezleri, küçük ve büyük ölçekli iş yerleri dahil olmak üzere dört temel uygulama alanı üzerinde yoğunlaştırıyor. Ar-Ge çalışmaları sonucunda CCTV UPS (Güvenlik UPS)'i geliştiren Powerful, patentini aldıktan sonra 2015 yılında üretim aşamasına geçti ve 2016 yılında sizlerin kullanımına sundu. Sunduğu ürünlerle herkesi kesintisiz enerji ile buluşturmayı hedefleyen Powerful, kesintisiz güç kaynaklarının sahip olduğu CE kalite belgesiyle güvenilir bir deneyim vadediyor.

Ürünlerini hesaplı fiyatlarla sunarak kaliteyi herkes için ulaşılabilir kılan Trendyol Powerful mağazası, uzman kadrosu sayesinde kullanıcılardan tam puan alıyor. Powerful Türkiye'nin her yerine birbirinden kaliteli ürünlerini Trendyol hızlı kargo ayrıcalığı ile ulaştırmaya devam ediyor. Siz de Powerful ürünlerini Trendyol güvencesiyle satın almak için Trendyol Powerful mağazasını ziyaret edebilir, beğendiğiniz ürünleri tek tıkla sepetinize ekleyebilirsiniz. Powerful fırsatlarından anında haberdar olmak için mağazayı Trendyol'da takip etmeyi unutmayın!

Trendyol Powerful mağazası profesyonel ekibiyle sizleri kesintisiz enerji ile buluşturmaya hız kesmeden devam ediyor. Powerful kesintisiz güç kaynağı ürünleri, şebeke enerjisinin kesilmesi durumunda sistemin işlevini görebilmesi için kesintisiz enerji sağlar. Böylece işleriniz aksamadan devam eder. Bunun yanı sıra sisteminizi kontrollü bir şekilde kapatmanız için size yeterli çalışma zamanı sunar. Sisteminizin verimini arttıran Powerful güç kaynağı ürünleri, düşük bakım maliyeti ve uzun ömürlü kullanımıyla beğenileri topluyor. Tüm Powerful kesintisiz güç kaynakları ürünlerine kolayca sahip olmak için Trendyol Powerful mağazasını ziyaret edebilir, Powerful UPS yorumlarını inceleyerek diğer kullanıcıların tecrübelerinden faydalanabilirsiniz.

Birbirinden kaliteli ürünleri Trendyol güvencesiyle sizlere ulaştıran Powerful elektronik sektörüne yepyeni bir soluk getiriyor. Siz de kompakt tasarıma sahip Powerful modem UPS ürünüyle şebeke geriliminde oluşan kesinti ve değişimlerin cihazlarınızı etkilemesini engelleyebilirsiniz. Birçok alanda kullanabileceğiniz Powerful modem UPS, hızlı ve kolay kurulumuyla da beğenileri topluyor.

Bağlı bulunduğu tüm elektronik cihazlara en doğru seviyede ve kararlı enerji veren Powerful voltaj regülatörü, sunduğu yüksek verim ve güvenilir performansıyla kullanıcılardan tam puan alıyor. Siz de şebeke gerilimi olması gereken düzeyde olmadığı takdirde dijital kontrol ünitesiyle gerekli ayarlamaları yaparak sisteme gerilimin ulaşmasını sağlayan, böylece sistemin çok daha verimli çalışmasına olanak tanıyan Powerful voltaj regülatörü ürünlerini Trendyol Powerful mağazasından inceleyebilirsiniz. Tek tıkla satın aldığınız Powerful voltaj regülatörünü monoblok yapısı sayesinde kolayca kurabilir ve hızlıca kullanmaya başlayabilirsiniz. Tüm ürünleri incelemek ve daha fazla bilgi almak için Trendyol Powerful mağazasını ziyaret etmeyi unutmayın!

Birbirinden Kaliteli Powerful Ürünleri Tek Tıkla Kapınızda!

Birbirinden Kaliteli Powerful Ürünleri Tek Tıkla Kapınızda!

Powerful far temizleme kitinden antifrize, regülatörden modeme kadar ihtiyacınız olan birçok ürüne tek adresten ulaşmanın konforunu yaşamanıza olanak tanıyor. Birçok alanda kullanabileceğiniz, sisteminizin verimini arttıran tüm ürünlere Powerful indirimleri ile bütçenizi yormadan sahip olabilirsiniz.

Online alışveriş konforunu güvenilir bir şekilde yaşamanıza olanak tanıyan Trendyol, kullanıcılara ait yorumları tüm objektifliğiyle sizlere sunuyor. Siz de beğendiğiniz ürünlerin yorum bölümünü inceleyerek diğer kullanıcıların deneyimlerini öğrenebilir, ürün hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Aklınıza takılan sorulara ''satıcıya soru sor'' butonuna tıklayarak yanıt bulabilirsiniz. Geniş filtreleme seçenekleriyle aradığınız ürüne kolayca ulaşabilir, ürünleri zahmetsiz bir şekilde sepetinize ekleyerek alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Beğendiğiniz ürünlere avantajlı fiyatlarla sahip olmanın keyfini Trendyol'la doyasıya yaşayabilirsiniz. Powerful kampanyalarından anında haberdar olmak için Trendyol Powerful mağazasını takip edebilirsiniz. Keyifli alışverişler!