Daha fazla ürün

POTAMYA

Zeytinyağı, bakliyat gibi ürünler de sunan Potamya’nın ürettiği makarnalar, tamamen vegan içeriklere sahip. Ayrıca beyaz un ve şeker de içermiyor. Dengesiz ve bilinçsiz beslenmeden kaynaklanan kronik hastalıkların tümüne meydan okuyan Potamya ürünlerine avantajlı fiyatlarla sahip olabilmek için siz de hemen markanın Trendyol mağazasını ziyaret edebilirsiniz.

Potamya indirimleri ve kampanyalarını kaçırmamak için markanın Trendyol mağazasını takip edip beğendiğiniz ürünleri favorilerinize eklemeyi unutmayın!

  • Aktar Ürünleri
  • Bakliyat
  • Gurme Ürünleri
  • Makarna
  • Zeytinyağı

Potamya Zeytinyağı Çeşitlerinin Benzersiz Lezzetine Merhaba Deyin!

Potamya Zeytinyağı Çeşitlerinin Benzersiz Lezzetine Merhaba Deyin!

Ayvalık bandrollü Potamya zeytinyağı çeşitleri; Ege mutfağının sağlık ve lezzetini sofralarınıza taşıyor. Yüzyıllardır şifa kaynağı olarak görülen zeytinyağını tamamen doğan yöntemlere hazırlayan Potamya, size üç farklı organik zeytinyağı çeşidi sunuyor. Siz de zeytinin ağaçtan toplanmasının ardından uygun sıcaklıklarda ve doğal dengesi değiştirilmeden işlenmesiyle üretilen Potamya naturel zeytinyağı çeşitlerini deneyebilirsiniz.

Potamya Soğuk Sıkım Naturel Sızma Zeytinyağı, zeytinin en taze hâlindeyken çekirdekleriyle birlikte taş değirmenlerde öğütülüp sıkılmasıyla elde ediliyor. Zeytinin tüm aromasını ve besin değerlerini koruyan ürünü soğuk tüketebilmek için salatalarınızda kullanabilirsiniz. Ayrıca bu zeytinyağı çeşidi, saç ve cilt bakımında da mükemmel sonuçlar sağlıyor.

Potamya Naturel Birinci Zeytinyağı, oleik asitin en yoğun olduğu zeytinyağı çeşidi olma özelliği taşıyor. Bir çeşit doğmamış yağ asidi olan oleik asit, kalp ve damar sağlığı için en faydalı besinlerden biri. Sıcak tüketebilen bu zeytinyağını tüm yemeklerinizde kullanabilir, hafifliği ve lezzetiyle sağlıklı sofralar kurabilirsiniz.

Potamya Naturel Sızma Zeytinyağı, kokusuyla ve tadıyla kusursuz ürün deneyimine sahip. Oleik asit dengesi de yüksek olan bu zeytinyağı çeşidinin yoğun aromasının keyfini çıkarabilmek için soğuk tüketebilirsiniz

Potamya Organik Makarnadan Bakliyata Tüm Ürünleriyle Trendyol'da!

Potamya Organik Makarnadan Bakliyata Tüm Ürünleriyle Trendyol'da!

Kolay hazırlanışı, lezzeti ve doyuruculuğuyla mutfakların en sevilen yemeklerinden olan makarnaların çok da sağlıklı olmadığı fikrindeyseniz Potamya organik makarna çeşitleriyle henüz tanışmamışsınız demektir. Potamya'nın baklagilleri öğüterek elde ettiği undan yaptığı makarna çeşitleri, vegan beslenmeyi tercih edenlerin de vazgeçilmezleri arasında. Potamya penne, fusilli, rigatoni, tagliatelle makarna çeşitleri; İtalyan mutfağından da esintiler taşıyor. Makarnayı geleneksel tariflere en uygun şekilde hazırlayan Potamya "pasta" kültürünün bozulmadan yaşatılması rolünü de üstleniyor.

%100 organik tarım ürünlerinden elde edilen unla yapılan Potamya'nın glutensiz mercimek makarna, nohut makarna, balkabaklı makarna çeşitleri; beyaz un ve şeker içermiyor. Dilerseniz Potamya organik penne ya da fusilli makarnaların lezzetine lezzet katmak için markanın sos çeşitleriyle harmanlayabilirsiniz. Yumurta gibi herhangi bir hayvansal gıda içermeyen Potamya sos çeşitlerini yemeklerinizi tatlandırmak için kullanabileceğiniz gibi tek başına da keyifle tüketebilirsiniz.

Potamya bakliyat çeşitleriyle de sağlığınıza ve damak tadınıza hitap ediyor. Bolca lif ve protein kaynağı olan Potamya kırmızı mercimek, yeşil mercimek ve nohut ürünleri tamamen organik olmasının yanı sıra; hiçbir koruyucu ve katkı maddesi de içermiyor. Doyurucu ve hafif bir öğün hazırlamak için her zaman kurtarıcınız olacak, sağlıklı Potamya gıda ürünleriyle tanışmak için markanın Trendyol mağazasını hemen ziyaret edebilirsiniz. Alışverişinizden sonra Potamya hakkındaki yorumlarınızı ve ürün deneyimlerinizi diğer kullanıcılarla da paylaşabilirsiniz.

Siz de Potamya fırsatları ve Trendyol ayrıcalıklarıyla sağlıklı beslenmeye doğru lezzet dolu adımlar atmak için alışverişe hemen başlayın!