Görselli Yorumlar

Üçlü Kanvas Tablolar

Ünlü Sanatsal Kanvas Tablolar

İskandinav Koleksiyonu

Dev Boyama Kağıtları

Psychedelic Indie Koleksiyonu

Daha fazla ürün

Postermanya

Postermanya

Poster, afiş ve çerçeve gibi dekoratif ürünlerin satışını yapan Postermanya evlerinizi süsleyecek renkli ürün çeşitlerini sizlere sunar. Mağazanın Trendyol sayfasında sevdiğiniz filmlerin afişlerini, kanvas tabloları, kişiye özel tasarlanmış takı ve hediyelik ürünleri, dekoratif duvar aksesuarlarını bulabilirsiniz. Poster formundaki haritaları okul çağındaki çocuğunuzun odasında kullanabilirsiniz. Postermanya poster modelleri arasında yer alan ve fizik ya da kimya formüllerinin yer aldığı ürünlerle derslerinde yakalayacağı başarıya destek olabilirsiniz. Film yıldızları, siyasi karakterler ya da sporcular gibi ünlü isimlerin fotoğraflarından oluşan afişleri Trendyol’da bulmanız mümkündür. Postermanya sayfasında sevdiğiniz isimlerin birbirinden farklı posterleri yer alır. Yeşilçam karakterlerinin pozitif enerji veren görselleriyle duvarlarınızı süsleyebilirsiniz. Bir aksiyon filmi sahnesinin yer aldığı modellerle heyecan dolu anları tekrar tekrar yaşayabilirsiniz. Postermanya duvar dekorasyon ürünleri kaliteli baskı teknikleri kullanılarak üretilir. Poster, afiş, tablo gibi ürünlerde HD kalitesi hakimdir. Kolay yıpranmayan dayanıklı kağıtlar kullanılır. Temizliği zahmetsizdir. Uzun yıllar boyu keyifle kullanabilirsiniz. Evinizin dekorasyonuna katkı sağlayan bu ürünleri uygun fiyat aralıkları sayesinde dilediğiniz zaman yenisiyle değiştirebilirsiniz. Mağazanın Trendyol sayfasında zevkinizi yansıtacak bir ürün mutlaka vardır. Bulunduğunuz her ortamda, her zaman diliminde, dilediğiniz ürünü satın alabilirsiniz. Trendyol'un ürün filtreleme özelliğini kullanarak belirlediğiniz kriterlere uygun posterleri aratabilirsiniz. Mağazayı takip edebilir, yeni modeller ve kampanyalar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Evlerinize renk katacak dekorasyon ürünleri ve hediyelik eşyalar için Trendyol’daki Postermanya sayfasını inceleyebilirsiniz.

Tarzınız ne olursa olsun odalarınızın duvarlarını süsleyecek bir aksesuara ihtiyaç duyabilirsiniz. Boş kalan bir duvar ses yalıtımı açısından olumsuzluk yarattığı gibi hüzünlü bir hava oluşmasına da neden olur. Trendyol’da duvarlarınıza hayat verecek çok çeşitli duvar dekorasyon aksesuarları vardır. Postermanya tablo modelleri canlı renklere sahip ürünlerdir. Hazır baskı ürünlerden birini tercih edebileceğiniz gibi kendin tasarla özelliğini kullanarak dilediğiniz görselin tablo ya da posterini yaptırmanız mümkündür. Mutfak, çocuk odası ve oturma alanı gibi evinizin her köşesine yakışacak baskı özelliklerine sahip bir aksesuar tercih edebilirsiniz. Beğendiğiniz bir görseli mağazadan kanvas tablo, afiş ya da sticker olarak üretmelerini isteyebilirsiniz. Mağazanın Trendyol sayfasında yer alan kategorilerden seçim yaparak alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Kanvas tabloların çerçeveli klasik tablo şeklinde hazırlanmış şekillerini de mağazada bulabilirsiniz. Çocuğunuzun odasını sevdiği çizgi film kahramanlarının tablolarıyla donatabilirsiniz. Postermanya sticker setlerini kullanarak günlük hayatta sürekli elinizin altında olan eşyaları sıradanlıktan kurtarabilirsiniz. 10 parçalık setleri telefon, bilgisayar, kitap, defter gibi dilediğiniz alana yapıştırabilirsiniz. Tekli sticker çeşitlerini kapılarınıza uygulayabilirsiniz. Taşınma sırasında kolilerin üzerine uyarı etiketlerinden yapıştırabilir, kırılacak eşyalarınızı gruplandırabilirsiniz. Mutfak ve banyo kapılarınıza uygulayacağınız stickerlerla keyifli bir yaşam alanı oluşturabilirsiniz. Mağazanın çeşit çeşit sticker modellerini Trendyol üzerinden inceleyebilirsiniz. Çok parçalı Postermanya çerçeve setleri size zevkinizi ve yaşam tarzınızı duvarlarınıza yansıtmanız için fırsat sunar. Çeşitli mesajların ya da ilgi çekici fotoğrafların yer aldığı bu çerçeveler 3, 4, 6 ya da 10 adetlik setler halinde sizlere sunulur. Yiyecek ve içecek görsellerinden oluşanları yemek odalarınız ya da mutfaklarınız, bebek ve çizgi film desenlerine sahip olanları çocuk odaları veya dini motifleri içerenleri salonlarınız için kullanabilirsiniz. Trendyol üzerinden kolayca ulaşabileceğiniz Postermanya tuval modelleriyle içinizdeki sanatçıya ses verebilirsiniz. Kendiniz ya da çocuklarınız için alacağınız hazır desenli mandala tuvalleriyle keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Mandalanın dikkati güçlendirici ve sakinleştirici etkisinden faydalanabilirsiniz. Mağazanın mandala tuval modelleri geniş desen çeşitliliğine sahiptir. Farklı renklerde akrilik boyalar ve fırçayla birlikte set halinde sunulan Postermanya mandala modellerinden dilediğinizi Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.

Zevkli Tasarımlara Sahip Postermanya Takı Fiyatları

Zevkli Tasarımlara Sahip Postermanya Takı Fiyatları

Aile bireylerinizden ya da arkadaşlarınızdan birinin doğum günü yaklaşıyor olabilir. Postermanya’nın Trendyol sayfasında yer alan özel tasarımlı takı modellerinden birini satın alabilir, sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Postermanya tasarım takı modelleri arasında kolye, yüzük, bileklik ve küpelerin yanı sıra anahtarlık çeşitlerini de bulabilirsiniz. Sevdiğinizin isminin baş harfinin yer aldığı bir kolye ya da birlikte çektirdiğiniz bir fotoğrafın yer aldığı madalyon modellerinden birini satın alabilirsiniz. Burç ikonlarının işlendiği bileklikleri tercih edebilirsiniz. Çocuklarınızın doğum günü partilerinde dağıtmak üzere parti konseptine uygun takılar alarak misafirlerinizi mutlu edebilirsiniz. Evcil hayvanlarınızın fotoğraflarının basılı olduğu anahtarlıklardan yaptırabilirsiniz. Sevdiğiniz çiçeğin motiflerinin yer aldığı yüzüklerden tercih ederek her zaman parmağınızda taşıyabilirsiniz. Tasarım takıların yüzey bölgeleri darbelerden etkilenmemesi için sert plastikten elde edilen bir malzemeyle kaplıdır. Bu nedenle düşme ya da çarpmalara karşı son derece dayanıklıdır. Doğaya ve insan sağlığına uygun malzemelerden üretilen modeller solvent içermez. Uygun fiyatlı ve özel tasarımlı bu ürünleri uzun yıllar boyunca güvenle kullanabilirsiniz. Sevdiklerinize güvenle hediye edebilirsiniz. Hayalinizdeki özel takı tasarımları ve daha fazlası için mağazanın Trendyol sayfasına göz gezdirebilirsiniz. Mağazanın ürün gamı arasında geçici dövmeler de yer alır. Trendyol’da yer alan Postermanya geçici dövme seçeneklerinden dilediğinizi satın alarak kendiniz kolayca uygulayabilirsiniz. Kedi severlere özel pati ve kedi desenleri, kelebek görselleri, rüya kapanı çeşitleri, vahşi hayvan görselleri ve kurukafa ya da dikenli tel motiflerinden zevkinize uygun olanı tercih edebilirsiniz. Geçici dövmeler gerçek dövmeye çok yakın bir görsel kaliteye sahiptir. İçeriğinde kanserojen madde bulunmaz. Kolayca uygulanabildiği gibi kolaylıkla ciltten çıkarılabilir. Geçici dövme fiyatları herkesin kolayca ulaşabileceği bütçe dostu aralıkta yer alır. Postermanya’nın indirim fırsatlarını ve kampanyalı fiyatlarını Trendyol üzerinden takip edebilirsiniz.

Sevdiklerinizi Mutlu Edecek Postermanya Ürünleri Trendyol’da

Sevdiklerinizi Mutlu Edecek Postermanya Ürünleri Trendyol’da

Aile bireylerinize, çocuklarınıza ve dostlarınıza hediye almak için özel bir gün olmasını beklemenize gerek yoktur. Sevdiğinizi ve değer verdiğinizi hissettirmek için Postermanya hediye çeşitlerinden birini onlara ulaştırabilirsiniz. Eşinize ya da sevgilinize fotoğraf kolajından oluşturulmuş bir çerçeve hediye edebilirsiniz. Bir ana fotoğraf belirleyebilir ve bunu onlarca fotoğrafınızı kullanarak mozaik poster biçiminde yaptırabilirsiniz. Çocuklarınıza mağazanın beğenilen ürünleri arasında yer alan mandala posterlerinden hediye edebilirsiniz. Bu sayede hem keyifli vakit geçirmelerini hem de yaratıcılıklarının gelişmesini destekleyebilirsiniz. Arkadaşlarınız için özel bir anlam ifade eden görsellerden oluşan çerçeve setlerini onlara hediye edebilirsiniz. Sevdiği ressamın eserlerinden birinin basıldığı bir tablo ya da hayranı olduğu bir sanatçının fotoğrafıyla kendi fotoğrafının montajlandığı bir afiş yaptırabilirsiniz. Sevdiğiniz bir film karesine ailenizin fotoğrafını montajlatabilir ve kanvas tablo olarak salonunuzun duvarında sergileyebilirsiniz. Anneler Günü ve Babalar Günü’ne özel tasarımları inceleyebilir, anne ve babanızın hoşuna gidecek modellerden birini alabilirsiniz. Sizi ve sevdiklerinizi mutlu edecek birbirinden eğlenceli hediyelik eşya çeşidini mağazanın Trendyol sayfasında bulabilirsiniz. Postermanya yorum bölümünü inceleyerek ürün çeşitleri hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Kullanıcıların mağaza ve mağazanın ürünleri hakkındaki görüşlerinden faydalanabilirsiniz. Hediye seçiminizde bu yorumlardan destek alabilirsiniz. Mağazanın ürünlerine istediğiniz zaman kolayca ulaşabilmek için Postermanya’yı favori mağazalarınız arasına kaydedebilirsiniz. Postermanya’nın kampanya fırsatlarını kaçırmamak için Trendyol bildirimlerini açabilirsiniz. İndirime giren bir ürünü bu sayede kolaylıkla takip edebilirsiniz. Bu özellikler sayesinde tükenen bir model yeniden satışa çıktığından da haberdar olabilirsiniz. Mağazanın Trendyol’da yer alan onlarca hediyelik eşyası arasından beğendiklerinizi sepetinize ekleyebilir, sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.