Ç O K S A T A N L A R

Daha fazla ürün

Plazma

Plazma kırtasiye ürünlerinden laboratuvar malzemelerine uzanan geniş bir ürün yelpazesine sahip. Ürün çeşitliliği ve kalitesiyle dikkat çeken Plazma fiyatlarıyla da herkesi memnun etmeyi başarıyor. Plazma onlarca kategoride yer alan binlerce ürünü, özel fiyatlarla sizlere sunuyor. Müşteri memnuniyetine önem veren Plazma, Trendyol aracılığı ve online alışveriş imkanı sayesinde Türkiye'nin tüm şehirlerinden sipariş alıyor. Siz de hangi şehirde yaşadığınız fark etmeksizin Trendyol Plazma mağazasından alışveriş yapabilirsiniz. Birbirinden güzel ürünleri Plazma indirimleri sayesinde kaçırılmayacak fiyatlarla satın alabilirsiniz. Sipariş verdiğiniz ürünleri hızlı gönderim avantajıyla en kısa zamanda evinizin kapısından teslim alabilirsiniz.

A'dan Z'ye Yüzlerce Kırtasiye Malzemesi, Trendyol Plazma Mağazasında Sizleri Bekliyor!

A'dan Z'ye Yüzlerce Kırtasiye Malzemesi, Trendyol Plazma Mağazasında Sizleri Bekliyor!

Plazma kalem kategorisinde kurşun kalem, versatil kalem, kırmızı kopya kalem, tükenmez kalem, imza kalemi, yazı tahtası kalemi, keçeli kalem, fosforlu kalem ve teknik çizim kalemi gibi onlarca kalem modeline yer veriyor. Kalem çeşitlerinin yanı sıra kurşun kalem ucu, kalemtıraş, silgi, yapıştırıcı, defter, makas ve maket bıçağı gibi gereçler de Plazma ürünleri arasında yer alıyor. Ayrıca tahta kalemi mürekkebi, yazı mürekkebi ve ıstampa mürekkebi gibi mürekkep çeşitleriyle kullanışlı hokka modelleri de Trendyol Plazma mağazasında sizleri bekliyor. Plazma; onlarca renkten oluşan pastel boya, akrilik boya, sulu boya, guaj boya, sprey boya, yağlı boya ve kuru boya modellerini de farklı marka seçenekleriyle beğeninize sunuyor. Capcanlı renklere sahip boya modelleri arasında hem bütçenize hem de zevkinize uygun modeller bulabilirsiniz. Ayrıca boya çeşitlerinin yanı sıra palet, fırça ve fırça yıkama kabı gibi yardımcı boya malzemelerini de sepetinize ekleyebilirsiniz.

Plazma ürünleri arasında zımba makinası, bant kesici, delgeç, kalemlik, küp kotluk, ataşlık, kartvizitlik, masaüstü organizer ve evrak rafı gibi ofis gereçlerine de yer veriyor. Plazma kesici modelleri arasında farklı boyutlara sahip bant kesiciler yer alıyor. Hem koli bandı hem de selobant için uygun bant kesici modellerinin mavi, kırmızı, siyah ve şeffaf renk seçenekleri bulunuyor. Metal evrak rafı, kalemlik, küp notluk ve ataşlık modelleri de dayanıklı yapıları ve şık tasarımlarıyla çalışma masalarındaki yerini alıyor.

Siz de Hem Kaliteli Hem de Kullanışlı Plazma Ürünlerine Avantajlı Fiyatlarla Sahip Olabilirsiniz!

Siz de Hem Kaliteli Hem de Kullanışlı Plazma Ürünlerine Avantajlı Fiyatlarla Sahip Olabilirsiniz!

Plazma lazer ışıklı anahtarlık, mıknatıslı harfler ve rakamlar, puzzle ve oyun hamuru gibi eğlenceli ürünlere de geniş yelpazesinde yer veriyor. Ahşap denge oyunu, mangala, dama ve satranç gibi kutu oyunları da Trendyol Plazma mağazasında sizleri bekliyor. Ayrıca Plazma ışık küresi, gece lambası ve masa lambası gibi işlevsel ürünleri de sizlerle buluşturuyor. Siz de birbirinden eğlenceli ürünlerle ve popüler kutu oyunlarıyla keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Farklı özellikleriyle öne çıkan ışıklı dünya küresi modellerini siyasi ve fiziki haritaları incelemenin yanı sıra dekor olarak da kullanabilirsiniz. Ergonomik tasarımlara sahip masa lambası ve kitap okuma lambası modelleriyle de karanlık ortamlarda bile rahatça kitap okuyup ders çalışabilirsiniz.

Damlalık ve sprey başlıklı cam şişe, lam, lamel, beherglas, dereceli silindir ve bobin gibi çeşitli laboratuvar gereçleri arasından ihtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun modeller seçebilirsiniz. Dijital güç kaynağı, damıtma düzeneği, hidrostatik terazi, ağırlık takımı, ampermetre, ispirto ocağı ve mekanik saat gibi laboratuvar malzemelerini avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz. Ayrıca arazi yapısı, insan vücudu, bitki hücresi, DNA ve çiçek kesiti modellerini de Trendyol Plazma mağazasında bulabilirsiniz.

Siz de Plazma kampanyalarından haberdar olmak için markanın Trendyol mağazasını takip edebilirsiniz. Bu sayede güncel Plazma fırsatlarını anında yakalayarak beğendiğiniz ürünleri özel fiyatlarla satın alabilirsiniz. Trendyol'un sunduğu Plazma iletişim kanalı üzerinden markayla irtibat kurabilir; böylece soru, görüş ve önerilerinizi satıcıya kolayca iletebilirsiniz. Ayrıca ürün sayfalarında yer alan Plazma yorumlarını okuyarak marka ve ürünler hakkında fikir edinebilir ve yorum yaparak kendi alışveriş deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz.