En çok değerlendirilenler

Tesettür Giyim

Görselli Yorumlar

Aksesuarlar

Daha fazla ürün

PINKMARK

Pinkmark; trençkot, elbise, kaban, pantolon, tayt, tunik ve pijama takımı gibi kadın giyim ürünlerini kullanıcılarla buluşturuyor. Pinkmark büyük beden seçenekleri de bulunan geniş ürün yelpazesiyle çok daha büyük bir kitleye hitap ediyor. Farklı stillere uygun şık kadın giysilerinin yanı sıra iç giyim ve aksesuar modelleri de Pinkmark ürünleri arasında yer alıyor. Ayrıca Pinkmark, bebek arabası ve araç içi telefon tutucu gibi çeşitli ürünleri de beğeninize sunuyor. Müşteri memnuniyetine önem veren Pinkmark, hem kaliteli hem de avantajlı ürünlerini Trendyol aracılığıyla sizlere ulaştırıyor.

Siz de evinizin konforunda, Trendyol Pinkmark mağazasından zahmetsizce alışveriş yapabilirsiniz. Beğendiğiniz ürünleri tek tıkla sepetinize ekleyerek Pinkmark indirimleriyle satın alabilirsiniz. Alışverişiniz sırasında ve sonrasında destek almak için Trendyol kullanıcılarına özel Pinkmark iletişim kanalını kullanarak markayla irtibat kurabilirsiniz. Ayrıca marka ve ürünler hakkında fikir edinmek için ürün sayfalarında yer alan Pinkmark yorumlarını okuyabilirsiniz.

Pinkmark Giyim Ürünleri Birbirinden Şık Tasarımlarıyla Trendyol'da Sizleri Bekliyor!

Pinkmark Giyim Ürünleri Birbirinden Şık Tasarımlarıyla Trendyol'da Sizleri Bekliyor!

Pinkmark elbise modelleri arasında her mevsime uygun pek çok seçenek yer alıyor. Siz de uzun kollu, kısa kollu, askılı ve sıfır kol elbiseler arasından düz renkli ya da desenli bir model seçebilirsiniz. Şık tasarımları sayesinde çeşitli aksesuarlarla hoş bir uyum yakalayan elbise modelleriyle gardırobunuza birbirinden güzel ve konforlu parçalar ekleyebilirsiniz. Ayrıca Pinkmark'ın tunik, yelek ve bluz modelleri arasından da tarzınıza uygun modeller seçerek harika kombinlere imza atabilirsiniz.

Pinkmark sabahlık modelleri, sevimli ve şık tasarımlarıyla göz dolduruyor. Siz de rose ve kırmızı renk seçenekleri bulunan cepli ve kapüşonlu sabahlık modelleri arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. Pelüş kumaştan üretilen sabahlık modellerinin yumuşacık dokusuyla kendinizi şımartabilirsiniz. Sabahlık modelleriyle birlikte Pinkmark pijama takımı modellerini de inceleyebilirsiniz. Uzun kollu, kısa kollu ve askılı tişörtler ile şort ve pantolonların birleşiminden oluşan pijama takımları arasında hem zevkinize hem de bütçenize uygun bir model bulabilirsiniz. Pamuklu kumaşa sahip pijama takımı modelleriyle huzurlu ve konforlu bir şekilde uyuyabilirsiniz.

Siz de Trendyol'a Özel Pinkmark Kampanyalarından Yararlanarak Avantajlı Alışverişin Keyfini Çıkarın!

Siz de Trendyol'a Özel Pinkmark Kampanyalarından Yararlanarak Avantajlı Alışverişin Keyfini Çıkarın!

Pinkmark pantolon, tayt, etek, şort ve eşofman altı modellerini de farklı tarzlara uygun model seçenekleriyle sizlere sunuyor. Siz de uzun ya da kısa, dar ya da bol etek modelleri arasından zevkinize uygun bir seçim yapabilirsiniz. Renk renk, desen desen etek modellerini farklı bluz ve gömleklerle kolayca kombinleyebilirsiniz. Şalvar kesim pantolon modelleriyle özgün tarzınızı yansıtabilir, rengarenk taytlarla da konforunuzdan ödün vermeden şık stilinizi gözler önüne serebilirsiniz. Pinkmark tulum modelleri arasında da yazlık ve kışlık pek çok seçenek bulabilirsiniz. Uzun kollu polar tulum modelleriyle soğuk havalarda evinizde sıcacık vakitler geçirebilirsiniz. Kısa kollu ve askılı mini tulum modellerini de yaz ayları için rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Pinkmark ceket, tunik ve gömlekler ile pantolon ve eteklerin birleşiminden oluşan takımları da hem klasik hem de sıra dışı tasarımlarla beğeninize sunuyor. Siz de farklı parçalardan oluşan 2'li ve 3'lü takımlar arasından en beğendiğinizi seçebilirsiniz. Ayrıca Pinkmark'ın trençkot, kaban, mont ve panço gibi dış giyim ürünlerini de inceleyebilirsiniz. Siyah, ekru, krem, yeşil, lacivert, bordo, bakır, kahverengi, mürdüm ve haki gibi pek çok renk seçeneği bulunan dış giyim modelleri arasında beğeninize uygun bir seçenek bulabilirsiniz. Birbirinden güzel dış giyim modelleri sayesinde şıklığınızdan ödün vermeden olumsuz hava koşullarından korunabilirsiniz.

Giysi modellerinin yanı sıra bileklik, küpe ve kolye gibi takılarla kemer ve çanta gibi aksesuarları da Trendyol Pinkmark mağazasında bulabilirsiniz. Hem şık hem de kullanışlı aksesuar modelleriyle etkileyici tarzınızı tamamlayabilirsiniz. Seçtiğiniz tüm ürünleri Pinkmark fırsatları sayesinde bütçenizi yormadan satın alabilirsiniz.