ÇOK SATANLAR

Daha fazla ürün

Pharmacity

Pharmacity, geniş ürün yelpazesinde yer alan onlarca markanın ürünleri ile hem bebeğinizin, hem sizin hem de sevdiklerinizin her türlü dermokozmetik, kişisel bakım ve sağlık ihtiyaçlarını karşılıyor. Satışlarında tüketicilerine sadece kalitesinden emin olduğu ürünleri sunan Pharmacity, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için ürünlerini Trendyol üzerinden de satışa çıkarıyor. Siz de güvenli bir alışveriş deneyimi yaşayabileceğiniz, birbirinden başarılı anne & bebek, kozmetik ve takviye gıda markalarına, online olarak Trendyol Pharmacity mağazasından ulaşabilirsiniz. Trendyol kullanıcılarının Pharmacity yorumlarını okuyarak alışveriş deneyimlerini ve ürünler hakkındaki görüşlerini öğrenebilirsiniz. Sipariş vereceğiniz ürünlerle ilgili merak ettiğiniz ya da sorun yaşadığınız bir durum olursa da Trendyol üzerinden Pharmacity ile iletişime geçebilirsiniz.

Pharmacity Ürünleri Hem Sizin Hem de Bebeğinizin Tüm İhtiyaçlarına Harika Çözümler Getiriyor!

Pharmacity Ürünleri Hem Sizin Hem de Bebeğinizin Tüm İhtiyaçlarına Harika Çözümler Getiriyor!

Pharmacity Erzurum, İstanbul, Bursa demeden Trendyol ayrıcalıklarıyla dünyaca ünlü markaların çatlak bakımı ürünlerini, ağız-diş bakımı ürünlerini, gıda ürünlerini ve anne & bebek ürünlerini Türkiye'nin her köşesine ulaştırıyor. Siz de Pharmacity'de Oral-B ve Bebevak gibi farklı markaların farklı ihtiyaçlara özel ürünlerini inceleyerek tüm gereksinimlerinizi bir tıkla karşılayabilir, Trendyol'un hızlı teslimat seçenekleriyle ürünlerinizi en kısa sürede teslim alabilirsiniz. Pharmacity'de krem ve bebe bisküvisi gibi farklı kategorilerden yüzlerce ürün geniş bir çeşitlilikle sunuluyor. Yüksek derecede mikrop öldürücü özelliğiyle ön plana çıkan Pharmacity Oksizinc çinko oksit krem ve diğer çinko içerikli krem ürünlerini akne, pişik ve leke gibi cilt sorunlarından kurtulmak ya da güneşten korunmak için kullanabilirsiniz.

Cildinizle ilgili tüm sorunlara başarılı sonuçlar getiren Pharmacity'de Lierac Phytolastil Jel ve benzeri markaların ürünlerini inceleyerek vücudun pek çok noktasında oluşan çatlakları onarabilir, cildinize gereken nemi sağlayabilirsiniz. Paraben, SLS gibi zararlı maddeler içermemesi sayesinde hem annelerin hem de anne karnındaki bebeklerin sağlığını düşünen Pharmacity Lierak fitolastil çatlak kremi ürünlerini hamilelik sürecinizde ve sonrasında gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Pharmacity'nin Trubaby güneş kremi gibi hassas ciltler için özel olarak tasarlanan ve yüksek koruma vadeden ürünleriyle ise bebeğinizi güneş yanıklarından ve alerjisinden koruyabilirsiniz. Bebekler kadar yetişkinlerin de severek tükettiği birbirinden lezzetli bisküviler için de Pharmacity'de Cicibebe bebe bisküvisi ve farklı markaların farklı içeriklerle hazırladığı bebek bisküvilerine bakabilirsiniz.

Trendyol Pharmacity Mağazası Sayesinde Daha Sağlıklı Günlere "Merhaba!" Deyin!

Trendyol Pharmacity Mağazası Sayesinde Daha Sağlıklı Günlere 'Merhaba!'' Deyin!

Pharmacity sağlıklı yaşama önem veren kullanıcılar için spor ve diyetten ne kadar verim aldıklarını gösteren ölçüm cihazlarını, virüs ve bakterilerden korunmak için kullanılan hijyen ürünlerini, tansiyon, kan basıncı gibi sağlık verilerini ölçmeye yarayan sağlık aletlerini ve gıda takviyelerini Trendyol mağazasında satışa sunuyor. Siz de Pharmacity'nin çocuk maskesi, ayak masaj aleti ve tartı gibi birbirinden faydalı medikal ve sağlık ürünleriyle tanışmak için markanın Trendyol mağazasını ziyaret edebilirsiniz.

Kendinizin ya da bir başkasının tansiyonunu kolayca ölçmenize yardımcı olacak tansiyon aletleri için Pharmacity'de Acura, Omron ve Braun gibi markaların ürünlerini inceleyebilirsiniz. Pharmacity'nin B Good maske ve diğer başarılı markaların maske ürünleriyle de havadaki zararlı mikroorganizmalara karşı korunarak hasta olma riskinizi düşürebilirsiniz. Pharmacity'nin Roll antiseptik solüsyon gibi ilkyardım ve ameliyat sırasında kullanılan medikal ürünleriyle ise kaza ya da başka bir sebeple oluşan yaraların mikrop kapmasını önleyebilirsiniz.

Bağışıklığınız düştüyse, yoğun bir çalışma hayatına girdiyseniz ya da besinlerden yeterince mineral alamadığınızı düşünüyorsanız da Pharmacity'de Apexis vitamin D3 ve C vitamini gibi besin destekleri sunan markaların ürünlerine göz atabilirsiniz. Doğal ürünler kullanmayı tercih ediyorsanız Pharmacity'de hünnap keçiboynuzu gibi organik besin ürünlerini tercih edebilirsiniz. Dilerseniz markanın Trendyol mağazasını takip ederek Pharmacity kampanyaları ve fırsatlarından anında haberdar olabilirsiniz. Böylece Pharmacity indirimlerinden faydalanabilir, bütçe dostu alışveriş yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz.