Oyuncak ve Aksesuarlar

Görselli Yorumlar

Daha fazla ürün

Pet Station

Evinizde bir evcil hayvan varsa ilgi ve sevginize muhtaç olduğu gibi bakıma da ihtiyaç duyar. Pet Station ile evcil dostunuzun tüm bakım ve oyun ihtiyaçlarını tek bir mağazadan karşılayarak alışverişinizi kolaylaştırabilirsiniz. Pet Station evcil hayvan ürünleri satışı yapan bir Trendyol mağazası. Minik dostlarınız için ihtiyacınız olan neredeyse her şeyi Pet Station ürünleri arasında bulabilirsiniz.

  • Quick
  • Gold Wings
  • Gardenmix
  • Apex
  • Jungle
  • Kardelen
  • Fit Fly
  • Versele Laga
  • Petgarden
  • Elexus
  • Vital Veto
  • Bio Petacvite

Birbirinden Kaliteli Ürünler Trendyol Pet Station Mağazasında!

Birbirinden Kaliteli Ürünler Trendyol Pet Station Mağazasında!

Mağaza, evcil hayvanınızın ve sizin konforunuzu sağlayan tüm içerikleri bünyesinde topluyor. En temel gereksinim olan mamadan başlayarak dostunuzun sağlıklı yaşamına yardımcı olacak ürünlere, yuvalardan oyuncaklara kadar birçok ürünü hizmete sunuyor. Üstelik dilediğiniz markanın ürünlerine ulaşmanıza imkan sağlıyor. Saygın ve kaliteli markaları seçiminize sunan mağaza tercihi size bırakıyor. Evcil hayvanı olmayan ve nereden başlayacağını bilmeyenler için çok parçadan oluşan ihtiyaç setleri tek seferde tüm gereksinimlerinizi karşılamasıyla kolaylık sağlıyor. Siz de Pet Station fırsatları ve indirimleri sayesinde uygun fiyatlarla rahatça alışveriş yapma deneyimini Trendyol aracılığıyla yaşayabilirsiniz.

Trendyol Pet Station mağazasında ürünleri yer alan bazı markalar:

Pet Station Ürünleri ile Minik Dostlarınızı Mutlu Edin!

Pet Station Ürünleri ile Minik Dostlarınızı Mutlu Edin!

Pet Station, tüm evcil hayvanlar için birbirinden konforlu ürünleri beğeninize sunuyor. Örneğin kedi sahibiyseniz sevimli dostunuzun ilgisini çeken oyuncaklar bir köpeğin veya kuşunkinden tamamen farklı olabilir. Kovalama oyunlarını seven kediniz için kedi oltası veya oyuncak fareler gibi ürünleri tercih edebilirsiniz. Kediniz yorulduktan sonra Pet Station aracılığıyla satın aldığınız yumuşak yatağına yatarak keyif çatabilir.

Kuşların sevdiği aynalı salıncaklar, tünekler keyifli şakımaların kaynağı olabilir. Mineralli gaga taşı ile kuşunuzu sevindirebilirsiniz. Kafes tülü hem evinizi temiz tutmaya yardımcı olurken hem de kuşunuza özel alan oluşturur. Kuş banyosu sayesinde kendini yıkayan kuşunuzun eğlenceli hallerini izlemek size keyif verir.

Suya girmeyi sevmeyen kediler ve köpekler için Pet Station kuru şampuan modellerine göz atabilirsiniz. Suyu sevenleri ise köpüren hayvan şampuanlarıyla, cildi hassas olanları ise özel şampuanlarla yıkayabilirsiniz. Ense damlaları ve pire tasmaları sayesinde pire ve kenelere karşı koruma sağlayabilirsiniz. Tüy dökülmesini önleyici ürünler ile sağlıklı tüylere kavuşan dostunuz ayrıca vitaminler ile sağlıklı tırnaklara, güçlü bağışıklığa sahip olur.

Hamster ve tavşanlarınız Pet Station ürünleri arasında yer alan kemirgen yalama taşına hayran kalacak. Birbirinden farklı karakterdeki minik arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçirebilmeniz için onun en seveceği oyuncakları ve diğer ihtiyaçlarını Trendyol Pet Station mağazasından temin edebilirsiniz.

Pet Station Ürünlerine Trendyol Güvencesiyle Sahip Olun!

Her evcil hayvanın isteği, ihtiyacı doğaları gereği farklı olabilir. Bunun bilincinde olan Pet Station, her hayvana uygun özel ürünleri satışa sunar. Pet Station Türkiye, minik dostunuzun doğal besin ihtiyaçları doğrultusunda ona uygun mama ve yemleri seçenekler halinde sizinle buluşturur. Ayrıca farklı cinste olan kuşlarınız için çeşitli yemlere de geniş ürün yelpazesinde yer verir. Muhabbet kuşu, papağan, kanarya gibi kuşlara özel yemler sayesinde minik dostunuz kendisine uygun besinleri almış olur.

Trendyol Pet Station mağazasında yer alan ürünlerle evcil hayvanınızı mutlu ederek siz de mutlu olabilirsiniz. Yavrular için özel mamalarla sağlıklı gelişimini destekleyebilirsiniz. Evcil dostunuzun eslenme, sağlık, temizlik, oyun gibi ihtiyaçlarını Pet Station kampanyaları ile uygun fiyatlarla Trendyol'dan karşılayabilirsiniz. İndirimlerden haberdar olmak için mağazanın Trendyol'daki sayfasını takip edebilirsiniz. Satın aldığınız ürünleri en kısa sürede Trendyol'un hızlı ve güvenli kargo hizmetiyle evinizin konforunda teslim alabilirsiniz.