Popüler Ürünler

Daha fazla ürün

Paydos

Paydos

Pek çok ürün seçeneğini bünyesinde bulunduran Paydos,geniş ürün skalası ve her ihtiyaca uygun modelleri ile kullanıcılar için cazip seçenekler sunar. Geniş yelpazesi ile Trendyol üzerinden kullanıcıya hizmet veren mağaza, kaliteli ve güvenilir ürünlerini online satışa sunar. Birbirinden farklı alanlarda kullanılmak üzere çok çeşitli alet edevat ile kullanıcılarının karşısına çıkar. Bu ürünlerin başında gelen Paydos dermaroller, iğne uçlu başlıkları ile göz altı ve çevresi için yararlı çözümler sunar. Göz altı bakımında hücre yenileme sağlayan bu malzeme, hafif kırışıklıklar ve hafif çizgiler için idealdir. Bu bölgede hücreleri yenileyerek kırışıklarını giderir. Bu ürünü göz altı dışında saç kökleri için de kullanabilirsiniz. Saç dibine uygulandığı zaman saça canlılık ve parlaklık kazandırarak yenileme sağlar. Yüz ve boyun bölgesinde de uygulanabilir özelliktedir. Cilt lekelerini ve hafif akne izlerini geçirmek konusunda da başarılı olan ürün, orijinal kutusunda paketli bir şekilde gönderilir. Saklama kabı da içerisinde bulunur. Telefon kullanıcılarının ihtiyacı olan Paydos powerbank, çeşitli renk seçenekleri ile öne çıkar. Pembe, siyah, gri gibi birçok rengi bünyesinde bulunduran bu seçenekler, telefonunuzun şarjı bittiği zaman sizi yarı yolda bırakmaz ve şarj etme işlemini gerçekleştirmenize yardımcı olur. Bu bataryalar 20.000 mAh ultra yüksek kapasiteye sahiptir ve 4 cihazı aynı anda şarj edebilir özelliğiyle kullanıcıların dikkatini üzerine çeker. Güvenli şarj için akım koruması vardır. Size uygun renk ve model seçenekleri için Trendyol’a bakabilirsiniz.

Her ihtiyaca uygun farklı seçenekler sunan Paydos, kullanıcı için cazip seçenekler oluşturur. Giyim ürünlerinden aparatlara kadar ihtiyacınız olan her şeyi uygun fiyatlarla sunar. Temizlik ürünlerinden biri olan Paydos galoş,mikroplara karşı etkin koruma sağlayarak her ortamda rahatça giyebilmeniz için olanak tanır. Sıkı lastikli yapısı ile giydiğiniz ortamlarda toza ve kire karşı koruma sağlar. Kirlerin ve tozların ayak yoluyla taşınmasını engeller. Galoşlardan size uygun olan boyutlardaki seçenekleri tercih edebilir ve uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Müzik ve enstrüman malzemesi arıyorsanız Paydos hoparlör sizin için cazip seçenekler sunar. XS-XB160 tepe gücü, 350 watt rms gücü, 60 watt kanal gücü ile sesi dilediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz. Dayanıklı yapısı sayesinde kolay kolay kırılmayan cihazı, bir yerden başka bir yere kolayca taşıyabilirsiniz. Ayrıca kolaylıkla bağlantısını yaparak çalıştırabilirsiniz. Sesi dışarıya ne kadar vermek istiyorsanız bunu ses ayarlarından yapabilirsiniz. Yüksek ses gücü ile her ortamda sesi rahatça duyurabilirsiniz. Böylece istediğiniz mekanda bu cihazı kullanabilirsiniz. Modelin çeşidine göre değişen hoparlör fiyatları bütçenize uygun seçenekler sunar. Giyim ürünlerinden biri olan Paydos çorap, size zengin renk yelpazesi sunarak tarzınıza uygun seçim yapmanıza imkan tanır. Renk çeşidinin geniş olmasının yanı sıra uygun fiyatlara sahip olması nedeniyle kullanıcılar için cazip olur. İçerisinde polyester, metalik iplik, poliamid gibi malzemeler yer alır. Yaz kış kullanabileceğiniz bu çoraplar, kışın üşümeyi engellerken yazın terleme yapmaz. Tekli satılabildiği gibi çoklu şekilde satılanları da vardır. Genelde yedili biçimde satılan çoraplar, siyah ya da gri renktedir. Toplu biçimde almak isterseniz size kolaylık sağlar. 120 iğneli sık özel örme ile dikişsiz bir biçimde üretilir. Antibakteriyel koruma sağlama özelliği ile sabah ya da akşam her zaman giyilebilir özelliktedir. Özel üretim ile satışa sunulan bu modeller, uygun fiyatlarla kullanıcının karşısına çıkar. İhtiyacınıza göre tekli modellerden ya da çoklu ürünlerden dilediğinizi tercih edebilirsiniz. Trendyol üzerinden çorapların şekillerini ve modellerini inceleyebilir, size hitap eden seçenekleri anında satın alabilirsiniz.

Birbirinden Cazip Paydos Modelleri

Birbirinden Cazip Paydos Modelleri

Bünyesinde pek çok alana ait ihtiyaç ürünü bulunduran mağazanın modelleri arasında gıdaya ait seçenekler de bulunur. Giyim ürünleri ve alet edevat dışında gıda alanında çok çeşitli alternatifler sunar. Bunların başında Paydos bal gelir. Bu gıda malzemesi kahvaltılar için önemli bir besindir. Özel olarak üretilir ve ağırlığına göre çeşitlilik gösterir. Kilogramına göre fiyatı da değişir. Ballar oldukça faydalı olan besin kaynakları arasında yer alır. Sizin için ideal olan miktardaki ürünlerden satın alarak sofralarınızı zenginleştirebilirsiniz. Mağazanın çok sevilen bir diğer gıda malzemesi ise Paydos pekmez çeşididir. Keçiboynuzu pekmezi kahvaltılar için tat sağlar ve hasta olduğunuz zamanlarda vücudunuzun dirençli olmasına yardımcı olur. Üzüm ve dut pekmezi de bulunur. Sevdiğiniz çeşide ve kilogramına göre istediğiniz ürünü tercih edebilirsiniz. Modeller konusunda geniş yelpaze sunan mağazanın dikkat çekici ürünlerinden biri de Paydos yüz temizleme cihazıdır. İçinde bulunan fırçası ile derinlemesine temizlik sağlar. Yüz ve gözenek temizleme özellikleri ile zahmet etmenize gerek kalmadan istediğiniz bölgeye uygulama yapabilirsiniz. Silikon yüz temizleme fırçası yüzünüzde herhangi bir hasar bırakmadan ihtiyaç olan bölgeyi derinlemesine temizler. Yanma veya kaşıntı yapmaz. Üzerinde bulunan artı ve eksi işaretleri ile cihaz yoğunluğunu ayarlayabilir ve gerekli bölgede kullanabilirsiniz. Yeni sonik temizleme teknolojisi ile derin ve kapsamlı bir yüz temizliğine sahip olabilirsiniz. Her dakika içerisinde binlerce titreşim sağlayan bu ürün, her bölgeye eşit şekilde nüfuz ederek yüzün her yerini kusursuz temizler. Silikondan yapılan malzemesi ile yüzünüze veya cildinize zarar vermez. Ultra hijyenik silikon, bakteri birikimini engeller. Standart temizlik fırçalarına oranla daha hijyenik bir kullanım sağlar. Trendyol’dan kolaylıkla alabileceğiniz cihaz, iki kat güçte özelleştirilebilir olması sayesinde deri altı titreşimi sağlar.

Trendyol’a Özel İndirimli Paydos Fiyatları

Trendyol’a Özel İndirimli Paydos Fiyatları

Paydos ürünlerin kalitesi ve çeşitliliği ile dikkat çeker. Size geniş seçenek yelpazesi sunan mağaza, çok çeşitli ihtiyaçlarınızı karşılama konusunda başarılıdır. Son dönemlerde beğeni toplayan seçenekler arasında Paydos maske aparatı yer alır. Bu aparat sayesinde kulaklarınız tahriş olmadan gönül rahatlığı ile maskenizi takabilirsiniz. Maske tutucu maskenizi tutar ve esnek yapısı ile konforlu deneyim sunar. Maske tutucu aparatını suda rahatlıkla yıkayabilir ve tekrar takabilirsiniz. Yıkarken su ve sabun kullanabilirsiniz. Ellerinizle sürekli maskeyi tutmanıza gerek kalmadan bu aparat ile kullanım kolaylığı sağlayabilirsiniz. Mağazanın sevilen ürünlerinden bir diğeri ise Paydos kulaklık modelidir. Bluetooth ile kablosuz bağlantı sağlayarak istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. USB şarj kablosu da içinde bulunur. Basları ve tizleri hissedebileceğiniz kalitede bir sesi vardır. Kulaklık üzerindeki tuşları kullanarak çalan şarkıyı ileri ya da geri alabilirsiniz. Telefondan gelen aramaları eşleştirerek kulaklık üzerindeki yanıtlama tuşu ile yanıtlayabilir veya sonlandırabilirsiniz. A2DP ses ile yüksek kalitede müzik dinleyebilirsiniz. Farklı renk ve model seçeneklerinden istediğinizi seçebilirsiniz. Paydos dijital fotoğraf makinesi de beğeni toplayan seçenekler arasındadır. 2.0 inçlik ekranı ile kullanım kolaylığı sağlar. Çocuk alışkanlıkları için daha rahattır. Uzun bekleme süresi vardır, elektrikle şarjı dolar. Dijital kameranın birden fazla işlevi vardır. Çocuklar bu kamera sayesinde fotoğraf çekebilir veya videolar yapabilir. 5 farklı filtre efekti bulunur. Ürünün özellikleri arasında 15 dahili fotoğraf çerçevesi efekti yer alır. Bu sayede cihaz çocukları meşgul eder ve yaratıcılıklarını üst düzeye çıkarır. Her yerde taşımak için uygundur. Küçük yapıda olmasına rağmen kullanımı rahattır ve birçok avantaj sağlar. Çevre dostu yumuşak silikon malzemesi sayesinde darbeye karşı korunur. Çocuklar tarafından kolayca kontrol edilebilir ve fotoğraf çekilebilir. İçerisinde şarj, usb kablosu gibi ekipmanlar da bulunur. Paydos telefon tutucu seçenekleri de günümüzde oldukça popülerdir. Böylece araba kullanırken dahi aramaları görebilirsiniz. Bu ürünlerden dilediğinizi inceleyerek size uygun olanları indirimli fiyatlar üzerinden Trendyol’da satın alabilirsiniz.