LUKS SETLER

Doğum Günü Konseptleri 1-9 Yaş

Cinsiyet Temalı Parti Setleri

Konsept Fotoğraf Albümleri

Ahşap Panolar

Daha fazla ürün

Patladı Gitti

Patladı Gitti, dekoratif ürün ve hediyelik eşya modellerini kullanıcılarla buluşturan bir marka. Patladı Gitti gece lambasından tabloya, yastıktan kumbaraya onlarca ürün çeşidine geniş yelpazesinde yer veriyor. Müşteri memnuniyetine önem veren Patladı Gitti, ürünlerini Trendyol aracılığıyla Türkiye'nin dört bir yanına ulaştırıyor. Siz de birbirinden güzel ve kaliteli ürünler arasından satın almak istediklerinizi, evinizin konforunda Trendyol güvencesiyle sipariş edebilirsiniz. Siparişinizi kolayca oluşturduktan sonra Trendyol'un sunduğu Patladı Gitti sipariş takip sayfası üzerinden siparişinizin durumunu kontrol edebilir, böylece ürünlerinizin elinize ne zaman ulaşacağını öğrenebilirsiniz. Dilerseniz Trendyol kullanıcılarına özel Patladı Gitti iletişim kanalını kullanarak markayla hızlıca irtibat kurabilir; soru, görüş ve önerilerinizi satıcıya iletebilirsiniz. Ayrıca Trendyol kullanıcıları tarafından yapılan ve ürün sayfalarında yer alan Patladı Gitti yorumlarını okuyarak marka ve ürünler hakkında fikir edinebilirsiniz.

Hem Şık Hem de Kaliteli Patladı Gitti Ürünleri Trendyol'da Sizleri Bekliyor!

Hem Şık Hem de Kaliteli Patladı Gitti Ürünleri Trendyol'da Sizleri Bekliyor!

Patladı Gitti; pano, hokka, divit, boyama hobi seti, defter ve kalem gibi çeşitli ürünleri onlarca model seçeneğiyle beğeninize sunuyor. Patladı Gitti boyama hobi setleri; tuvale gerilmiş baskı çizim, tablo modelinin renklendirilmiş küçük bir kopyası, askı aparatı, farklı boyutlara sahip fırçalar ve renk renk boyalardan oluşuyor. Sayılarla boyama hobi setleri sayesinde siz de birbirinden güzel tabloları kolayca oluşturabilirsiniz. İster tek başınıza isterseniz de sevdiklerinizle birlikte boyayabileceğiniz tabloları özel askı aparatı sayesinde evinizin duvarlarına asabilirsiniz. Hoş bir kendin yap dekorasyon ürünü olan boyama setlerini, dilerseniz hediye olarak da satın alabilirsiniz.

Boyama setleriyle birlikte Patladı Gitti yazı panosu ve harf panosu modellerini de inceleyebilirsiniz. Işıklı ve ışıksız seçenekleri bulunan yazı panosu modelleri arasından zevkinize ve bütçenize uygun bir seçim yapabilirsiniz. Patladı Gitti yazı panosunun içinde yer alan onlarca harf, rakam ve sembolle dilediğiniz tüm kelime ve cümleleri yazarak gönlünüzce süsleyebilirsiniz. Patladı Gitti ışıklı pano modelleriyle de gece gündüz fark etmeksizin, her zaman görebileceğiniz hoş bir dekorasyon oluşturabilirsiniz.

Patladı Gitti ajanda, planlayıcı defter ve anı defteri modelleri arasında da hem bütçenize hem de ihtiyacınıza uygun bir seçenek bulabilirsiniz. Renk renk, desen desen ajanda ve planlayıcı defter modelleriyle günlük, haftalık ve aylık programlar hazırlayabilirsiniz. Spiralli tasarıma sahip, kalem ve yapıştırıcı hediyeli anı defteri modellerini de fotoğraf ve yazılarla anılarınızı kaydetmek için kullanabilirsiniz. Ayrıca anı defteri modellerini sevdikleriniz için sıra dışı bir özel gün hediyesi olarak da tercih edebilirsiniz.

Siz de Trendyol'a Özel Patladı Gitti Fırsatlarıyla Avantajlı Alışverişin Keyfini Çıkarın!

Siz de Trendyol'a Özel Patladı Gitti Fırsatlarıyla Avantajlı Alışverişin Keyfini Çıkarın!

Patladı Gitti küre ve LED ışık modellerini de farklı tasarım seçenekleriyle sizlere sunuyor. Patladı Gitti cam küre modelleri; Satürn, Samanyolu, denizkızı, prenses ve tektaş gibi pek çok temayla süsleniyor. Birbirinden güzel küre modellerini hem dekoratif amaçlı kullanmak için hem de sevdiklerinize hediye etmek için sepetinize ekleyebilirsiniz. Küre modellerinin yanı sıra Patladı Gitti gece lambası ve LED ışık modellerini de inceleyebilirsiniz. Gökyüzü temalı projeksiyon gece lambaları sayesinde çocuğunuzun odasını onlarca yıldızla doldurabilirsiniz. Kalp, yıldız ve harf gibi çeşitli şekillere sahip, masa üstü ve perde LED ışık modelleriyle de ev dekorasyonunuza hoş bir hava katabilirsiniz.

LED ışık ve küre modelleriyle öne çıkan Patladı Gitti LOL bebek, pelüş ve ahşap oyuncak modellerine de ürünleri arasında yer veriyor. Siz de dinozor, araba, kamyonet, tren, zürafa, fil, timsah ve fotoğraf makinesi gibi farklı formlara sahip ahşap oyuncaklar arasında çocuğunuzun yaşına ve ilgisine uygun bir model bulabilirsiniz. %100 doğal ahşaptan üretilen boyanabilir ahşap oyuncak modellerini, sağlığa zararlı madde içermeyen yapıları sayesinde çocuğunuz için güvenle tercih edebilirsiniz. Siz de birbirinden avantajlı Patladı Gitti kampanyalarından haberdar olmak için markanın Trendyol mağazasını takip edebilirsiniz. Böylece beğendiğiniz ürünleri, Patladı Gitti indirimleriyle bütçenizi yormadan satın alabilirsiniz.