Seçili Ürünler

Daha fazla ürün

panayır

Panayır; züccaciye ürünlerini ve çeşitli ev eşyalarını avantajlı fiyatlarla kullanıcılara sunan bir marka. Panayır; bardaktan tencereye, ütü masasından bez dolaba uzanan geniş ürün yelpazesiyle Trendyol'da boy gösteriyor. Hem kaliteli hem de avantajlı yüzlerce ürün modeli, Trendyol Panayır mağazasında sizleri bekliyor. Siz de A'dan Z'ye ihtiyaç duyduğunuz pek çok ürünü Trendyol Panayır mağazasında bulabilirsiniz. Satın almak istediğiniz ürünleri tek tıkla sepetinize ekleyerek evinizin konforunda zahmetsizce sipariş edebilirsiniz. Alışverişiniz sırasında ürün sayfalarındaki Panayır yorumlarına göz atarak Trendyol kullanıcılarının marka ve ürünler hakkındaki tecrübelerinden faydalanabilirsiniz. Ayrıca Trendyol'un sunduğu Panayır iletişim kanalı üzerinden "Satıcıya Soru Sor" özelliğini kullanarak markayla kolayca irtibat kurabilirsiniz.

Hem Kullanışlı Hem de Kaliteli Panayır Züccaciye Ürünleri ve Mutfak Gereçleri Trendyol'da!

Hem Kullanışlı Hem de Kaliteli Panayır Züccaciye Ürünleri ve Mutfak Gereçleri Trendyol'da!

Panayır, şık züccaciye ürünleri ve kullanışlı mutfak gereçleri arasında fincan takımından tavaya, kevgirden çaydanlığa kadar pek çok seçeneğe yer veriyor. Siz de hem temel mutfak gereçlerini hem de göz alıcı sunum ürünlerini Trendyol Panayır mağazasından satın alabilirsiniz. Farklı renk ve şekillere sahip yüzlerce ürün arasında zevkinize ve bütçenize uygun modeller bulabilirsiniz. 30, 60 ve 90 parçalık seçenekleri bulunan çatal kaşık bıçak takımı modelleri arasından ihtiyacınıza uygun bir seçim yapabilirsiniz. Büyük küçük, derin basık pek çok tencere modelinden oluşan setler arasından da dilediğinizi tercih edebilirsiniz. Tencere modelleriyle birlikte ızgara tavası, gözleme tavası, tost tavası ve sahan modellerini de inceleyebilirsiniz.

Kesme tahtası, kavanoz, kupa, cezve ve çaydanlık gibi temel mutfak gereçlerinin yanı sıra birbirinden güzel tasarımlara sahip sunum ürünlerini de sepetinize ekleyebilirsiniz. Porselen fincan ve cam çay bardağı takımlarıyla çay ve kahve sunumlarınızı çok daha şık bir hale getirebilirsiniz. Ayrıca kahve yanı su bardağı, meşrubat bardağı ve çay tabağı gibi ürünleri de çay ve kahve ikramı sırasında kullanabilirsiniz. Çerezlik, şekerlik, lokumluk ve katlı kapaklı sunumluk modelleriyle çerez, şeker, lokum, kuru meyve, çikolata ve kurabiye gibi çeşitli atıştırmalıklar servis edebilirsiniz. Yuvarlak ve dikdörtgen gibi farklı formlara sahip sunum tepsisi modelleriyle de çeşitli yiyecek ve içeceklerden oluşan hoş sunumlar yapabilirsiniz.

Siz de Trendyol'a Özel Panayır Kampanyalarıyla Bütçe Dostu Alışverişin Keyfini Çıkarın!

Siz de Trendyol'a Özel Panayır Kampanyalarıyla Bütçe Dostu Alışverişin Keyfini Çıkarın!

Mutfak gereçleriyle öne çıkan Panayır; farklı amaçlara yönelik çok çeşitli ürünleri de beğeninize sunuyor. Siz de onlarca kategoride yer alan yüzlerce ürünü inceleyerek kendinize uygun seçimler yapabilirsiniz. Balkon bahçe salıncağı, armut koltuk ve balkon bahçe palet minderi gibi ürünlerle hem bahçenizde hem de balkonunuzda konforlu ve şık oturma alanları oluşturabilirsiniz. Evinizin çeşitli alanlarında konumlandırabileceğiniz çok amaçlı çekmeceli dolap ve bez gardırop modelleriyle de daha fazla depolama alanına sahip olabilirsiniz. Hem ev içinde hem de balkonda kullanabileceğiniz çamaşır kurutma askısı modelleriyle ise çamaşırlarınızı yaz kış fark etmeksizin kolayca kurutabilirsiniz. Farklı aparatlarla zenginleştirilen ütü masası modelleriyle de pantolon, gömlek ve etek gibi pek çok kıyafeti rahatça ütüleyebilirsiniz.

Temizlik bezi ve temizlik seti modelleriyle abaküslü ayaklı yazı tahtası, masa üstü kalemlik organizer, merdiven ve branda gibi çeşitli ürünleri de Trendyol Panayır mağazasında bulabilirsiniz. Abaküslü yazı tahtası modelleriyle ders çalışmayı çocuğunuz için çok daha keyifli bir hale getirebilirsiniz. Büyük küçük pek çok bölmeden oluşan kalemlik organizer modelleriyle de çalışma masanızı daima düzenli tutabilirsiniz. Şamdan, biblo, ayna ve duvar süsü modelleriyle ise ev dekorasyonunuza etkileyici bir dokunuş yapabilirsiniz. Dilerseniz markanın Trendyol mağazasını takibe alarak Panayır fırsatlarından anında haberdar olabilirsiniz. Böylece Trendyol kullanıcılarına özel Panayır indirimlerinden yararlanarak avantajlı fiyatlarla alışveriş yapabilirsiniz.