Görselli Yorumlar

Videolar
Rossel Premium
1535
Rossel Premium
2203
Rossel Premium
815
Rossel Premium
12.3B
Rossel Premium
1818

Görselli Yorumlar

En yeniler

Popüler Ürünler

En çok satanlar

En çok beğenilenler

En çok değerlendirilenler

Daha fazla ürün

ON8

Trendyol ON8 mağazasında züccaciye ürünlerinden elektrikli ev aletlerine kadar binlerce ürün yer alıyor. Geniş yelpazesiyle öne çıkan ON8 Karaca, Schafer, Stilevs, Esse ve Paşabahçe gibi başarılı markaların ürünlerini avantajlı fiyatlarla sizlere sunuyor. Trendyol aracılığıyla ürünlerini Türkiye'nin dört bir yanına gönderen ON8, kampanyalarıyla kaliteyi herkes için ulaşılabilir kılıyor. Siz de hem kaliteli hem de hesaplı ON8 ürünlerini inceleyerek beğendiklerinizi kolayca satın alabilirsiniz. Trendyol güvencesiyle zahmetsizce sipariş verdiğiniz ürünlere hızlı gönderim avantajıyla en kısa sürede kavuşabilirsiniz. Dilerseniz markanın Trendyol mağazasını takip ederek güncel ON8 fırsatlarından haberdar olabilir, ON8 indirimlerinden yararlanarak evinizin konforunda bütçe dostu alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.

Kaliteli ve Kullanışlı Ev Gereçleri Trendyol ON8 Mağazasında Sizleri Bekliyor!

Kaliteli ve Kullanışlı Ev Gereçleri Trendyol ON8 Mağazasında Sizleri Bekliyor!

ON8 ev tekstili ürünlerinden elektrikli ev aletlerine kadar yüzlerce ürünü, farklı model seçenekleriyle beğeninize sunuyor. Onlarca seçeneği bulunan elektrikli ev aletleri arasında her ihtiyaca ve bütçeye uygun modeller yer alıyor. Farklı özelliklere sahip süpürge ve ütü modelleri elektrikli ev aletleri kategorisinde sizleri bekliyor. Ayrıca LED ışıklı makyaj aynası, sensörlü sıvı sabunluk ve banyo baskülü modelleri de Trendyol ON8 mağazasında boy gösteriyor. Siz de elektrikli ev aletlerini inceleyerek beğendiklerinizi tek tıkla sepetinize ekleyebilirsiniz.

Mutfak şefi, el mikseri, blender seti, tost makinesi, elektrikli cezve, çay ve kahve makinesi gibi elektrikli mutfak gereçlerini de ON8 ürünleri arasında bulabilirsiniz. Farklı özellikleriyle öne çıkan çırpıcı ve doğrayıcı modelleriyle çeşitli tarifler hazırlamayı çok daha kolay ve keyifli bir hale getirebilirsiniz. Farklı hacim ölçülerine sahip elektrikli cezve, çay ve kahve makinesi modelleriyle de kalabalık davetler için pratik bir şekilde çay ve kahve hazırlayabilirsiniz. Elektrikli mutfak gereçlerini ister tek tek isterseniz de avantajlı setler halinde satın alabilirsiniz.

Elektrikli ev aletleri ve mutfak gereçlerinin yanı sıra banyo takımı, WC kağıtlık, ölçekli deterjan kutusu, çöp kovası, çamaşır kurutmalık ve ütü masası gibi kullanışlı ürünler de Trendyol ON8 mağazasında yer alıyor. Siz de sıvı sabunluk, katı sabunluk, diş fırçalık ve pamukluk gibi çeşitli parçalardan oluşan banyo takımları arasından zevkinize hitap eden bir model seçebilirsiniz. Ütü masası ve çamaşır kurutmalık modelleri arasından da bütçenize ve ihtiyacınıza uygun bir model tercih edebilirsiniz. Ayrıca yastık, yorgan ve nevresim takımı gibi ev tekstili ürünleri ile mumluk ve duvar saati gibi dekoratif ürünleri de Trendyol ON8 mağazasında bulabilirsiniz.

ON8 Züccaciye Ürünleri Şık ve Modern Tasarımlarıyla Herkesin Beğenisini Kazanıyor!

ON8 Züccaciye Ürünleri Şık ve Modern Tasarımlarıyla Herkesin Beğenisini Kazanıyor!

Tabak, kaşık, bardak gibi temel mutfak malzemelerinden pratik mutfak gereçlerine kadar pek çok züccaciye ürünü Trendyol ON8 mağazasında sizleri bekliyor. Cam, seramik ve porselen gibi malzemelerden üretilen tabak, kase, kupa ve bardak modelleri; birbirinden şık tasarımlarıyla öne çıkıyor. Siz de ihtiyaç duyduğunuz mutfak gereçlerini ON8 ürünleri arasında bulabilirsiniz. Saklama kabı, kavanoz ve baharatlık modelleriyle çeşitli gıdalarınızı tazeliğini kaybetmeden saklayabilirsiniz. Dayanıklı yapısı sayesinde uzun süre kullanabileceğiniz tencere ve tava modelleriyle de birbirinden lezzetli yemekler pişirebilirsiniz.

Tencere seti, yemek takımı, çatal bıçak seti, pasta ve çay takımı, servis takımı ve kahvaltı takımı gibi şık setlere özel fiyatlar karşılığında sahip olabilirsiniz. Modern tasarımlarıyla göz dolduran takımlarla sevdikleriniz için birbirinden güzel sofralar hazırlayabilirsiniz. Ayaklı kek fanusu, katlı kurabiyelik, kek standı, çerezlik ve kahvaltılık gibi servis ürünleriyle de etkileyici sunumlar yapabilirsiniz. Kesme tahtası, ölçü kaşığı, elek, rende ve süzgeç gibi kullanışlı gereçleri de yemek hazırlama aşamasında güvenle kullanabilirsiniz. Mantı kalıbı, içli köfte aparatı, hamur dağıtıcı ve soyacak gibi pratik ürünlerle ise pek çok tarifi daha kolay ve hızlı bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Dilerseniz ürün sayfalarında yer alan ON8 yorumlarını okuyarak Trendyol kullanıcılarının marka ve ürünler hakkındaki deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Ayrıca Trendyol'a özel ON8 iletişim kanalı üzerinden markayla kolayca irtibat kurabilirsiniz.