Görselli Yorumlar

Daha fazla ürün

Nergiz

Nergiz Butik kıyafet, oyuncak ve battaniye gibi çeşitli ürünler satan bir marka. Nergiz giyim ürünleri arasında birbirinden şık kadın ve bebek kıyafetleri yer alıyor. Nergiz, yelpazesinde yer alan onlarca ürünü Trendyol aracılığıyla sizlerle buluşturuyor. Siz de online alışveriş sayesinde Trendyol Nergiz mağazasından sipariş verebilirsiniz. Beğendiğiniz ürünleri Nergiz indirimleri sayesinde kaçırılmayacak fiyatlarla satın alabilirsiniz. Hızlı gönderim avantajıyla ürünlerinize çabucak kavuşabilirsiniz.

Birbirinden Sevimli Bebek Ürünleri Trendyol Nergiz Mağazasında!

Birbirinden Sevimli Bebek Ürünleri Trendyol Nergiz Mağazasında!

Nergiz bebek giyim modelleri arasında hem kız hem de erkek bebekler için birbirinden güzel set ve takımlar yer alıyor. Tişört, pantolon ve tulum, şapka gibi ikililerden oluşan takımları; yumuşacık pamuklu kumaşı sayesinde bebeğiniz için güvenle tercih edebilirsiniz. Eldiven, şapka, çorap, önlük, yüz mendili, body, üst zıbın, zıbın altı, iç zıbın, yelek ve battaniye gibi parçalardan oluşan 5'li ve 10'lu zıbın setlerini de bebeğinizin doğduğu ilk günden itibaren kullanabilirsiniz. Tişört, eşofman altı ve hırkadan oluşan eşofman takımları ile şortlu takım ve salopet takımı modellerini de Nergiz ürünleri arasında bulabilirsiniz. Ayrıca bebeğinizin narin bedenini daima sıcacık tutmak için el örgüsü yelek modellerini de sepetinize ekleyebilirsiniz.

Bebek giyim ürünleriyle öne çıkan Nergiz, bebek battaniyesi modellerine de yelpazesinde geniş bir yer veriyor. Bebek battaniyesi modelleri arasında müslin battaniye, nohut battaniye, çift taraflı battaniye ve örgü battaniye gibi birbirinden kullanışlı seçenekler yer alıyor. Siz de müslin battaniye modelleriyle bebeğinizi nazikçe kundaklayabilirsiniz. Nohut ve örgü battaniyelerin yumuşacık dokusuyla da bebeğinizi şımartabilirsiniz. Çift taraflı battaniye modellerini ise önlü arkalı olarak dönüşümlü bir şekilde kullanabilirsiniz.

Nergiz bebek kıyafeti ve battaniyesi modellerinin yanı sıra oyuncak modellerini de beğeninize sunuyor. Bebekler için sağlıklı bir seçim olan amigurumi oyuncak modelleri arasında unicorn, fare, inek, kelebek, maymun, tavşan ve kız bebek gibi birbirinden sevimli figürler yer alıyor. Siz de amigurumi tekniğiyle örülen sağlıklı ve sevimli oyuncak modelleriyle bebeğinizi mutlu edebilirsiniz. Ayrıca tekli amigurumi oyuncakların yanı sıra çıngırak diş kaşıyıcı, patik, müslin bebek örtüsü, el örgüsü battaniye ve uyku arkadaşı oyuncak gibi parçalardan oluşan amigurumi setler ile arkadaşlık anahtarlığı setlerini de inceleyebilirsiniz. Beğendiğiniz setleri hem kendi bebeğiniz için hem de yenidoğan hediyesi olarak satın alabilirsiniz.

Nergiz Tekstil Ürünleri, Kalitesi ve Şıklığıyla Beğeninizi Kazanacak!

Nergiz Tekstil Ürünleri, Kalitesi ve Şıklığıyla Beğeninizi Kazanacak!

Nergiz giyim kategorisinde birbirinden güzel üst, alt ve takım modelleri yer alıyor. Klasik boy ve crop boy seçenekleri bulunan kapüşonlu sweatshirt modelleri arasında zevkinize ve bütçenize uygun modeller bulabilirsiniz. Pelüş kumaşlı sweatshirt modelleriyle bedeninizi daima sıcacık tutarken, crop sweatshirt modelleriyle de etkileyici tarzınızı yansıtabilirsiniz. Düz renkli ve çeşitli desenlerle süslü tayt, pijama altı ve eşofman altı modelleriyle şık ve konforlu kombinler oluşturabilirsiniz.

Dört mevsimde de giyebileceğiniz eşofman takımı modelleriyle sportif tarzınızı yansıtabilirsiniz. Polar kumaşa sahip; siyah, ekru ve bej renk seçenekleri bulunan şal modelleriyle de hem ruhunuzu hem bedeninizi ısıtabilirsiniz. Renk renk, desen desen elbise modellerini de şık tasarımları sayesinde kolayca kombinleyebilirsiniz. Ayrıca kadın ve erkek pijama takımı modelleri arasında da zevkinize uygun modeller bulabilirsiniz.

Dilerseniz markanın Trendyol mağazasını takip ederek Nergiz kampanyalarından haberdar olabilirsiniz. Bu sayede birbirinden avantajlı Nergiz fırsatlarından yararlanarak bütçe dostu alışveriş yapabilirsiniz. Alışverişiniz sırasında Trendyol kullanıcıları tarafından yapılan Nergiz yorumlarını okuyarak marka ve ürünler hakkında fikir edinebilirsiniz. Ayrıca Trendyol'un sunduğu Nergiz iletişim kanalı üzerinden markayla kolayca irtibat kurarak soru, görüş ve önerilerinizi satıcıya iletebilirsiniz.