Tercih Edilenler

Videolar
Daldaki Kelebek Kolye
47.2B
NRZ999245
565
Zirkon Taşlı Işıltılı Kelebek Kolye NRZ999027
214
NRZ999242
260
NRZ999265
224

Görselli Yorumlar

En çok satanlar

En çok beğenilenler

Daha fazla ürün

NEREZE

Nereze gümüş aksesuar tasarımlarında şıklığı ve kaliteyi tüketicisiyle buluşturuyor. Günlük kullanıma uygun takı modellerinin yanı sıra, özel günlerde tercih edebileceğiniz tasarımlara da Nereze mağazası kategorilerinden erişebilirsiniz. Birbirinden şık yüzük, küpe, kolye modellerini ve çok daha fazlasını Nereze fırsatları ve Trendyol ayrıcalıklarıyla satın alabilmek için mağazayı takip edip beğendiğiniz ürünleri favorilerinize ekleyebilirsiniz.

Dilerseniz Trendyol kullanıcılarının Nereze yorumlarını okuyarak ürün deneyimleri hakkında fikir edinebilirsiniz. Tüm soru, görüş ve önerileriniz için Trendyol üzerinden Nereze iletişim seçenekleriyle mağazaya ulaşabilirsiniz.

Nereze Gümüş Takı Seçenekleriyle Asaletiniz Göz Kamaştırsın!

Nereze Gümüş Takı Seçenekleriyle Asaletiniz Göz Kamaştırsın!

Nereze, bütün ışıltınızı ortaya çıkaran takı ve aksesuar seçenekleriyle tüm stilleri mükemmel bir biçimde tamamlıyor. Nereze gümüş kolye, bileklik, yüzük ve küpe modellerindeki birbirinden özel tasarımlar; takı modası trendlerine yön veriyor. Siz de Nereze ürünlerinin sıra dışı tasarımlarıyla tanışmak ve bu ürünlerle çok daha iddialı bir stile kavuşmak için markanın Trendyol mağazasını ziyaret edebilirsiniz.

Nereze takı modelleri; tamamen sağlıklı ve uzun ömürlü materyallerden üretiliyor. Gümüş takıların yanı sıra çelik veya deriden imal edilen ürünleri de mağazada görebilirsiniz. Oniks, akuamarin gibi doğal taşlarla ve şık zirkon taşlarıyla çok daha göz alıcı bir görünüme kavuşturulan modeller; tasarımlarındaki minik figürlerle de beğeni topluyor. Nereze'nin papatya bileklik, kelebek kolye, 3 hilal yüzük gibi en çok tercih edilen ürünlerine Trendyol'un hızlı kargo ayrıcalıklarıyla çok kısa sürelerde sahip olabilirsiniz.

En Şık Kombinlerinizi Nereze Gümüş Kolye Modelleriyle Taçlandırın!

En Şık Kombinlerinizi Nereze Gümüş Kolye Modelleriyle Taçlandırın!

Binlerce üründen oluşan geniş bir çeşitliliğin sahibi Nereze şık ve zarif kolye seçeneklerini de Trendyol mağazasında beğeninize sunuyor. Farklı uzunluk ve tasarımlardaki Nereze kolye modelleri, stilinizle bir yıldız gibi parlayıp göz kamaştırmanızı sağlıyor. Nereze lotus, kar tanesi ve kelebek serilerindeki kolyeleri ve daha pek çok modeli bir arada görüp dilediğinizi seçebilirsiniz. Beğendiğiniz ürünleri Nereze indirimleri ve kampanyalarıyla avantajlı fiyatlara almak için Trendyol mağazasını takip edebilirsiniz.

Nereze kolye kategorisi, birbirinden özel pek çok tasarımı bir arada sunuyor. Doğanın güzelliğinden ilham alınarak hazırlanan Nereze yonca kolye, gül kolye, manolya kolye, kaktüs kolye, çınar yaprağı kolye ve kelebek kolyeler benzersiz şıklığı ve doğallığı stilinize taşıyor. Nereze tavus kuşu kolye, baykuş kolye ve anka kuşu kolye modelleri; renkli taşlarla hareketlendirilmiş tasarımlarıyla nefes kesiyor. Sıra dışı tasarımlar denemekten de vazgeçmeyen Nereze kar tanesi kolye, gezegen kolye, şimşek kolye, palet kolye modellerini pek çok özgün ve yaratıcı seçenekle satışa çıkarıyor.

Nereze'nin zirkon taşı kolyeleriyle birlikte doğada nadir bulunan, özel bir taş olan akuamarin taşlarıyla hazırladığı tasarımlarını da Trendyol mağazasında inceleyebilirsiniz. Kendinizi mutlu etmenin ve sevdiklerinize sevginizi göstermenin en özel yolu olan Nereze ürünlerine Trendyol avantajlarıyla istediğiniz an ulaşabilir; evinizin konforunda alışveriş yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Nereze Bileklik, Saat ve Yüzük Modelleri de Yüzlerce Seçenekle Trendyol'da!

Nereze'nin en sade tasarımlarla bile göz kamaştıran binlerce ürünü arasında bileklik, saat ve yüzük modelleri de bulunuyor. Asansörlü seçenekleriyle pratik bir kullanım da sağlayan Nereze gümüş bileklik modellerini, dilerseniz uyumlu kolye ve yüzük seçenekleriyle birlikte kullanabilirsiniz. Nereze bileklik, saat ve yüzük seçenekleriyle en sıradan kombinlerinizi bile çarpıcı bir boyuta taşıyabilirsiniz.

Gümüş ürünlerle birlikte sağlıklı materyallerle tasarlanan Nereze erkek doğal taş bileklik, Osmanlı deri bileklik seçeneklerine de göz atabilirsiniz. Geleneksel motifli ürünler kullanmaktan hoşlanıyorsanız Nereze Osmanlı tuğralı yüzük modellerini de tercih edebilirsiniz. Ayrıca Nereze gözlük kategorisindeki şık polarize güneş gözlüğü modellerini de inceleyebilir ve gözlerinizi, zararlı ultraviyole ışınlardan korumak için güvenle satın alabilirsiniz. Nereze'nin çok özel tasarımlarına Trendyol ayrıcalıklarıyla sahip olmak için siz de hemen alışverişe başlayın!