En çok beğenilenler

Videolar
Onetick 6 Kişilik Kamp Çadırı
168.8B
Pratik Şarjlı 3 Başlıklı Araba Ev Detaylı Temizlik
743
Vakumlu Siyah Nokta Temizleme
617

Daha fazla ürün

MultiMarketim

MultiMarketim eğlence, teknoloji, ev yaşam ve daha pek çok farklı kategoriden yüzlerce ürünü Trendyol ayrıcalıklarıyla beğeninize sunuyor. Bugün Türkiye'nin en güvenilir ve en çok tercih edilen perakende mağazalarından biri olan MultiMarketim'de Azemax, Onetick, Plantronics ve Rowen gibi seçkin markaların en kaliteli ürünleri bir arada yer alıyor.

Siz de kişisel bakımdan aydınlatmaya, elektronikten kamp ekipmanına, boyama kitabından ısıtıcı sobaya kadar ne gerekiyorsa Trendyol MultiMarketim mağazasından kolayca temin edebilirsiniz. Markanın Trendyol mağazasına girdikten sonra MultiMarketim'de saç düzleştirici, dijital bileklik gibi ürünleri detaylı bir şekilde inceleyebilir, size özel sunulan kampanyalar ile indirimlerden faydalanabilir ve Trendyol'un online alışveriş ayrıcalıklarıyla 7 gün 24 saat alışveriş yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Trendyol kullanıcılarının MultiMarketim yorumlarını okuyarak alışveriş deneyimlerini ve ürünler hakkındaki görüşlerini öğrenebilirsiniz. Dilerseniz Trendyol'un sunduğu MultiMarketim iletişim kanalı kullanarak markayla irtibata geçebilir ve aklınızdaki tüm soruların cevabını alabilirsiniz.

Birbirinden Kaliteli MultiMarketim Ürünleri Hayatınıza Renk Getirecek!

Birbirinden Kaliteli MultiMarketim Ürünleri Hayatınıza Renk Getirecek!

Trendyol MultiMarketim mağazası yediden yetmişe her kullanıcının tüm ihtiyaç ve beklentilerine cevap veriyor. Geniş bir ürün yelpazesiyle hizmet veren MultiMarketim'de kullanıcıların hobilerini, sosyal aktivitelerini ve gelişimlerini destekleyen ürünler de yer alıyor. Siz de outdoor, eğlence ve hobi ürünlerini farklı birçok marka ve model çeşitliliğiyle sunan Trendyol MultiMarketim mağazasından gönül rahatlığıyla alışveriş yapıp seçtiğiniz ürünleri uzun yıllar kullanabilirsiniz.

Telefon, televizyon veya şehir hayatının gürültüsünden uzaklaşmak, doğayla baş başa kalmak ve kafa dinlemek için kamp yapmak istiyorsanız MultiMarketim'in çadır ve uyku tulumu modelleri tam size göre! Tek kişilik, iki kişilik, dört kişilik ve altı kişilik MultiMarketim çadır modelleri arasından size en uygun olan ürünü seçerek yağmur, kar, böcek gibi çevresel faktörlerden korunabilir ve doğada barınma ihtiyacınızı en konforlu şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

MultiMarketim, kulaklık ve karaoke mikrofon gibi ses ürünleriyle de kullanıcıların müziğe en güzel şekilde ulaşmasına olanak sağlıyor. Sevdiğiniz müzisyenlerin en beğendiğiniz şarkılarını MultiMarketim'in kulaklık modelleriyle dinleyebilir, mikrofon modelleri sayesinde de canlı canlı şarkı söyleyip kendi sesinizi kaydedebilirsiniz. Eğlenerek öğrenmenin en önemli araçlarından biri olan eğitsel oyunlar için MultiMarketim'de Sling Game sapan oyunu, hafıza kartları ve puzzle ürünlerine bakabilirsiniz. MultiMarketim'in matematik seti ve çarpım tablosu ürünleri aracılığıyla ise çocuğunuzun problem çözme, analitik düşünme ve çabuk kavrama becerilerini geliştirebilmesine aracılık edebilirsiniz.

Aradığınız Tüm Ev Yaşam ve Teknoloji Ürünleri MultiMarketim'de!

Aradığınız Tüm Ev Yaşam ve Teknoloji Ürünleri MultiMarketim'de!

MultiMarketim bilgisayar, telefon ve televizyon gibi elektronik eşya aksesuarları ve ev yaşam ürünleriyle kullanıcılarının gündelik yaşamını kolaylaştıran çözümler sunuyor. Siz de akıllı elektronik eşyalar ile hayatınızı daha konforlu bir hale getirmek istiyorsanız Trendyol MultiMarketim mağazasını ziyaret edebilirsiniz. Bilgisayarınızı daha etkin ve olabilecek en iyi şekilde kullanmanızı sağlayan bilgisayar aksesuar çeşitleri için MultiMarketim'de mouse pad, ses dönüştürücü aparat ve güç kaynağı ürünlerine göz atabilirsiniz. MultiMarketim'de Razer ve benzeri markaların mouse pad ürünleriyle farenizin pürüzsüz bir yüzeyde kolayca kaymasını sağlayarak bilgisayar oyunlarınızı daha keyifli bir hale getirebilirsiniz.

MultiMarketim'in Amstrad, Fobem ve Hiremco uydu alıcısı modellerinin aracılığıyla da televizyonunuzu internete bağlayabilir ve sevdiğiniz dizi-filmleri seyir keyfiniz bozulmadan HD görüntü kalitesinde izleyebilirsiniz. Yaşam alanlarını ve iş yerlerini daha konforlu bir hale getirmek isteyenler için MultiMarketim'de masaüstü klima, aksiyon klima ve ampul gibi aydınlatma ve ısıtıcı soba ürünleri de yer alıyor. Farklı kullanım alanlarına ve farklı içeriklere sahip teknoloji harikası ölçüm cihazları için de MultiMarketim'de Anymetre ürünleri, adım ölçer, ve tartı modellerine göz gezdirebilirsiniz. Rahatlama ve gevşeme amaçlı kullanılan MultiMarketim Starmax masaj aleti ve diğer markaların masaj aleti ürünleriyle ise vücut ağrılarınızdan kurtularak yeni hayatınıza daha pozitif ve aktif bir şekilde başlayabilirsiniz. Dilerseniz markanın Trendyol mağazasını takip ederek MultiMarketim kampanyaları ve fırsatlarından anında haberdar olabilirsiniz. Böylece MultiMarketim indirimlerini kaçırmadan avantajlı bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.