Dikkat Çeken Ürünler

En yeniler

Trend Ürünler

Haftanın Favorileri

Trend Ürünler

Daha fazla ürün

Modafrato

2013 yılında kurulan Modafrato kadın, erkek ve çocuk kategorilerinde ayakkabı tasarımı ve üretimi yapan bir marka. Kullanıcılarına oldukça geniş bir ürün yelpazesi sunan Modafrato, farklı tarzların tamamlayıcısı olabilecek birbirinden şık pek çok ürünü avantajlı fiyat seçenekleri ile satışa çıkarıyor. Ev giyimi ve sokak giyimi için ayrı koleksiyonlar hazırlayarak kullanıcılarının farklı ihtiyaçlarını karşılamaya gayret gösteren marka, kalitesinden emin olduğu lider markaların en özel tasarımlarını da bünyesine dahil ediyor.

Trendyol güvencesi ile ürünlerini ülkenin dört bir yanına hızlı ve güvenli kargo yöntemiyle gönderen Modafrato'da Dunlop, Jump, Muya, Gezer, Twigy ve Kinetix gibi markaların da ürünlerini bulmak mümkün. Markanın özenle tasarlanmış tüm ürün ve koleksiyonlarını tek bir mağaza altında birleştiren Trendyol aracılığıyla siz de üst segment ayakkabı modellerine çok özel fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Modafrato indirimleri ile keyifli ve unutulmaz bir alışveriş deneyimi için markanın Trendyol mağazasını takip etmeyi unutmayın.

Evinizin Konforunda Size Eşlik Edecek Modafrato Panduf Modelleri ile Tanışın!

Evinizin Konforunda Size Eşlik Edecek Modafrato Panduf Modelleri ile Tanışın!

Ürün tasarımı ve çeşitliliği ile fark yaratmayı başaran Modafrato ev ayakkabısı koleksiyonuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Hem kadın hem de erkek kullanıcıları için farklı tasarımlara imza atan Modafrato'un erkek panduf koleksiyonu siyah, lacivert ve haki gibi klasik renklere sahipken kadın panduf koleksiyonunda pembe, sarı, mavi ve mor gibi daha dinamik ve canlı renklerle hazırlanmış modeller yer alıyor. Siz de Modafrato ev botu kategorisini inceleyerek evinizin konforunda rahatlık seviyenizi zirveye taşıyacak ürünlere sahip olabilirsiniz.

Koleksiyonlarını hazırlarken mevsim ve hava koşullarını göz önünde bulunduran Trendyol Modafrato mağazası, kullanıcılarını en doğru ve en özel ürünlerle buluşturuyor. Ayak sağlığını ve şıklığı ön planda tutarak üretim yapan Modafrato'da kışlık ev terliği, pelüş ev ayakkabısı ve pofuduk terlik modelleri de panduf koleksiyonunda sunulan seçenekler arasında bulunuyor. Markanın ürünleri ile alakalı daha fazla bilgi edinmek için Trendyol kullanıcılarının Modafrato yorumlarına göz atabilir, alışveriş deneyimleri hakkında fikir edinebilirsiniz.

Modafrato Bot Modelleri ile Soğuk Kış Günlerine Renk Katın!

Yağmur, çamur ve kar gibi kış mevsimi ile birlikte meydana gelen olumsuz hava koşulları; ayakkabı seçiminde önemli bir kriter olarak karşımıza çıkıyor. Trendyol Modafrato mağazası ise dayanıklılığı yüksek bot ve çizme modelleri ile kötü hava şartlarına meydan okuyor. Yeniliklerin ve değişen modanın her daim takipçisi olan Modafrato'nun kar botu koleksiyonunda yer alan ürünlerle siz de kasvetli kış günlerine tarzınızla damga vurabilirsiniz. Markanın yüksek kalitedeki ürünlerini avantajlı fiyatlarla satın almak için Trendyol mağazasını takip ederek Modafrato kampanyalarından yararlanabilirsiniz. Modafrato fırsatlarından öncelikli olarak haberdar olmak için de Trendyol bildirimlerinizi aktif konuma getirebilirsiniz.

Modafrato Ürünleri Trendyol'da!

Modafrato Ürünleri Trendyol'da!

Ürünlerini Trendyol aracılığıyla kullanıcıya sunan Modafrato, ayakkabı modellerine ek olarak farklı ürün gruplarını da bünyesine dahil ederek yelpazesini genişletiyor. Markanın Trendyol mağazasında bulabileceğiniz seçenekler arasında Modafrato terlik, günlük kadın ayakkabısı, deniz ayakkabısı, püsküllü terlik, sandalet, kreş ayakkabısı ve kaymaz terlik modelleri de yer alıyor. Siz de Modafrato'nun kadın terlik, kadın sandalet, erkek terlik ve erkek spor ayakkabı kategorilerine göz atarak ihtiyacınız olan ürüne tek tıkla sahip olabilirsiniz.

Marka, ürünleri ve alışveriş yöntemleri ile ilgili merak ettiğiniz tüm sorular için Trendyol'un "Satıcıya Soru Sor" özelliği aracılığıyla Modafrato ile iletişime geçebilirsiniz. Kullanıcısıyla yüksek bir etkileşim içerisinde olan Modafrato'nun yetkili birimlerine mesaj atarak hızlı geri dönüş alabilir ve aklınızdaki tüm soru işaretlerini giderebilirsiniz. Trendyol ayrıcalıkları ve Modafrato online indirimleri ile bütçe dostu alışveriş fırsatını kaçırmamak için markayı Trendyol üzerinden ziyaret ederek koleksiyonlarını incelemeye hemen başlayabilirsiniz.