Ürünler

Görselli Yorumlar

Seçili Ürünler

Çok Satanlar

Daha fazla ürün

Milk & Muffin

Milk & Muffin erkek çocuk ve kız çocuk kıyafetlerini birbirinden sevimli tasarımlarla sizlere sunuyor. Milk & Muffin salopetten mayoya, elbiseden cekete pek çok kıyafet modeline geniş yelpazesinde yer veriyor. Ayrıca atlet ve boxer gibi iç giyim ürünleriyle mama önlüğü ve saç bandı gibi aksesuarlar da Trendyol Milk & Muffin mağazasında sizleri bekliyor. Cilt dostu pamuklu kumaşlardan üretilen Milk & Muffin ürünleri hem konforlu yapıları hem de modern tasarımlarıyla herkesin beğenisini kazanıyor. Siz de birbirinden güzel Milk & Muffin ürünlerini çocuğunuz için güvenle tercih edebilirsiniz. Beğendiğiniz ürünleri Milk & Muffin indirimleri sayesinde kaçırılmayacak fiyatlarla satın alabilirsiniz. Trendyol ayrıcalığıyla evinizin konforunda sipariş verdiğiniz ürünlere hızlı kargo avantajıyla en kısa zamanda kavuşabilirsiniz.

Hem Kaliteli Hem de Şık Çocuk Giyim Ürünleri Trendyol Milk & Muffin Mağazasında!

Hem Kaliteli Hem de Şık Çocuk Giyim Ürünleri Trendyol Milk & Muffin Mağazasında!

Milk & Muffin kız ve erkek çocuk kategorilerinde mayo, tişört, etek, elbise, pantolon, ceket ve pijama takımı gibi pek çok ürüne yer veriyor. Özel kumaşlardan üretilen mayo modelleri arasında kalın ve ince askılı pek çok seçenek yer alıyor. Renk renk mayo modelleri arasında kız çocuklar için kalpli, çizgili, leopar desenli ve yazı detaylı pek çok tasarım bulunuyor. Birbirinden güzel kız çocuk mayolarının yanı sıra şort formuna sahip erkek çocuk mayoları da Trendyol Milk & Muffin mağazasında boy gösteriyor. Siz de farklı zevklere hitap eden mayo modellerini inceleyerek çocuğunuzun yaşına ve beğenisine uygun bir model seçebilirsiniz. Mayo modellerinin yanı sıra yumuşacık pamuklu kumaşlardan üretilen atlet ve külot modellerini de sepetinize ekleyebilirsiniz.

Kaliteli kumaşlardan üretilen tişört, ceket, pantolon ve etek modelleri arasında da çocuğunuz için harika parçalar bulabilirsiniz. Renk renk, desen desen tişört ve ceketleri, pantolon ve eteklerle birleştirerek çocuğunuz için sevimli ve konforlu kombinler oluşturabilirsiniz. Çeşitli alt ve üst parçaların yanı sıra kısa kollu tişörtlerle şortların birleşiminden oluşan pijama takımlarını da Milk & Muffin ürünleri arasında bulabilirsiniz. Pembe, yeşil, bordo, turuncu, gri ve beyaz gibi renk seçenekleri bulunan pijama takımı modelleri arasından çocuğunuz için hem konforlu hem de şık bir pijama takımı seçebilirsiniz. Yumuşacık dokusu ve esnek yapısıyla hareket özgürlüğü sunan pijama takımları sayesinde çocuğunuzun huzurla uyumasını sağlayabilirsiniz.

Siz de Milk & Muffin Fırsatlarından Yararlanarak Bütçenizi Yormadan Alışveriş Yapabilirsiniz!

Siz de Milk & Muffin Fırsatlarından Yararlanarak Bütçenizi Yormadan Alışveriş Yapabilirsiniz!

Çocuk giyim ürünlerinin yanı sıra Milk & Muffin; hastane çıkışı, tulum ve body gibi bebek giyim ürünlerine de yelpazesinde yer veriyor. Ayrıca müslin örtü, mama önlüğü ve saç bandı gibi çeşitli ürünler de Trendyol Milk & Muffin mağazasında sizleri bekliyor. Milk & Muffin organik yenidoğan hastane çıkışı modelleri; battaniye, bere, eldiven, önlük, patikli alt, patikli tulum, uzun kollu body ve kısa kollu body gibi parçalardan oluşuyor. Organik pamuklu kumaştan üretilen hastane çıkışı modellerini bebeğinizin ilk kıyafeti olarak güvenle tercih edebilirsiniz. Dilerseniz organik yenidoğan hastane çıkışı modellerini, şık kutulu tasarımıyla yenidoğan hediyesi olarak da satın alabilirsiniz.

Trendyol Milk & Muffin mağazasında yer alan elbise, tişört, şort ve pantolon modelleri arasından zevkinize ve bütçenize uygun olanları tek tıkla sepetinize ekleyerek sipariş verebilirsiniz. Hem konforlu hem de şık bebek giyim ürünleriyle bebeğinizin gardırobunu kolayca oluşturabilirsiniz. Pembe ve mavi renk seçenekleri bulunan müslin örtü modellerini, yumuşacık dokuları ve ideal ölçüleri sayesinde bebeğinizi kundaklamak için kullanabilirsiniz. Çıtçıtlı tasarımıyla pratik kullanım imkanı sunan mama önlüğü modelleriyle de yemek saatlerinde bebeğinizin üstünün kirlenmesini önleyebilirsiniz.

Alışverişiniz sırasında Trendyol kullanıcılarının Milk & Muffin yorumlarını okuyarak marka ve ürünler hakkında fikir edinebilirsiniz. Ayrıca ürünler ve siparişlerinizle ilgili destek almak için Trendyol üzerinden Milk & Muffin ile iletişim kurabilirsiniz. Dilerseniz markanın Trendyol mağazasını takip ederek Milk & Muffin kampanyalarından haberdar olabilirsiniz.