En çok satanlar

En yeniler

Daha fazla ürün

Micca

2001 yılında İstanbul Osmanbey'de temelleri atılan Micca, tesettür giyim ürünleri tasarlayan ve üreten bir marka. Oldukça geniş bir üretim tesisine sahip olan Micca şehirli, modern ve ölçülü giyinmeyi arzulayan kadınlar için çok özel tasarımlara imza atıyor. Deneyimli uzman tasarımcıların özel kalıplar kullanarak hazırladığı markanın ürünleri yüksek konfor sunarken, aynı zamanda şık tasarımlarıyla da stilinize eşsiz dokunuşlarda bulunuyor. Trendyol, online alışveriş ayrıcalıklarıyla Micca mağazalarını da parmaklarınızın ucuna getiriyor.

Trendyol güvencesiyle koleksiyonlarını doğudan batıya kadar Türkiye'nin her noktasına hızlı kargo yöntemi ile ulaştıran Micca sayesinde siz de tarzınıza farklı bir hava katabilirsiniz. Micca ferace, mont, trençkot, yelek, elbise, yağmurluk, manto, ceket ve gömlek modelleri arasından seçim yaparak sizi yansıtacak çok şık giyim ürünlerine sahip olabilirsiniz. Micca indirimleri ile tarzınızı yeni baştan yaratmak için markayı Trendyol üzerinden takip etmeyi unutmayın.

Micca Kaban Modelleri ile Soğuk Kış Günlerine Karşı Vücudunuzu Koruyun!

Micca Kaban Modelleri ile Soğuk Kış Günlerine Karşı Vücudunuzu Koruyun!

Yola çıktığı günün hemen ardından yaptığı tasarımlarla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Micca kaban kategorisinde sunduğu şık ve çok çeşitli ürünlerle de ön plana çıkıyor. Müşteri memnuniyetini kendisine ilke edinmiş olan Micca dış giyim ürünleriyle şıklığınızı zirveye taşıyacak tasarımlara imzasını atıyor. Her zevke hitap eden zamansız modellere koleksiyonlarında yer veren Trendyol Micca mağazasının kaban kategorisinde siyah, bordo, gümüş, haki, kahverengi ve lacivert gibi daha klasik renklerle hazırlanan seçenekler yer alıyor.

Her sezon yeni ve farklı tasarımlarla kullanıcının karşısına çıkan markanın kaban kategorisinde Micca kapitone yelek, şişme yelek, çift taraflı mont, şişme kaban ve şişme mont seçenekleri de bulunuyor. Siz de ürünlerini Trendyol üzerinden satışa çıkaran markanın kaban modellerini inceleyerek vücudunuzu soğuktan koruyacak yüksek kalitedeki ürünlere sahip olabilirsiniz. Marka ve ürünleri hakkında detaylı bilgiye erişmek için Trendyol kullanıcılarının alışveriş ve ürün deneyimlerinin ardından bıraktıkları Micca yorumlarını inceleyebilirsiniz. Dilerseniz Trendyol ürün değerlendirme bölümü üzerinden yorum bırakarak da kendi deneyimlerinizi paylaşabilir ve diğer kullanıcıların fikir edinmelerine yardımcı olabilirsiniz.

Micca Pardesü Modelleri ile Çabasız Şıklığın Mükemmelliğini Yaşayın!

Koleksiyonlarında şıklığı, sadeliği ve rahatlığı ön plana çıkaracak modeller sergileyen Micca Spoza markası pardösü kategorisiyle de kullanıcılarının beğenisini kazanarak onlardan tam puan almayı başarıyor. Hem günlük olarak hem de hayatın her alanında rahatlıkla tercih edilebilecek ürünlerin yer aldığı Micca'da keçe kap, pile detaylı spor kap, deri görünümlü su tutmaz kap ve kapüşonlu kap gibi farklı özelliklere sahip tasarımlar bulmak mümkün. Markanın ürünlerine avantajlı fiyatlarla sahip olmak ve unutulmaz bir giyim alışverişi deneyimini yaşamak için markanın Trendyol mağazasını takip ederek en güncel Micca fırsatları ve kampanyalarından yararlanabilirsiniz. Sürpriz indirimleri kaçırmamak için ise Trendyol bildirimlerinizi aktif duruma getirebilirsiniz.

Micca Giyim Ürünleri Trendyol'un Keyifli Dünyasında!

Micca Giyim Ürünleri Trendyol'un Keyifli Dünyasında!

Ürün gamına yenilikler ekleyerek kullanıcılarına daha kapsamlı bir çeşitlilik sunmayı amaçlayan Trendyol Micca mağazasında farklı ürün grupları da alıyor. Kolayca alışveriş yapmanız için kategorilerini büyük bir titizlikle oluşturan Micca'da abiye, pantolon, tunik, tulum, kaşe ferace, uzun tunik ve yazlık manto modelleri de kullanıcıya sunuluyor. Tüm bu ürünlere ek olarak Micca etek modelleri ile de sizi büyülü bir dünyaya taşıyor.

Marka ve ürünleri hakkında aklınızda kalan tüm sorular için Trendyol aracılığıyla Micca ile iletişime geçebilirsiniz. Trendyol'daki "Satıcıya Soru Sor" özelliğini kullanarak ister alışveriş süreçleri ile ilgili isterseniz de ürünlerle ilgili danışmak istediğiniz soruları markayla doğrudan paylaşabilir ve hızlı bir şekilde geri dönüş alabilirsiniz. Trendyol ayrıcalıkları ve Micca fırsatlarıyla bütçe dostu fiyatlardan alışveriş yapmanın zevkini yaşamak için vakit kaybetmeden mağazayı ziyaret ederek aşkla hazırlanan koleksiyonları incelemeye başlayabilirsiniz.