Daha fazla ürün

Mediamarkt

13 ülkede 1000'den fazla satış noktasıyla Avrupa'nın önde gelen elektronik perakendecilerinden olan Mediamarkt'ın hikayesi 1979 yılında Almanya'da başladı. Mediamarkt, Türkiye'deki ilk şubesini ise 2007 yılında İstanbul'da açtı. Bugün 40 yılı aşkın birikimi ile profesyonel bir hizmet almanızı sağlayan marka, fiziksel mağazalarıyla sınırlı kalmayıp daha fazla kullanıcıya ulaşabilmek için ürünlerini Trendyol üzerinden de satışa çıkarıyor. Mediamarkt İstanbul, Çanakkale, Isparta demeden Trendyol ayrıcalıklarıyla dünyaca ünlü markaların ürünlerini Türkiye'nin dört bir yanında bulunan milyonlarca kullanıcıya ulaştırıyor. Siz de Mediamarkt'ta Oppo, Lenovo, Dyson, Samsung, JBL, Logitech ve iRobot gibi başarılı ve güvenilir markaların ürünlerini kaçırılmayacak fiyatlarla bulabilirsiniz.

Yüzlerce ürün çeşidiyle size tüm elektronik eşya ve aksesuar ihtiyaçlarınızı tek bir mağazadan, vakit kaybetmeden alma imkanı tanıyan Mediamarkt'ta Samsung telefon, JBL kulaklık, Rampage kulaklık, JBL hoparlör, Remington düzleştirici ve LG TV gibi çeşitli markalardan çeşitli ürünleri detaylı bir şekilde inceleyebilir ve kolayca sipariş verebilirsiniz. Ayrıca Trendyol Mediamarkt mağazasında Apple gibi dünyaca ünlü markaların sevilen ve ikonikleşmiş ürün çeşitlerine de ulaşabilirsiniz. Farklı teknik özelliklerle donatılmış Apple ürünlerinin çeşitleri için Mediamarkt'ta iPhone, AirPods ve Apple Watch modellerine göz atabilirsiniz. Marka ve ürünler hakkında merak ettiğiniz her şey için Trendyol üzerinden Mediamarkt ile iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.

Trendyol'un hızlı teslimat seçenekleriyle satın aldığınız ürünleri en kısa sürede kapınızdan teslim alabilirsiniz. Mediamarkt sipariş takip ve kargo takip süreçlerinizi Trendyol üzerinden izleyerek ürünler elinize ulaşana kadar tüm adımları takip edebilirsiniz. Gerekli durumlarda Mediamarkt iade işlemlerinizi de Trendyol güvencesiyle yöneterek ürünlerinizi markaya iletebilirsiniz.

Mediamarkt Telefon, Bilgisayar ve Televizyon Modelleri Trendyol'da!

Mediamarkt Telefon, Bilgisayar ve Televizyon Modelleri Trendyol'da!

Güvenilir, kaliteli ve bütçe dostu teknoloji alışverişinin adresi Mediamarkt, farklı ihtiyaçlara yönelik elektronik eşya ve aksesuarları kullanıcıların beğenisine sunuyor. Markanın sunduğu yüzlerce teknoloji harikası ürünün arasında telefon, bilgisayar ve televizyon gibi hayatın önemli bir parçası haline gelmiş elektronik cihazlar da yer alıyor. Siz de Trendyol Mediamarkt mağazasına girerek günlük hayatta en çok kullanılan ürünlere yalnızca tek bir tıkla sahip olabilir ve böylece evinizin konforunda alışveriş yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Mediamarkt telefon modelleri, ideal boyutları ve hafif yapılarıyla her an her yerde teknolojinin olanaklarından yararlanabilmenize imkan tanıyor. Siz de adeta eliniz kolunuz haline gelerek günlük hayatınıza hız ve kolaylık getiren telefon modelleri için Mediamarkt'ta cep telefonu ve tuşlu telefon modellerine bakabilirsiniz. Mediamarkt'ın cep telefonu modelleriyle sesli ve yazılı iletişim kurmak gibi temel işlevlerin yanı sıra kaliteli fotoğraflar çekebilir, online alışveriş yapabilir, oyun oynayabilir ve tüm işlerinizi kolayca halledebilirsiniz. Mediamarkt bilgisayar seçenekleri de hem tasarımları hem de donanımlarıyla kullanıcıların tüm beklentilerine karşılık veriyor. Bir çanta içinde kolayca taşıyabileceğiniz Mediamarkt laptop modelleriyle nerede olursanız olun, tüm işlerinizi güvenli ve pratik bir şekilde halledebilirsiniz. Daha fazla ürün için Mediamarkt'ta tablet ve notebook modellerini inceleyebilirsiniz.

Elektronik cihazlar arasında önemli bir yere sahip olan Mediamarkt televizyon modellerinin gelişmiş ekran teknolojileri sayesinde kendinize harika bir seyir keyfi yaşatabilirsiniz. Televizyon ve bilgisayarınızda izlediğiniz filmleri Full HD kaliteyle seyredebilmek ya da oynadığınız oyunları daha kaliteli bir görüntüyle izleyebilmek için Mediamarkt'ın 64 inç TV ve 4 K monitör modellerini tercih edebilirsiniz. Normal bir saat gibi kola takılabilen ve bir bilgisayar sistemiyle entegre edilmiş olan Mediamarkt akıllı saat ürünleriyle ise spor takibi yapmaktan telefon bildirimlerini okumaya kadar birçok özel işinizi pratik bir şekilde yapabilirsiniz. Ayrıca Mediamarkt'ta fotoğraf makinesi, 3D printer ve e-reader gibi farklı hobilere hitap eden ve sosyal aktivitelerinizi destekleyen teknolojik cihazlara da ulaşabilirsiniz.

Mediamarkt Kulaklık ve Diğer Aksesuar Modelleriyle Elektronik Cihazlarınızı Kullanmak Daha Keyifli Olacak!

Mediamarkt Kulaklık ve Diğer Aksesuar Modelleriyle Elektronik Cihazlarınızı Kullanmak Daha Keyifli Olacak!

Mediamarkt günlük hayatımızı renklendiren televizyonların, telefonların ve bilgisayarların daha verimli ve işlevsel kullanılabilmesi için bu teknolojik aletlerle uyumlu aksesuarları da Trendyol üzerinden satışa çıkarıyor. Siz de akıllı teknolojik cihazlarınızla daha kaliteli bir deneyim yaşamak ve hobilerinizi daha keyifli hale getirmek için bu ürünleri kullanabilirsiniz. Müzik dinlerken ya da film izlerken etrafınızı rahatsız etmemek ve sesleri daha net bir şekilde algılamak için Mediamarkt kulaklık modellerinden yardım alabilirsiniz. Kendi içlerinde kablolu ve kablosuz olarak ikiye ayrılan ve kullanım amacına göre farklı özelliklerle donatılan kulaklık modelleri için Mediamarkt'ta bluetooth kulaklık ve oyuncu kulaklığı modellerini inceleyebilirsiniz.

Mediamarkt'ta televizyon ve PC'lerinizi etkin ve olabilecek en iyi şekilde kullanmanızı sağlayan parçalara da ulaşabilirsiniz. Bilgisayarınızın donanımını güçlendirerek hem uzun ömürlü hem de yüksek performansla çalışmasını sağlamak için Mediamarkt'ta monitör, ekran kartı, laptop soğutucu, RAM ve USB çoklayıcı gibi parçalara göz gezdirebilirsiniz. Mediamarkt'ın SSD ve 64 GB hafıza kartı ürünleriyle ise cihazınızdaki fotoğrafları, videoları, belgeleri ve diğer dijital bilgileri güvenli bir şekilde depolayabilirsiniz. Ayrıca Mediamarkt yazıcı, klavye ve hoparlör ürünleriyle bilgisayar deneyiminizi iyleştirebilirsiniz. Mediamarkt yazıcı modelleri sayesinde kırtasiye ya da benzeri yerlere gitmeye gerek duymadan istediğiniz tüm belgeleri evinizin konforunda kolayca çıkarabilirsiniz.

Akıllı telefonlar ve tabletler başta olmak üzere fotoğraf makinesi, MP3 player gibi pek çok elektronik cihazı şarj etmenize olanak sağlayan şarj cihazları da Trendyol Mediamarkt mağazasında boy gösteriyor. Siz de Medimarkt şarj aleti ve powerbank ürünleriyle cihazlarınızı güvenli bir şekilde şarj ederek gün içinde kullanmaya devam edebilirsiniz. Sorunsuz bir şekilde TV yayın akışını takip edebilmek ve televizyon, telefon, bilgisayar gibi teknolojik cihazlarınızla internete bağlanabilmek için Mediamarkt'ın uydu alıcısı ve VDSL modem ürünlerine göz gezdirebilirsiniz. Mediamarkt'ın direksiyon seti ve oyuncu koltuğu ürünleriyle ise konsol ya da bilgisayarınızda oynadığınız oyunları daha eğlenceli bir hale getirebilirsiniz.

Mediamarkt Buzdolabı, Çamaşır ve Bulaşık Makinesi Gibi Ürünleriyle Evinize Renk Katıyor!

Günümüzde hemen hemen herkesin evinde ve iş yerinde bulunan çok amaçlı beyaz eşya ve küçük ev aletleri Mediamarkt avantajlarıyla kapınıza kadar geliyor. Siz de markanın birbirinden kaliteli ürünüyle tanışmak ve bir an önce alışverişe başlamak için Trendyol Mediamarkt mağazasını ziyaret edebilirsiniz. Mediamarkt buzdolabı modelleriyle gıdalarınızı uzun süre muhafaza ederek ilk günkü tazeliklerini koruyabilirsiniz. Mediamarkt çamaşır makinesi ürünleriyle ise kirlenen, lekelenen kıyafetlerinizi, ayakkabılarınızı ve daha birçok eşyanızı yıkayarak tertemiz yapabilirsiniz.

Dilerseniz Mediamarkt'ın elektrikli süpürge, bulaşık makinesi, derin dondurucu, ütü ve fırın gibi ürünlerini de alışveriş listenize ekleyerek evinizin tüm eksiklerini tamamlayabilirsiniz. Evlerde, ofislerde ve daha birçok yerde kullanılabilen ve süpürdüğü yerde tek bir toz zerreciği dahi bırakmayan elektrikli süpürgeler için Mediamarkt'ta robot süpürge ve şarjlı süpürge modellerine bakabilirsiniz. Markanın ısıtma ve soğutma kategorisi altında yer alan ürünleri için Mediamarkt'ta klima, vantilatör ve şofben ürünlerini inceleyebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamı hem ısıtmak hem de soğutmak için kullanılan Mediamarkt klima ürünlerini ise dört mevsim güvenle kullanabilirsiniz.

Mediamarkt'ın çaycı ve filtre kahve makinesi ürünleriyle içinizi sıcacık yapacak harika içecekler hazırlayabilirsiniz. Ayrıca Mediamarkt'ta oto teyp, scooter, ekran koruyucu ve drone gibi farklı kategoriler altında sunulan ürünlere de sahip olabilirsiniz. Mediamarkt'ın hoverboard ve elektrikli scooter ürünleriyle eğlenceli ve çevre dostu bir yolculuğun keyfini çıkarabilirsiniz. Markanın Trendyol mağazasını takip ederek Mediamarkt kampanyalarından anında haberdar olabilir ve dilerseniz alışveriş sonrası Mediamarkt ürün iade işlemlerinizi Trendyol güvencesiyle yapabilirsiniz.