Popüler Ürünler

Popüler Ürünler

Daha fazla ürün

Matrix

Matrix

Matrix bijuteri, sticker ve teknolojik ürünlere ulaşmayı kolaylaştıran seçkin bir mağazadır. Tek bir mağaza bünyesinde bu ihtiyaçları barındırır ve farklı zevkler için seçenekler sunar. Teknolojik aletlerin, kullanımda yardımcı olan yan ürünleri ve çeşitlerine yer verir. Bu tarz ürünler teknolojiye ulaşmanın kalitesini arttırırken aynı zamanda ürünleri korumayı amaçlar. Hard disk, usb kablosu, kart okuyucu, modem, Macbook Air Touch Trackpad koruyucu ve hatta Macbooklara görsellik katan kapaklı kılıf da bunlara dahildir. Aksesuar olarak sevilen kolye, bileklik ve küpeler de ürünler arasındadır.  Farklı ve etnik tasarımları barındıran bijuteri ürünleri arasında gözlük zinciri modelleri mevcuttur. Bu ürünler, kıyafetleri tamamlayarak estetik bir hale getirir. Her gün farklı bir olayın meydana geldiği dünyada her yeni günde de ihtiyaçlar değişebilir. Matrix ürünleri bünyesine yeni bir ürün koyarken gündeme uygun araştırma yapar. Araştırmalar sonucu her döneme uygun yeni ihtiyaçları da bünyelerine ekleyerek ilerler. Hayatınızın her alanında daima korumanız gereken sosyal mesafeyi gösteren stickerlar da bunlardan birisidir. Ürettiği farklı tasarımlarla her daim kullanıcılarının memnuniyetini önemseyen Matrix, kaliteli bir alışveriş deneyimi sunar. Hem evde hem de iş yerlerinde kullanılması uygun olabilecek kolaylıktaki tüm ürünleri bünyesine katar. Tek bir çatı altında birbirinden farklı ihtiyaçları giderebilmek için kurulan Matrix mağazasının ürünlerini Trendyol’dan inceleyerek güvenli bir alışveriş yapabilirsiniz.

Farklı ihtiyaçları mağazasında barındıran Matrix’te birçok ürüne ulaşma imkânı vardır. Teknoloji, yeni dünya düzeninin en önemli noktalarından biridir. Hal böyle olunca teknolojik aletlere ayrılan zaman ve para her geçen gün artar. Alınan ürünün en yüksek performansı ile en uzun süre kullanımı hedeflenir. Bundan dolayı alınan ürün ve onu korumak için alınan yan ürünler oldukça önemli bir hal alır. Beklenmeyen anlarda biten hızlı bataryalar için olan Matrix powerbank bunlardan biridir. Telefonun ve akıllı saatin şarj edilmesi için kullanılan powerbank’ın güvenilir olması, ürünleri korumak için önemlidir. Üç Usb çıkışlı olmasıyla üç cihazı aynı anda şarj edebilecek yüksek kapasiteli bir üründür. Ne kadar şarj kaldığını ise ekranına bakarak öğrenebilirsiniz. powerbank’ın içinde bulunan iki adet çip ile sıcaklık kontrolünü sağlayarak cihazın erken bozulmasının önüne geçebilirsiniz. Bilgisayarlar gün geçtikçe daha da kullanımı artan ürünler arasına girer. Alınan bilgisayarın korunması uzun süre kullanabilmek için önemlidir. Macbooklar için alınan kılıf kapak, Macbook’un hasar görmesini engelleyerek darbelere karşı korur. Doğru kılıfı almak için Macbook’un altında yer alan ve A harfi ile başlayan model numarasına göre alışveriş yapılmalıdır. Kılıf boşluk kalmayacak şekilde bilgisayarı tamamen sarar. Kolay kullanımı sayesinde; kılıfı değiştirmek için çıkarıp takıldığında zarar görmez. Bilgisayarın ömrünü uzatmak için kullanılabilecek bir diğer ürün ise; Trackpad koruyucu stickerdır. Üç parçadan oluşan ürünün içinde Touchpad koruyucu, sağ ve sol avuç dayama yerleri mevcuttur. Kullanılan ürün, Touchpad In dokunmasına engel olmaz. Renginde bir pürüz yaratmadan mükemmel uyum sağlar. Son dönemde mağazaların, hastanelerin ve kafelerin en büyük ihtiyaçlarından biri olan sosyal mesafe, zemin uyarısı ve maske uyarısına ulaşılabilir. Matrix sticker birçok seçeneği barındırır. Zemin uyarısı için birçok boyutun olmasının yanı sıra farklı renk seçenekleri de mevcuttur. Yakın mesafe satışın olduğu yerlerde 1 metre ara ile zemine yapıştırarak toplum sağlığını korumayı amaçlar. Yapıştırılmadan önce zemin iyice temizlenir. Böylece pürüzlü bir görüntünün önüne geçilir. Matrix mağazasında bulunan ürünleri incelemek ve almak için Trendyol’u ziyaret edebilirsiniz.

Hayatı Kolaylaştıran Ürünleri ile Matrix Fiyatları

Hayatı Kolaylaştıran Ürünleri ile Matrix Fiyatları

Günden güne daha da yayılım gösteren internet’in güçlü bir kalitede olması beklenir. Kesintisiz internet dolaşımını sağlamak ve tek çubuklu Wi-Fi gücüne veda etmek için alınabilecek modemler arasında Matrix modem vardır. Alınılan kutu içerisinde; kurum için gerekli olan vida, tornavida, USB kablosu, güç adaptörü ve stant bulunur. Fiyat ve performans olarak kullanılan alanda kaliteli bir İnternet akışı olmasına olanak tanır. Filmleri, dizileri ve maçları izlerken keyif almanıza yardımcı olur. Evde sinema keyfi yaşamak için projeksiyonu beyaz bir duvara göre ayarlamak yeterlidir. Matrix mağazasında bulunan tekerlekli projeksiyon sehpası her yere rahatlıkla taşınabilir. İki tane ayarlanabilir masası ile sadece projeksiyon aleti için değil aynı zamanda bilgisayar, şarj cihazı ve mouse için de oldukça kullanışlı bir yapıdadır. 360° sağa ve sola dönebilmesi hareket imkânını arttırır. Takı kullanmayı sevenler için de mağaza çeşit çeşit takıya yer verir. Matrix bijuteri bileklik kısmında bulunan el yapımı, Miyuki boncukları ile işlenen şık bileklikleri beğeniye sunar. Birçoğunda bulunan ayarlanabilir aparatlar ile bütün bileklere uyum sağlayabilir. Ayarlanabilir aparatın bir diğer faydası ise; bilekliklerin isteğe göre halhal olarak kullanılabilir olmasıdır. Kendine özgü tasarımları ile birçok bileklikle ayrılan modellerin taşlı olanlarında doğal taş kullanılır. Birinci sınıf işlemecilik ile üretilen farklı tasarımlar da vardır. El yapımı olması ile kullanıcıların dikkatini çeker. Şıklığı ile göz dolduran ürünleri indirimli alabilmek için Trendyol’u takip edebilirsiniz. Mağaza içinde bulabileceğiniz Matrix sağlık ürünleri ile uygun fiyata evinizdeki ve çevrenizdekilerin sağlığını koruyabilirsiniz. Çevrenizdekilerin ateşini temassız ateş ölçer ile takibe alabilir, olumsuz bir durumda erken müdahalede bulunabilirsiniz. İndirimli ve uygun fiyatlı bir alışveriş için Trendyol’u ziyaret edebilirsiniz.

Matrix Ürünleri Trendyol’da

Matrix Ürünleri Trendyol’da

Her gün yenilenen çağa ayak uyduran bir konsept benimseyen Matrix mağazasına ulaşmak ve güvenli bir alışveriş yapmak için online alışverişte en çok tercih edilen Trendyol’u ziyaret edebilirsiniz. Almak istediğiniz ürünlerin yanındaki detaylı açıklamalar ile gönlünüz rahat ederken kullanıcı yorumları ile daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz. Trendyol’un büyük indirim günlerini takip ederek Matrix bijuteri kolye satın alabilirsiniz. Miyuki boncuklar ile el yapımı olarak tasarlanan kolyeler, takma halkası ile oldukça kullanışlıdır. Aynı zamanda küçük aynaların üstüne işlenmiş olan Miyuki boncuklar ile çantalarda taşınılan aynalara şıklık getirir. Kategoriler arasında bulunan Matrix kulaklık çeşitlerinin hem kulak içi hem de kulak dışı olan modeli mevcuttur. Her iki modelin dışı yün ile kaplı olduğu için kış aylarında kullanımı idealdir. Mikrofonlu kulaklık sayesinde hem sevdiklerinizle konuşmanız yarıda kesilmez hem de kulaklarınız üşümez. Soğuk kış aylarında keyifli müzik ve sesli kitap dinlemesine yardımcı bir üründür. Mevcut olan birçok rengi ile zevkinize ve kıyafetlerinize göre rahatlıkla bir seçim yapabilirsiniz. Gözlük kullananlar için gözlük takıp çıkartmak, oldukça sık yapılan bir işlemdir. Dalgınlık sırasında gözlüğü nereye koyduğunuzu unutmak gündelik yaşamın aksamasına neden olabilir. Miyuki boncukları kullanılarak tasarlanmış gözlük ipleri ile estetik bir kullanım amaçlanır. Birçok teknolojik aletin daha rahat kullanılmasını sağlayan tasarımlar kullanıcılar tarafından severek tercih edilir. Bu tasarımlar hem cihazların ömrünü uzatmayı hedefler hem de kullanım alanının artmasını sağlar. Yeni nesil teknolojik aletler ile mükemmel bir uyum sağlayan ürünleri Trendyol’da bulabilirsiniz. Sayfamızda yer alan çeşitli modelleri inceleyebilir, zevkinize uygun seçimler yapabilirsiniz. Trendyol’da yer alan kullanıcı tavsiyelerinden faydalanarak daha detaylı bilgiye erişebilirsiniz.