Popüler Ürünler

En çok satanlar

En yeniler

Daha fazla ürün

Manifaturacı

Manifaturacı 40 yılı aşkın bir süredir tüm kumaş çeşitleri ve tekstil ürünlerinin satışını yapıyor. Bugün en kaliteli manifatura ürünlerini tedarik eden, özel tasarım kumaşlar üreten ve siz değerli kullanıcıların beğenisine sunan Manifaturacı, tüm Türkiye'ye hizmet etmek amacıyla ürünlerini Trendyol üzerinden de satışa çıkarıyor. Siz de el emeği göz nuru dokumaların ve rengarenk kumaşların sıralandığı Trendyol Manifaturacı mağazasını ziyaret ederek hayal ettiğiniz kıyafetleri, nevresim takımlarını ve daha nice farklı modeli gerçeğe dönüştürebilirsiniz.

Tüm manifatura ürünlerinin en gözde adresi haline gelmiş markanın ürünlerini hiç tereddüt etmeden satın alabilirsiniz. Dilerseniz Trendyol'da Manifaturacı yorumlarını okuyarak diğer kullanıcıların ürünler hakkındaki görüşlerini ve alışveriş deneyimlerini öğrenebilirsiniz. Sipariş verdiğiniz ürünler hakkında herhangi bir şikayetiniz ya da merak ettiğiniz bir soru olursa da Trendyol üzerinden Manifaturacı ile iletişime geçebilirsiniz.

Manifaturacı'nın Hayalleri Süsleyen Renkli Kumaş Dünyasıyla Tanışmaya Hazır mısınız?

Manifaturacı'nın Hayalleri Süsleyen Renkli Kumaş Dünyasıyla Tanışmaya Hazır mısınız?

Manifaturacı, poplin, pamuklu, düz renk, kapitone, saten, flanel, keten, nevresimlik kumaş ve daha fazla kumaş çeşidini Trendyol'un güvenli online alışveriş ayrıcalıklarıyla ayağınıza kadar getiriyor. Siz de hazır tekstil ürünleri satın almaktan sıkıldıysanız ve alışveriş çılgınlığına biraz ara verip kendi emeğinizle bir şeyler üretmek istiyorsanız hiç zaman kaybetmeden markanın Trendyol mağazasını ziyaret edebilir ve Manifaturacı'nın kumaş çeşitlerini inceleyebilirsiniz. Manifaturacı'nın yüzlerce farklı desen ve kalitede olan kumaş çeşitlerini istediğiniz ölçülerde satın alabilirsiniz. Her gün temas edilen nevresim takımlarını hazır almak yerine kendi elleriyle dikmek ya da bir terziye diktirmek isteyenlerin imdadına Manifaturacı'nın yastık ve çarşaf kumaşı çeşitleri yetişiyor. Polyesterin sağlamlığı ile pamuğun konforunu birleştiren ve nevresim takımlarının imal edilmesinde kullanılan yastık ve çarşaf kumaşları için siz de Manifaturacı'da nevresimlik kumaş terry cotton kumaş modellerine göz gezdirebilirsiniz. Aynı zamanda Manifaturacı'da çadır kumaşı ve begonvil kumaş gibi farklı hobi çalışmalarında kullanılan kumaş çeşitlerine de göz gezdirebilirsiniz. Manifaturacı'nın begonvil ve evenweave kumaşlarının üzerine işleyeceğiniz her bir desen ve renk ile birbirinden benzersiz kanaviçe çalışmalarına imza atabilirsiniz. Kullanışlı ve uzun ömürlü olmasıyla tekstil dünyasının göz bebeği olan Manifaturacı şönil ürünlerini koltuk döşemelerinizde kullanabilirsiniz. Heyecan verici çiçek baskılara sahip olan Manifaturacı kumaş bezi ürünleriyle ise masa örtüsünden perdeye, yastık kılıfından aksesuara kadar birçok şeyi tasarlayıp dikebilirsiniz.

Manifaturacı İndirimleriyle Ev Tekstili İhtiyaçlarınızı Avantajlı Fiyatlara Getirin!

Manifaturacı İndirimleriyle Ev Tekstili İhtiyaçlarınızı Avantajlı Fiyatlara Getirin!

Ev perdesi, mobilya örtüsü, nevresim takımı gibi tüm manifatura ihtiyaçlarınız bütçe dostu fiyatlarla Trendyol Manifaturacı mağazasında sizleri bekliyor. Üstelik Manifaturacı ürünlerinin seçkin markalardan seçilmiş olması da kullanıcıların güvenini kazanıyor. Siz de Manifaturacı'da Armada, Linens ve Wella Home gibi dünyaca ünlü tekstil firmalarının ürünlerini inceleyerek yaşamış olduğunuz mekanlara hayat getirebilirsiniz. Manifaturacı'nın havlu, halı, kaymaz örtü ve perde gibi ürünleri bir evi ev yapan en önemli parçalar arasında yer alıyor. Işığın engellenmesi ve mahremiyetin korunmasında oldukça önemli bir yere sahip olan perdeler için Manifaturacı'da fon, muslin ve kalın perde seçeneklerine bakabilirsiniz. Bütün evlerde kullanılan Manifaturacı tül perde modelleriyle de pencerenizde dekoratif bir görüntü elde edebilirsiniz.

Manifaturacı'da kaymaz, polar ve antrasit örtü gibi salonları ve yatak odalarını süsleyen ürünler de yer alıyor. Siz de koltuklarınızın ölçüsüne göre seçeceğiniz Manifaturacı koltuk ve kanepe örtüsü modelleriyle mobilyalarınızın ömrünü uzatabilirsiniz. Manifaturacı'nın tek ya da çift kişilik nevresim ve pike takımı modelleri ise sizlerin zevkine göre farklılık gösteriyor. Nevresim ve onu tamamlayan parçalardan oluşan bu ürünleri takım olarak almak yerine ayrı ayrı almak isterseniz de Manifaturacı'da lastikli çarşaf, etamin pike ve yorgan örtüsü ürünlerini inceleyebilirsiniz. Dilerseniz alışveriş listenize çuha masa örtüsü, mutfak havlusu, bebek nevresimi ve pamuklu yolluk gibi farklı kullanım alanlarına sahip ev tekstili ürünlerini de ekleyebilirsiniz. Manifaturacı kampanyaları ve fırsatlarını kaçırmamak için markanın Trendyol mağazasını takip etmeyi unutmayın.