YENİ GELENLER

EN ÇOK SATANLAR

Daha fazla ürün

MANGOSTEEN

MANGOSTEEN, birbirinden zevkli kadın giyim ürünlerini kullanıcıların beğenisine sunan bir mağaza. MANGOSTEEN Giyim; takım elbise, kaban, crop ceket, etek, elbise, büstiyer, triko, puf mont gibi çeşitli kategorilerde ürünlere ev sahipliği yapıyor. MANGOSTEEN ürünleri kaliteli malzemeler ve en şık tasarımları bir araya getirerek kadın modasında öncü bir konum kazanıyor. Mont ve kabanlarda spor ya da klasik, aradığınız her tarz ürün markanın Trendyol mağazasında sizleri bekliyor. Ceketli takımlarda dikkat çekici parçalar ve etek, elbise, kazak gibi ürünlerde fark yaratan modeller MANGOSTEEN fırsatlarıyla Trendyol aracılığıyla kapınıza geliyor.

Siz de Trendyol MANGOSTEEN mağazasını ziyaret ederek markanın ürünlerini inceleyebilir, giyim alışverişlerinizi hem kaliteli hem avantajlı fiyatlara sahip çeşitlerle tamamlayabilirsiniz. MANGOSTEEN yorumlarını okuyarak diğer Trendyol kullanıcılarının deneyimlerinden yararlanabilir, beğendiğiniz ürünler hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Mağazayı takip ederek en yeni ürünlerden ve MANGOSTEEN indirimlerinden haberdar olabilir, Trendyol'a özel fırsatları yakalayabilirsiniz. Ürünler ve sipariş süreci ile ilgili daha fazla bilgi almak isterseniz Trendyol mağazasından MANGOSTEEN ile iletişim kurabilir, satıcıya sorularınızı iletebilirsiniz.

Kalite ve Şıklığı Buluşturan MANGOSTEEN Ürünleri ile Tarzınızı Konuşturun!

Kalite ve Şıklığı Buluşturan MANGOSTEEN Ürünleri ile Tarzınızı Konuşturun!

MANGOSTEEN, kadın giyim ürünlerinde geniş bir koleksiyona yer veriyor. Pantolonlardan kazaklara, elbiselerden eteklere aradığınız tüm giyim ürünlerini Trendyol MANGOSTEEN mağazasında bulabilirsiniz. MANGOSTEEN kazak çeşitleri, triko ve yünlü modelleri ile serin havalarda içinizi ısıtıyor. V yaka, bisiklet yaka ya da boğazlı kazak ve triko modelleri zengin renk seçenekleriyle her zevke hitap ediyor. Markanın elbise modellerinde kısa ve midi boylar öne çıkıyor. Çiçekli, çok renkli, çizgili ya da sade elbiseler arasından ofis ortamına uygun modelleri ya da dilerseniz yaz sıcaklarında eğlenceli ortamlarda tercih edebileceğiniz hareketli modelleri inceleyebilirsiniz. Kemerli, cepli veya aksesuarlı elbise modellerinin yanı sıra MANGOSTEEN pantolonlarda da çok sayıda seçenek sunuyor.

MANGOSTEEN'in pantolon koleksiyonunda ceketlerle kombinleyebileceğiniz kumaş pantolonlar, gündelik hayatınızda sportif bir şıklık sunan pantolon ve pijama altı modellerine Trendyol mağazasında göz atabilirsiniz. Likralı pantolonlar, kullanım kolaylığı sayesinde sizi gün içerisinde hem rahat hissettirmeye hem de zarif göstermeye devam ediyor. Pijama altı ve spor görünümlere sahip pantolonlar; keten, polyester ve viskon kumaşlar ile markanın koleksiyonunda yerini alıyor. MANGOSTEEN, dar paça ya da dökümlü, palazzo model pantolonlar geniş beden aralıklarıyla herkese yönelik ürünler sunuyor.

Ceket ve Kabanlarda Avantajlı Fiyatlar Trendyol MANGOSTEEN Mağazasında!

Ceket ve Kabanlarda Avantajlı Fiyatlar Trendyol MANGOSTEEN Mağazasında!

Trendyol MANGOSTEEN mağazası, dış giyim ürünlerinde pek çok seçeneği kullanıcılarla buluşturuyor. Markanın takım ceketlerinde crop ve uzun modeller, sade ve renkli çeşitleriyle sizleri bekliyor. Siyah, krem, füme, beyaz gibi klasik renkleriyle her zamanın tercihi blazer ceketler ya da ceket modasında yeniliği tercih edenlere özel kırmızı, pembe gibi dikkat çekici renkleriyle tül detay, crop ya da payetli kumaşlara sahip ceketler arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. MANGOSTEEN takımları arasında yer alan yelek ceketler de kombinlerinde zarif bir tarz yakalamak isteyen kadınlara özel seçenekler sunuyor. Tek düğmeli veya düğme detaylı ceket çeşitlerinde Trendyol'a özel MANGOSTEEN kampanyalarından yararlanmak için mağazayı takip edebilirsiniz.

Markanın kaban çeşitlerinde kürk detaylı ürünler, şişme montlar, spor mont ve yağmurluklar, kapüşonlu ve uzun kabanlar bulunuyor. Kürk yaka fit kabanlar, tarzınızdan ödün vermeden soğuk günlerde içinizi ısıtıyor. Ekoseli ya da sade seçenekleriyle kemerli ve kaşe kabanlar farklı boylarıyla her zevke hitap ediyor. Şişme montlar crop, kısa ve uzun modelleri ve geniş beden aralıklarıyla Trendyol mağazasında yerini alıyor. Kadın modasına yön veren ürünleriyle kalite ve cebinize dost fiyatları buluşturan MANGOSTEEN'in modellerini detaylı olarak incelemek için Trendyol mağazasına giriş yapabilirsiniz.