Daha fazla ürün

Maisonette

Maisonette Maske ile Hem Güvende Hem de Konforlu Hissedin

Maisonette

Maisonette, 1998 yılında kaliteli ev tekstili ürünlerini kullanıcılara ulaştırmak amacıyla kuruldu. 2006 yılından beri de Sanko Holding’in bünyesinde faaliyet gösteriyor. Maisonette, üretimlerini yüksek kalitede ürünleriyle dünya pazarında da bilinen Sanko Havlu'nun son teknoloji cihazlarıyla donatılmış entegre tesislerinde gerçekleştiriyor. Malzeme seçiminden tasarıma, üretimin her aşamasında titizlikle çalışan Maisonette; her zevke uygun, zamansız ev tekstili ürünleriyle doğaya da saygılı bir duruş sergiliyor.

Yatak odasından mutfağa, salondan banyoya evinizin her köşesine uygun bir Maisonette ürünü mağazanın Trendyol sayfasında mevcut. Kalitesini daima koruyarak müşteri memnuniyetini ilk sırada tutan Maisonette, birbirinden güzel ürünleriyle Trendyol mağazasında müşterileriyle buluşuyor. Güvenle alışveriş yapabileceğiniz Trendyol mağazasında; Maisonette maske, havlu, bornoz, nevresim takımları, banyo havlusu, plaj havlusu gibi yüzlerce çeşit ürün sizlerin beğenisine sunuluyor.

Yüz maskesi kullanımı, sağlık açısından son derece önemli ve en gerekli güvenlik önlemlerinin başında geliyor. Maisonette ürettiği kaliteli ve güvenli maskelerle müşterilerine konforlu bir kullanım vadediyor.

Pamuklu ve yıkanabilir formda üretilen Maisonette maske ürünleri, lateks içermez. Esnek kulak askıları sayesinde uzun kullanım süreleri sonrasında rahatsızlık hissi oluşturmaz. Konforunuzdan ödün vermeden güvende hissetmeniz için tasarlanan Maisonette maskeler 15 defaya kadar yıkanarak tekrar tekrar kullanılabilir. Burun teli de bulunan maskeler yüzünüze tam oturarak etkin koruma sağlarken pamuklu dokusuyla da konforlu hissetmenize imkan tanır. TSE K 599 sertifikasına sahip olan Maisonette maskeler çoklu ambalajlarda sizlere sunulur ve uzun süre güvende kalmanızı sağlar.

Maisonette maskelerin tüm model ve renk çeşitlerini Trendyol'un Maisonette mağazalarında bulabilirsiniz. Markanın Trendyol mağazasını takip ederek Maisonette kampanyaları, indirimleri ve outlet fırsatları ile ilgili bilgi alabilirsiniz. Diğer kullanıcıların Maisonette maske yorumlarını okuyabilir ve dilediğiniz ürünü sepetinize ekleyerek alışverişe başlayabilirsiniz.

Maisonette Havlu ve Bornoz Çeşitleriyle Trendyol'da!

Maisonette Havlu ve Bornoz Çeşitleriyle Trendyol'da!

Maisonette Türkiye piyasasında ev tekstili alanında kullanıcılara oldukça geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Kaliteli ve şık tasarımlarıyla yeni ev alışverişi yapan kullanıcıların ilk tercihi oluyor. Özenle üretilen Maisonette 4'lü havlu seti, bambu havlu, bornoz takımı, 3'lü yılbaşı havlu seti ve daha birçok ürün arasından zevkinize ve ihtiyacınıza olanları seçerek kendinize şık setler oluşturabilir, çeyiz alışverişinizde uyumu yakalayabilirsiniz. %100 pamuk içerikli Maisonette havlular kalitesiyle ve doğal dokusuyla banyonuzun vazgeçilmezi olmaya aday.

Sadece eviniz için değil sevdikleriniz için hediye arayışlarınızda da Maisonette Trendyol mağazası size kaliteli ve şık çözüm önerileri sunuyor. Yumuşak dokusu ve pamuk içeriğiyle Maisonette tek kişilik bornoz takımı, krem ve daha birçok renk seçeneğiyle güzel bir hediye alternatifi olarak sizlerin beğenisine sunuluyor.

Maisonette Nevresim Takımları Fiyatları ile Mutlu Edecek!

Maisonette tekstil konusundaki tecrübesiyle kullanıcılarını daima birbirinden kaliteli ürünlerle buluşturuyor. Yerli üretim yapan bir firma olan Maisonette maske, nevresim takımları ve diğer ev tekstili ürünlerini avantajlı fiyatlar karşılığında müşterilerine sunuyor. Maisonette tekstil ürünleri çoğunlukla hava geçirgenliği yüksek, doğal bir malzeme olan pamuk kullanılarak üretiliyor. Sağlığınıza ve konforunuza değer veren Maisonette nevresim takımlarına siz de Trendyol farkıyla avantajlı fiyatlar karşılığında sahip olabilirsiniz. Markanın Trendyol mağazasında sizlere sunulan birbirinden şık tasarımlara sahip Maisonette çarşaf, nevresim takımları ve daha birçok ürünle evinizin ihtiyaçlarını tamamlayabilirsiniz.

Evinizden dışarı çıkmadan Trendyol güvencesiyle Maisonette ürünlerini inceleyip kampanyalara göz atabilirsiniz. Sepetinize eklediğiniz ürünlere Trendyol'un hızlı kargo avantajıyla en kısa sürede kavuşabilirsiniz. Dönemsel olarak özel sizlere sunulan Maisonette fırsatlarını kaçırmamak için Maisonette Trendyol mağazasını takip edebilir, kaliteli ürünlere uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.