Tükenmeden Al

En çok satanlar

En çok beğenilenler

En yeniler

Daha fazla ürün

LOLABOMB

Bomb Cosmetics UK'in eğlenceli, doğal içerikli, el yapımı ürünleri Lolabomb distribütörlüğünde artık Türkiye'de! Lolabomb mağazasındaki ürünlerin hiçbiri hayvanlar üzerinde test edilmiyor. Ürün ambalajları çevreye zarar vermeyen, geri dönüştürülebilir materyallerden üretiliyor. Paraben ve benzeri koruyucu kimyasalları da içermeyen Lolabomb ürünleri, Trendyol ayrıcalıkları sayesinde bir tıkla kapınıza ulaşıyor!

Trendyol Lolabomb mağazası; mumdan saç kremine geniş bir ürün yelpazesi ile sunuluyor. Siz de hemen mağazayı ziyaret ederek Lolabomb ürünlerini şu kategoriler altında inceleyebilirsiniz:

Siz de Trendyol kullanıcılarının Lolabomb yorumlarını okuyarak güvenli ve keyifli bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz. Alışverişiniz sonrası Lolabomb kargo takip işlemlerinizi Trendyol güvencesiyle kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Özel tasarımlı, doğal içerikli yüzlerce ürüne Lolabomb indirimleri ve kampanyaları ile özel fiyatlara sahip olma şansını kaçırmamak için markanın Trendyol mağazasını takip etmeyi unutmayın!

  • Bakım Yağları
  • Banyo Topu
  • Banyo&Duş Aksesuarları
  • Cilt Bakım Ürünleri
  • Mum, Kandil & Koku
  • Sabun

Lolabomb Mum Seçenekleriyle Keyifli Yaşam Alanları Yaratın!

Lolabomb Mum Seçenekleriyle Keyifli Yaşam Alanları Yaratın!

Eğlenceli ve şık tasarımlarıyla ev dekorasyonunuza renk katan Lolabomb mum çeşitleri, tamamen doğal içeriklerden üretiliyor. El yapımı olan mumlar; teneke, bardak ve jelly mum formlarında sunuluyor. En kaliteli esansiyel yağlar kullanılarak üretilen Lolabomb mum seçenekleri hem görüntüleriyle hem de kokularıyla evinizin ve ofisinizin havasını değiştiriyor.

Lolabomb teneke mum çeşitleri; renkli ve kapaklı metal kutularda, eğlenceli sunumlarla size ulaşıyor. Çeşitli çiçek ve meyve yağları içeren mumlar vegan yaşam tarzını seçen tüketicilerin favorileri arasında. Aynı özelliklere sahip Lolabomb bardak mum seçenekleri ise tasarımlarıyla iştah açarken kokularıyla da günün tüm yorgunluğunu atmanıza ve evinizin keyfini çıkarmanıza yardımcı oluyor.

Yaklaşık 35 saat yanabilen bardak ve teneke mumlara nazaran daha uzun süre kullanabileceğiniz Lolabomb jelly mum ürünleri, 50 saate kadar yanabiliyor. Şeffaf kâselerde ve üzerinde rengârenk jel mumlarla sunulan ürün; farklı aromalardaki pek çok seçeneğe sahip. Evinizi hoş kokularla doldurmak istiyorsanız siz de markanın Trendyol mağazasını ziyaret ederek tüm mum çeşitlerini inceleyebilir; ayrıca Lolabomb oda kokusu ve uçucu yağ seçeneklerine de göz atabilirsiniz.

Kişisel Bakım Rutinlerinizi Lolabomb Sabun Dilimi Tasarımlarıyla Eğlenceli Bir Hâle Getirin!

Kişisel Bakım Rutinlerinizi Lolabomb Sabun Dilimi Tasarımlarıyla Eğlenceli Bir Hâle Getirin!

Lolabomb katı şampuan, peeling, sabun gibi birçok kişisel bakım ihtiyacınıza sevimli tasarımlara sahip doğal ürünleriyle karşılık veriyor. Lolabomb ürünleri tamamen doğan vegan içerikleri sayesinde cildi ve saçları, doğal yapılarını bozmadan arındırarak nemlendiriyor. Çeşitli bitki yağlarının özleri ve esansları kullanılarak üretilen Lolabomb sabun dilimlerini tüm vücudunuz için güvenle kullanabilirsiniz. Lolabomb sabun ürünlerini duşta kullanarak güne yenilenmiş ve canlı başlayabilir ya da gece uykuya sakinleşmiş bir hisle geçebilirsiniz.

Arındırıcı bir banyo keyfi için Lolabomb kullananların çok sevdiği katı şampuan, duş jeli ve duş kremi seçeneklerine de göz atabilirsiniz. Dilerseniz Lolabomb vücut peelingi ürünleriyle tüm bedeninizi ölü deri tabakasından arındırıp cildinizi yenileyebilir ve yumuşacık, pürüzsüz bir cilt dokusuna kavuşabilirsiniz. Küveti doldurduğunuz sırada akan suyun altında eriterek kullanabileceğiniz Lolabomb banyo topu ve banyo bombası ürünleriyle mis kokulu köpüklerin arasında dakikalarca ruhunuzu dinlendirebilirsiniz.

Cildinizi Lolabomb Ürünleriyle Şımartın!

Lolabomb dudak balmı, body butter, el kremi ve ayak bakım ürünü seçeneklerinde de keyifli tasarımları ve doğallığı birlikte sunuyor. Lolabomb lip balm ve dudak peelingi ürünleriyle ölü deriden arındırılmış, iyi nemlendirilmiş dudaklara kavuşabilir ve kusursuz dudak makyajları yapabilirsiniz. Yumuşacık, sağlıklı ve parlak bir cilt dokusu için Lolabomb body butter çeşitlerinin zengin içeriğinden faydalanabilirsiniz. El kremi, ayak kremi ve ayak maskesi çeşitleriyle vücut bakımınızı tamamlayabilirsiniz.

Sevdiklerinize özel hediyeler aradığınızda da Trendyol Lolabomb mağazasını ziyaret edebilirsiniz. Cilt bakım ürünleri ya da sevimli sabun ve mum çeşitlerini tercih edebileceğiniz gibi şık tasarımlı, seramik sabunluk seçeneklerine de Lolabomb fırsatlarıyla çok uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz!