Daha fazla ürün

Liva

Liva

Liva, 1993 yılında sektöre girmiştir ve kazanılan 11 yıllık uzmanlıkla birlikte kırtasiye alanında 2004’de kurulmuştur. İstanbul’da kurulan bu şirket zamanla farklı iş kollarına da girişimler göstererek kendini daha da büyütmüştür. Kuruluş amacı; küçük büyük fark etmeksizin kurumların, iş yerlerinin ve kırtasiye malzemesine ihtiyaç duyan herkesin tüm malzeme isteklerini her zaman stoğunda hazır bulundurarak sağlam ve kaliteli ürünleri hızlı şekilde kullanıcıların alışına sunmaktır. İş ve özel hayatınızın devamlılığı için kırtasiye ürünleri çok önemli bir ihtiyaçtır. Birçok markayı da bünyesinde barındıran Liva yüzlerce kırtasiye malzemesini kullanıcı memnuniyetini hedefleyerek sunar. Malzemeleri %100 orijinal olmakla birlikte yüksek kaliteyi ve dayanıklılığı içinde barındırır. Bu mağaza, dünyanın en seçkin markalarını bünyesinde barındırıp, kırtasiye ürünlerini sizlere sunar ve bu hizmetini modern bir seviyede tutmak için daima çalışır. Liva laboratuvar malzemeleri boyama kitabına kadar her çeşit ürünü Trendyol’da kullanıcılarının hizmetine sunar. Kullanıcılarının kırtasiye malzemelerinde aradığı ve onu ilk tercih haline getirdiği kriter; kaliteli, yüksek dayanıklılıkta, trendlere uygun kırtasiye ürünleri sunmasıdır. Trendyol her zaman kullanıcılarının memnuniyetini gözeterek üretim yapar. Her zaman onların isteklerini göz önünde bulundurur. Trendyol’da her türlü ihtiyacınız için tasarlanmış olan, çeşitli alanlarda kullanabileceğiniz birbirinden farklı renkteki ve özellikteki kırtasiye ürünlerini bütçenize uygun fiyatlarla bulabilirsiniz. 

Kırtasiye malzemeleri profesyonel iş ve günlük hayatınızı kolaylaştıran önemli gereçlerden bazılarıdır. İş ve günlük hayata uygun çeşitleriyle farklı maddeler kullanılarak üretilir. Marka, özellikle çeşitli kullanım alanlarına göre kaliteli malzemelerden üretim yapmaya önem verir. Bu yüzden ürünlerin yapımı uzun bir süreç gerektirir. Liva kalem çeşitleri, iş hayatında ya da okul hayatında her zaman iyi bir performans gösterir. Darbelere ve düşmelere karşı dayanıklı gövdeleri ile uzun ömürlü bir kullanım sunar. Bütün bunların yanında sizin karakterinizi yansıtabilir. Onu bir aksesuar gibi kullanmanıza olanak sağlayabilir. Kullanıcıların yaşlarına göre değişen zevklerine de hitap eder. Böylece onu cebinizden ya da çantanızdan çıkardığınız bir aksesuar etkisi yaratır. Liva kalem ucu ise; uzun süreli yazım işleri için kullanıcıların ilk tercihi olur. Dayanıklı yapısı ile kırılmaları azaltır ve kullanıcıların yazım işlerini sorunsuz bir şekilde yapmalarına olanak sağlar. Bu yararlı kırtasiye materyali, dilediğiniz tarzda ve renkte öne çıkar. Liva silgi ile profesyonel kullanıcılar için yüksek bir performans gösterir. Yapılan yazı hatalarını bir çırpıda temizler. Temiz sayfalar için kullanıcıların bir numaralı tercihidir. Liva oyun hamuru, okulda, evde sanat ve tasarım projeleri için öğrenciler ya da çocuklar tarafından kullanılan bir modelleme kırtasiye malzemesidir. Her zaman çocukların en eğlenceli oyun arkadaşıdır. Trendyol, kullanıcıların isteklerini ve ihtiyaçlarını karşılayan farklı rekabetçi ürünleri desteklemeyi, değişik tasarım ve beklentileri aşan ürünleri geliştirmeyi ve kullanıcıların her daim ilgisini çekmeyi amaçlar. İhtiyaç duyduğunuz bütün bu özelliklere sahip, kaliteli ve dayanıklı tüm kırtasiye malzemelerini Trendyol’da her zaman bulabilirsiniz. Trendyol daima kullanıcılarına bu konuda en doğru desteği verir. İhtiyacınıza uygun olanı belirleyip, güvenilir ve pratik bir şekilde sahip olabilirsiniz. En yeni ürünleri ihtiyaç dahilinde sayfamızda kullanıcılarına ulaştırır. Ürün çeşitliliği konusunda iyi bir performans sergiler. İhtiyacınız olan kırtasiye ürününü, indirimli fiyatlarla satın alabilirsiniz. Trendyol’un sunduğu bu imkân ile güvenli ve mutlu bir alışverişin keyfini rahat bir şekilde çıkartabilirsiniz. Sayfamızda yer alan kullanıcı yorumlarını okuyabilir, soru işaretlerinize yanıt bulabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Liva Fiyatları

Her Bütçeye Uygun Liva Fiyatları

Bu mağaza, kullanıcılarına özel satış fiyatları ve ayrıcalıklı bir alışveriş tecrübesi sunan başarılı bir kırtasiyedir. Hem çeşitli iş alanlarında hem de günlük hayatın pek çok köşesinde kullanılan kırtasiye malzemeleri geniş bir fiyat yelpazesine sahiptir. Ürünün kullanım yeri, tasarımı ve içeriği her zaman malzemeler üzerinde etkili olan noktalardan birkaçıdır. Sektördeki fiyatlar göz önüne alındığında sizin için uygun bütçeyle birlikte yüksek kalite sağlayacak ürünü seçmek önemlidir. Ürünün kullanım yeri farklılaştıkça kullanılan malzeme de farklılaşır ve fiyat da bu doğrultuda değişkenlik gösterir. Liva mürekkep, kullanım alanlarına göre farklı bir şekilde fiyatlandırılır. Tahta kalemi mürekkebi fiyatı daha uygun olurken; dolma kalemi fiyatı daha pahalı olabilir. Liva bant ürün skalası çok geniştir. Her kullanım yerine uygun çeşitli renk ve özelliklere sahip birçok bant bulunur. Kullanılan yere göre değişen maliyet, bu ürünün fiyatını da etkiler. Bütün bunların yanı sıra Trendyol’da bu mağazadan alışveriş yapan herkes, bütçesine uygun yüzlerce kırtasiye ürününü kolay bir şekilde satın alabilir. Örneğin; pratik kullanımı nedeniyle oldukça popüler olan kitap ayraçlarını her renge ve modele göre bulmak neredeyse saniyelerinizi alır. Fazlasıyla popüler ve konforlu olan Liva ayraç ise; bu çeşitlilikten yalnızca birisidir. Bunlara bakacak olursanız; kullanılan malzeme, fiyatlandırmada etkin bir rol oynar. Buna ek olarak boyutta fiyatlandırma yaparken de önemli bir faktör olma özelliği taşır. Çeşitli amaçlara yönelik aranan kırtasiye ürünlerinin boyutları değiştikçe fiyatları da bu doğrultuda değişir. Değişen malzeme ve boyuta rağmen her bütçeye uygun kırtasiye materyalini Trendyol’da bulabilirsiniz. Trendyol’da istediğiniz tasarımdaki ve özellikteki ürünlerin fiyat karşılaştırmasını yapıp, bütçenize göre olan ürünü rahat bir şekilde seçebilirsiniz.

Liva Kampanya ve Fırsatları Trendyol’da

Liva Kampanya ve Fırsatları Trendyol’da

Trendyol, kalite ve dayanıklılık açısından en popüler satış sitesidir. Trendyol, tüketicinin bütçesine uygun fiyatlar ile ürünler satar. İhtiyaçlarınızı karşılayan yüzlerce ürün sunar. Tabii ürünün dayanıklılığı için kullanılan malzemelerin kalitesi arttıkça maliyet de artar. Bu da fiyatların artmasına neden olur. Herkese uygun fiyatlı ürünler stratejisi ile üretimlerini gerçekleştirir. Kullanıcıları için her zaman yüksek kalite ve kalıcı performans veren ürünlerin satışını sağlar. Kampanyalı ve uygun fiyatlı ürünleri sayesinde güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Liva kırtasiye, kullanıcılarına hem Türkiye’de hem de dünyada kaliteli ürünler sunan markaların yüzlerce farklı seçenekteki ürünlerini satar ve kullanıcılarına indirimli fiyatlarla ürünlerini sunar. Liva tuval ile yüksek kaliteli bir resim deneyimi yaşayabilirsiniz. Liva fırça ile bu deneyiminizi taçlandırabilirsiniz. Sadece geleneksel fırça özelliklerine sahip ürünler ile değil son teknoloji ile üretilmiş olan fırça çeşitlerini de Trendyol’da bulabilirsiniz. Her zaman dünyanın en seçkin markalarını bünyesinde barındırıp, kullanıcıları için en iyi deneyimi sunmayı amaç edinmiştir. Trendyol'un kalitesi ve dayanıklılığı tercih edilme nedenlerinden sadece birisidir. Kullanıcılarının memnuniyetini her zaman göz önünde bulundurur. Cep dostu ürün fiyatları ile her zaman kullanıcılarını memnun eder. Ürünlerinin fiyatları daima kişiyi Trendyol’dan alışveriş yapmaya teşvik eder. Kampanyalı ve indirimli ürünler ile kullanıcılarına istediklerini verir. Fiyatı her zaman kullanıcının bütçesine göre belirleyen bir fiyat politikası izler. Her zaman uygun fiyatlandırması ve yüksek performansıyla kullanıcıları kendine çeker. Dayanıklı, kullanışlı ve uygun fiyatlı kırtasiye malzemeleri sayesinde alışveriş için ilk adrestir. Kullanımı kolay ve güvenli sitesi ile alışverişler güvenle yapılabilir. Trendyol'da farklı ihtiyaçları karşılayan ürünleri her daim bulabilir, fiyatları karşılaştırarak kazançlı alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz. Sayfada bulunan kullanıcı tavsiyelerini okuyarak yorumlardan faydalanabilirsiniz.