En çok satanlar

Görselli Yorumlar

Kedi ve Köpek Yatağı

Köpek Maması

Akvaryum Ürünleri

Daha fazla ürün

Kuzey Pazarlama

Kuzey Pazarlama; merkezi Zonguldak'ta bulunan, hem evcil hayvan ürünlerini hem elektronik kişisel bakım ürünlerini bir arada sunan bir marka. Geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Kuzey Pazarlama, ürünlerini Türkiye'nin dört bir yanındaki milyonlarca kullanıcıya Trendyol ayrıcalıkları ile ulaşıyor. Kuzey Pazarlama'da Enjoy, Proplan, Econature, Matisse, Hills ve Royal Canin gibi başarılı markaların ürünlerini avantajlı fiyatlarla bulabilirsiniz.

Siz de markanın Trendyol mağazası üzerinden detaylı bilgilere ulaşabilir, evcil hayvan dostunuzun ihtiyaç duyduğu tüm ürünleri tek bir tık ile sepetine ekleyebilirsiniz. Dilerseniz farklı Trendyol kullanıcılarının Kuzey Pazarlama yorumlarına göz atabilir, alışveriş ve ürün deneyimleri hakkında fikir edinebilirsiniz. Aklınıza takılan tüm sorular için Trendyol üzerinden Kuzey Pazarlama ile iletişim kurabilirsiniz.

Kuzey Pazarlama Kedi ve Köpek Maması ve Hijyen Ürünleri Trendyol'da!

Kuzey Pazarlama Kedi ve Köpek Maması ve Hijyen Ürünleri Trendyol'da!

Kuzey Pazarlama'da evcil hayvanlar için özel olarak hazırlanmış mama seçeneklerini kolaylıkla bulabilirsiniz. Tüylü dostlarınız için Kuzey Pazarlama'da mama konusunda iddialı ve güvenilir markaların ürünlerini inceleyip güvenle deneyebilirsiniz. Kuzey Pazarlama'da yavru kedi maması olarak kuzulu, tavuklu gibi farklı alternatifleri görüntüleyebilirsiniz. Eğer emziren bir kediniz varsa yavru kedi maması çeşitleri ile hem anne hem de yavru kediyi destekleyecek bir adım atabilirsiniz. Seçtiğiniz ürünleri Trendyol güvencesiyle kapınıza kadar getiren Kuzey Pazarlama'nın yaş mama seçeneklerine de göz atabilirsiniz. Hem kedi hem de köpekler için yaş ve kuru mama seçenekleri sunan Kuzey Pazarlama'da Pro Plan, Reflex ve N&D gibi seçkin markaların ürünleriyle evcil dostlarınızın ihtiyaç duyduğu besin değerlerini karşılayabilirsiniz.

Yaşamınızı paylaştığınız kedinizin tuvalet ihtiyacını karşılarken rahat etmesi için kum seçimi önemli. Kedinizin sağlığı ile birlikte evinizin hijyenini de korumaya yönelik ürünler sunan Kuzey Pazarlama'da kedi kumu ve diğer tuvalet ürünlerini inceleyebilirsiniz. Minik yaramazın enerjisini atmasına yardımcı olmak için Kuzey Pazarlama'nın kedi oyunu ürünlerinde aradığınızı rahatlıkla bulabilirsiniz. Trendyol ile evinizin konforunda alışveriş imkanı sunan Kuzey Pazarlama'da kedi tırnak makasından köpek bakımı için gerekli ürünlere kadar yüzlerce seçeneğe en avantajlı fiyatlarla ulaşabilirsiniz.

Kuzey Pazarlama ile Powertec Ürünleri Kapınızda!

Kuzey Pazarlama ile Powertec Ürünleri Kapınızda!

Kişisel bakım için olmazsa olmaz küçük ev aletleri Kuzey Pazarlama'nın bütçe dostu fiyatları ile sizi bekliyor. Siz de farklı özelliklere sahip onlarca seçenek arasından istediğiniz saç kurutma makinesi ya da tıraş ürününü seçebilirsiniz. Trendyol avantajları sayesinde Kuzey Pazarlama indirimlerinden faydalanabilir, cebinize dost fiyatlarla alışveriş yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Trendyol üzerinden mağazayı takip ederek Kuzey Pazarlama kampanyaları ve fırsatlarından öncelikli olarak haberdar olabilirsiniz.

Geniş ürün yelpazesinde birçok farklı ürüne yer veren Kuzey Pazarlama, tıraş makinesi çeşitleriyle de dikkat çekiyor. Sakal ve ense tıraşı için uygun olan modelden, saç ve sakal kesimi yapabilen modele kadar her ihtiyaca göre bir ürünü Kuzey Pazarlama'da bulabilirsiniz. Beğendiğiniz ürünleri bir tıkla sepetinize ekleyebilir, Trendyol ayrıcalığı ile kapınızda güvenle teslim alabilirsiniz.

Kuzey Pazarlama Ürünlerine Trendyol Güvencesiyle Ulaşın!

Birçok ürüne tek adreste ulaşmanızı sağlayan Kuzey Pazarlama, bacamatik ürünü ile önemli bir ihtiyaca cevap veriyor. Bacamatik, özel tasarımı sayesinde mutfağınızın bacasından sızabilecek tüm kokuları ve tozları engelliyor. Pratik kullanıma sahip ve şık bir görünümü olan ürünün montajını yardıma ihtiyaç duymadan kolaylıkla gerçekleştirmenize imkan tanıyor. Bunun yanında Kuzey Pazarlama'nın yanmaz ütü masası kılıfı da yine önemli bir ihtiyacı karşılıyor. Ürünü, yanmaz özel dokuya sahip kumaşı sayesinde uzun yıllar güvenle kullanabilirsiniz. Kuzey Pazarlama kargo ve sipariş takip işlemlerinizi Trendyol üzerinden yöneterek ürünlerin elinize ne zaman ulaşacağını kolaylıkla izleyebilirsiniz. Ürünleri daha yakından incelemek için Kuzey Pazarlama Trendyol mağazasını takip etmeyi unutmayın!