En çok satanlar

En çok satanlar

Popüler Ürünler

Daha fazla ürün

Kraft DTM

Kraft DTM; elektrikli ev aletleri, beyaz eşyalar, teknolojik aletler ve aksesuarlar satan bir marka. Kraft DTM telefondan tablete, fırından bulaşık makinesine kadar onlarca ürünü bütçe dostu fiyatlarla sizlere sunuyor. Kraft DTM, büyük küçük fark etmeksizin tüm ürünlerini Trendyol güvencesiyle kapınıza kadar ulaştırıyor. Siz de ihtiyaç duyduğunuz çeşitli ürünleri evinizden çıkmadan satın almak için Trendyol Kraft DTM mağazasını tercih edebilirsiniz. Beğendiğiniz ürünleri tek tıkla sepetinize ekleyerek Kraft DTM indirimleriyle sipariş verebilir ve en kısa zamanda evinizin kapısından teslim alabilirsiniz.

Alışveriş öncesinde ürün sayfalarında yer alan Kraft DTM yorumlarına göz atarak Trendyol kullanıcılarının marka ve ürünler hakkındaki fikirlerini öğrenebilir ve alışveriş deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Ayrıca Trendyol kullanıcılarına özel Kraft DTM iletişim kanalını kullanarak markayla hızlıca irtibat kurabilir; soru, görüş ve önerilerinizi satıcıya kolayca iletebilirsiniz.

Hem Kaliteli Hem de Kullanışlı Kraft DTM Ürünlerine Mutfağınızda Yer Açın!

Hem Kaliteli Hem de Kullanışlı Kraft DTM Ürünlerine Mutfağınızda Yer Açın!

Gıda saklama, hazırlama ve pişirmeye yönelik büyük küçük pek çok elektrikli mutfak gereci Trendyol Kraft DTM mağazasında sizleri bekliyor. Siz de mutfak robotu, blender seti, doğrayıcı ve mikser modelleriyle çırpma, karıştırma ve doğrama gibi çeşitli işlemleri pratik bir şekilde yaparak mutfakta zaman kazanabilirsiniz. Sürahi blender modelleriyle çeşitli malzemeler kullanarak smoothie ve milkshake gibi lezzetli tarifler hazırlayabilirsiniz. Katı meyve sıkacağı ve narenciye sıkacağı modelleriyle ise havuç, portakal, elma ve nar gibi pek çok meyveden taze meyve suyu elde edebilirsiniz. Ekmek yapma makinesi modelleriyle de kendi damak tadınıza uygun ekmekler pişirerek sıcak sıcak tüketebilirsiniz.

Yemek yaparken ve sıcak içecekler hazırlarken ihtiyaç duyduğunuz sıcak suya kettle modelleri sayesinde kolayca ulaşabilirsiniz. Çay makinesi modelleriyle her zaman tam kıvamında çay demleyebilir; kahve makinesi modelleriyle de espresso, latte ve cappuccino gibi kahve çeşitlerini kolayca hazırlayabilirsiniz. Kahve öğütücü modelleriyle ise kahve çekirdeklerini pratik bir şekilde öğüterek taze taze kullanabilirsiniz.

Su sebili, derin dondurucu, buzdolabı ve bulaşık makinesi modelleri arasından da hem ihtiyacınıza hem de bütçenize uygun seçimler yapabilirsiniz. Su sebili modelleriyle her an sıcak ve soğuk suya ulaşabilir, derin dondurucu ve buzdolabı modelleriyle de pek çok gıdayı uzun süre bozulmadan saklayabilirsiniz. Bulaşık makinesi modelleri sayesinde ise büyük küçük pek çok mutfak gerecini daha kısa sürede, daha az su kullanarak yıkayabilirsiniz. Solo, ankastre, mikrodalga ve mini fırın modelleriyle çeşit çeşit yiyecekler pişirebilirsiniz. Davlumbaz modelleriyle de yemek pişirme aşamasında mutfağınızda kötü kokuların oluşmasını önleyebilirsiniz.

Trendyol'a Özel Kraft DTM Fırsatlarıyla Avantajlı Alışverişin Keyfini Çıkarın!

Trendyol'a Özel Kraft DTM Fırsatlarıyla Avantajlı Alışverişin Keyfini Çıkarın!

Çamaşır makinesi ve çamaşır kurutma makinesi modellerini de beyaz eşya kategorisinde bulabilirsiniz. Farklı kapasite seçenekleri bulunan çamaşır ve kurutma makineleriyle çamaşır yıkama ve kurutma işlemlerini çok daha kısa sürede halledebilirsiniz. Beyaz eşya modellerinin yanı sıra elektrikli süpürge ve ütü gibi elektrikli ev aletlerini de inceleyebilirsiniz. Klasik ve dikey elektrikli süpürge modelleriyle farklı zeminleri rahatça süpürebilir, kazanlı ve kazansız ütü modelleriyle de ütü yapmayı daha kolay ve keyifli bir hale getirebilirsiniz. Ayrıca baskül, saç kurutma ve fön makinesi, saç ve sakal şekillendirme seti gibi elektrikli kişisel bakım aletleri ile UVC destekli dezenfeksiyon cihazı gibi çeşitli ürünleri de Trendyol Kraft DTM mağazasından satın alabilirsiniz.

Klima ve TV modelleri ile cep telefonu, tablet, laptop, akıllı saat ve hoparlör gibi teknolojik aletleri de Trendyol Kraft DTM mağazasında bulabilirsiniz. Farklı özellikleriyle öne çıkan teknolojik aletler arasından bütçenize uygun bir model seçebilirsiniz. Ayrıca teknolojik aletlerle birlikte tablet kılıfı, telefon kılıfı, dizüstü bilgisayar sırt çantası, şarj adaptörü, uzaktan kumandalı selfie çubuğu, kulaklık, taşınabilir şarj cihazı, data kablosu ve araç şarjı gibi yardımcı ürün ve aksesuarları da sepetinize ekleyebilirsiniz. Beğendiğiniz tüm ürünlere, Kraft DTM kampanyalarından yararlanarak bütçenizi yormadan sahip olabilirsiniz.