EN ÇOK SATANLAR

Videolar
UV Shield Natural Sunscreen SPF50+ PA++++
1711
Pure Vitamin C Serum
10B
Unscented Cica Calming Daily Cream
6188
Zero Balance Cleansing Balm
11.4B
Pink Aha Bha Toner
513

Popüler Ürünler

KOKOMA

Farklı ürün çeşitleri ile dikkat çeken Kokoma, Kore'nin uzun yıllardır süregelen güzellik anlayışına göre üretilen kozmetik ürünlerini kullanıcıyla buluşturan bir marka. Ankara'da kurulan Kokoma, kısa süre içerisinde adını geniş kitlelere duyurarak kozmetik sektörünün önde gelen markaları arasında yer almayı başarmış durumda. Geleneksel cilt bakım rutinini teknoloji ile birleştiren Kokoma ürünlerine Trendyol üzerinden erişebilirsiniz. Trendyol Kokoma mağazasında parfüm, dudak balmı, cilt serumu ve yüz temizleyici jel gibi cilt bakımına dair her türlü ürünü bulmak mümkün.

Kokoma ile Kore Kozmetiğinin Mucizevi Etkisiyle Tanışın

Kokoma ile Kore Kozmetiğinin Mucizevi Etkisiyle Tanışın

Son yıllarda kozmetik dünyası yeni bir kavramla karşılaşmış durumda. K-Beauty ismiyle bilinen Kore kozmetiği tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına almayı başardı. Cilt bakım rutini, dermokozmetik ve makyaj ürünlerinden oluşan Kore kozmetiğinin bu denli başarılı olmasının birkaç sebebi bulunuyor. Kore kozmetik ürünlerinin en önemli özelliği; doğanın bizlere sunmuş olduğu pek çok mucizevi maddeyi barındırıyor olması. Kore kozmetik ürünleri, bu maddeler sayesinde cildin sağlıklı bir yapıya bürünmesine yardımcı olurken güzelliğinizi de ön plana çıkarıyor. Trendyol Kokoma mağazası ise Kore'nin nesilden nesle aktarılan güzellik sırları ile üretilen ürünleri sizler için erişilebilir kılıyor.

Ürün kalitesinden ödün vermeyen Kokoma mağazası, gelişmeleri sürekli olarak takip ederek en iyi ve en gelişmiş ürünü kullanıcılarına sunmayı hedefliyor. Gücünü doğadan alan Kokoma ürünlerinin içerisinde, okyanusun derinliklerinde yaşayan bir canlıdan ya da çölde yetişen bir bitkiden elde edilen doğal içerikler bulunuyor. Asırlardır süregelen güzellik sırlarını teknoloji ile birleştiren Kokoma'nın güvenilir ürünleri ile siz de, cildinizi parlak, pürüzsüz ve sağlıklı bir görünüme kavuşturabilirsiniz.

Cilt Tipinize En Uygun Ürünler Trendyol Kokoma Mağazasında!

Kokoma mağazasında her cilt tipine uygun bir ürün mevcut. Kişiden kişiye farklılıklar gösteren cilt tipleri; yağlı, kuru, karma ve normal cilt olarak karşımıza çıkıyor. Cilt tipinde farklılıklara sebep olan sebum oranı ise hem bölgesel hem de genele yayılmış şekilde varlık göstererek farklı cilt sorunlarının meydana gelmesine neden oluyor. Son yıllarda popülerliği gitgide artan Kore kozmetik ürünlerinin bu denli başarılı olmasının bir diğer nedeni de cilt kusurlarını saptayarak tedavi etmeye yardımcı olmasından kaynaklanıyor. Doğal ve geleneksel rutinlere bağlı kalarak geliştirilen Kore kozmetik ürünleri, her insanın cilt tipinin farklı olduğu anlayışı ile tasarlanıyor.

Güney Kore'nin en kaliteli markalarını sizlerle buluşturan Kokoma mağazasını Trendyol üzerinden takip ederek, kendi cilt tipiniz için en uygun ürüne sahip olabilirsiniz. Farklı form ve özelliklerde karşımıza çıkan Kokoma ürünleri, saf ve güçlü yapısı ile hem cilt sorunlarını iyileştirmeye hem de cildi zararlı etkilerden korumaya yardımcı oluyor. Markanın Trendyol mağazasını inceleyerek Kokoma'nın kampanyalarını ve fırsatlarını yakalayabilirsiniz. Farklı ürün ve kategoriler için sunulan özel Kokoma indirimlerinden faydalanabilirsiniz.

Doğal ve Geleneksel Yöntemlerle Hazırlanmış Kokoma Kozmetik Ürünleri Trendyol'da!

Doğal ve Geleneksel Yöntemlerle Hazırlanmış Kokoma Kozmetik Ürünleri Trendyol'da!

Güney Kore'nin en güvenilir kozmetik ürünlerini satışa sunan Kokoma Cosrx, Heimish, Neogen, Banila Co ve Laneige gibi sektörün lider firmalarının ürünlerini sizlerle buluşturuyor. Sağlıklı bir cilt için ideal olan bileşenleri bir araya getiren bu markalar, güzellik trendlerinin belirlenmesinde de dünyaya yol gösteriyor. Yoğun araştırmalar sonucunda geliştirilen özel formüllere sahip olan Kokoma kozmetik ürünleri sivilce, yağlanma, kuruluk ve renk eşitsizlikleri gibi cildin derinlerinde yer alan problemlere gelişmiş çözümler sunuyor.

Markanın cilt serumu kategorisinde yer alan Kokoma C vitaminli serum ile ciltteki koyu renkli lekelerin görünümünü ciddi oranda azaltarak daha aydınlık ve parlak bir görünüme sahip olabilirsiniz. Kokoma mağazasındaki siyah nokta ve sivilce için özel olarak geliştirilen ürünlerle cilt kusurlarını minimum seviyeye indirirken salyangoz özlü nemlendirici kremle de yenilenmiş ve taptaze bir cilde kavuşabilirsiniz. Yaşadığınız cilt sorunlarına etkin çözümler sunmak için Trendyol Kokoma mağazasında yer alan ürünleri rahatlıkla tercih edebilirsiniz.