Görselli Yorumlar

Daha fazla ürün

Kimyacınız

Kimyacınız; hobi faaliyetlerinde, teknik alanlarda ya da kozmetik ve gıda sektöründe kullanılan kimyasal malzemeleri avantajlı fiyatlarla tüketicisine sunuyor. Farklı amaçlarla kullanılan yüzlerce kimyasal maddeyle birlikte pek çok laboratuvar gerecini de Trendyol Kimyacınız mağazasında bulabilirsiniz.

Siz de evde sabun ve mum yapmak ya da bahçenizdeki zararlı böceklerden kurtulmak için ihtiyaç duyabileceğiniz her ürünü Kimyacınız fırsatlarıyla satın alabilirsiniz. Dilerseniz diğer Trendyol kullanıcılarının Kimyacınız yorumlarını okuyarak alışveriş deneyimleri hakkında fikir edinebilirsiniz. Alışverişiniz sonrası Kimyacınız iade, kargo takip süreçlerini Trendyol güvencesiyle kolayca yönetebilirsiniz. Mağazayla ilgili her konuda destek alabilmek için Trendyol üzerinden Kimyacınız iletişim seçeneklerini kullanabilirsiniz.

Kimyacınız Silikon Kalıptan Soya Parafinine Her İhtiyacınız İçin Trendyol'da!

Kimyacınız Silikon Kalıptan Soya Parafinine Her İhtiyacınız İçin Trendyol'da!

Sabun, mum ya da esans yapımını evde eğlenceli birer hobiye dönüştürmek için gereken tüm malzemeler Trendyol Kimyacınız mağazasında! Siz de Kimyacınız fırsatlarıyla tüm ihtiyaçlarınızı tek bir mağazadan kolayca karşılayabilir ve ürünlerinizi Trendyol'un hızlı kargo seçenekleri sayesinde en kısa sürede teslim alabilirsiniz.

Üreterek vakit geçirmekten hoşlanıyorsanız Kimyacınız mum, kandil, koku kategorilerini inceleyebilir ve evde kolayca dekoratif mumlar, büyüleyici esanslar üretebilirsiniz. Kimyacınız'ın silikon kalıp, soya parafini, saksı kalıbı gibi pek çok kaliteli ürününe online satış imkânlarıyla ulaşabilirsiniz. Kimyacınız indirimlerini kaçırmamak için markanın Trendyol mağazasını takip edip beğendiğiniz ürünleri favorilerinize eklemeyi unutmayın!

Kimyacınız Mum Malzemeleriyle Üretmenin Keyfine Varın!

Kimyacınız Mum Malzemeleriyle Üretmenin Keyfine Varın!

Kimyacınız mum malzemeleri kategorisinde mum yapımı için gereken pek çok ürüne ulaşabilirsiniz. Dilerseniz Kimyacınız mum seti seçeneklerine de göz atabilirsiniz. Kimyacınız mum kokusu ve mum esansı çeşitlerini de inceleyerek beğendiklerinizi sepetinize ekleyebilir; evinizin havasını değiştiren, şık mumlar üretebilirsiniz.

Kimyacınız parafin, mum boyası, mum cilası, mum fitili, mum kalıpları, saman ip gibi tüm mum malzemelerini bir arada sunuyor. Dilerseniz daha eğlenceli mumlar üretebilmek için Kimyacınız jel mum malzemelerine de bakabilirsiniz. Şeffaf yapısı sayesinde içine ekleyeceğiniz dekoratif aksesuarlarla farklı tasarımlar oluşturabileceğiniz jel mumlarınız için ise Kimyacınız ahşap fitil, mika kutu ürünlerini inceleyebilirsiniz.

Kimyacınız koku ve esans ihtiyaçlarınız için de pek çok çeşit sunuyor. Vanilya, yasemin, gül, limon, portakal, çikolata kokularını ve daha birçok esansı Kimyacınız ürünleri arasında bulabilirsiniz. Seçtiğiniz kokuyla uyumlu Kimyacınız mum boyası ve kalıp çeşitlerini sepetinize ekleyerek ilgi çekici mumlar hazırlayabilirsiniz.

Kimyacınız Ürünleri ile Kendi Sabunlarınızı Yapın!

Evde kendi sabunlarınızı yapmak istiyorsanız Kimyacınız koku, kostik, sabun kalıbı, sabun bazı, sabun boyası gibi pek çok ürünü kapınıza kadar ulaştırıyor. Siz de Trendyol Kimyacınız mağazasını ziyaret ederek yorulmadan ve vakit kaybetmeden satın aldığınız kaliteli ürünlerle rengârenk ve hoş kokulu sabunlar üretebilirsiniz.

Sabun ve mum dışında; Kimyacınız mum, beton saksı, epoksi yüzük ve kokulu dekoratif taşları da evinizin konforunda, keyifle üretebilmeniz için seçenekler sunuyor. Bunun için Kimyacınız silikon saksı kalıbı, taş tozu, epoksi, tebeşir tozu, sedef boya, sıvı plastik, kalıp silikonu ürünlerini inceleyebilirsiniz.

Çeşitli gıda kimyasallarını, laboratuvar gereçlerini ve tarımsal faaliyetlerde ya da evlerde kullanılan haşere kovucu kimyasalları da Kimyacınız ürünleri arasında bulabilirsiniz. Tarım mahsullerini ve gıda ürünlerini daha uzun ömürlü ve steril hâle getirebilmek için Kimyacınız yemek sodası, göz taşı, metil salisilat, aljinat ürünlerine göz atabilirsiniz. Evinizi veya bahçenizi zararlı haşerelerden korumak istiyorsanız Kimyacınız sirke ruhu formülü ve ilaç pompası ürünlerini kullanabilirsiniz.

Kimyacınız termometre, beherglas, damlalık çeşitleriyle tüm kimyasal maddeleri güvenle kullanabilirsiniz. Yalıtım malzemesi olarak kullanılan Kimyacınız sıvı poliüretan ürününe de markanın Trendyol mağazasında ulaşabilirsiniz.

Siz de Kimyacınız kampanyaları ve Trendyol ayrıcalıklarıyla keyifli bir alışveriş deneyimi yaşamak için mağazayı hemen ziyaret edin!