Görselli Yorumlar

🧂 Sosda Tuzluk Serisi 🧂

🍷Alfasol Aroma & Miksler🍻

🥑Vegan Ürünleri🥑

🍑Zymosis Aromalar🍑

Daha fazla ürün

Katkıdeposu

Katkı Deposu bir hammadde markası olarak 2013 yılında İstanbul'un Başakşehir ilçesinde kuruldu. Kimyevi ürünler sektörünün lider markaları arasında yer alan Kimbiotek A.Ş. bünyesi altında kurulan Katkı Deposu, gıda ve yiyecek hazırlamada kullanılabilecek birçok hammadde ürününü bir arada sunan bir marka. Üst kalite ürünleri ile fark yaratmayı başaran marka, son derece geniş bir ürün yelpazesine de sahip.

Trendyol, Katkı Deposu'nun yüksek kalitedeki tüm ürünlerini de parmaklarınızın ucuna getiriyor. Markanın uzmanları tarafından özenle üretilen hammadde ürünlerini tek bir mağaza altında birleştiren Trendyol aracılığıyla siz de yoğun lezzetli tarifler hazırlayabilirsiniz. Katkı Deposu'nun guar gum, askorbik asit, gliserin, saf anason yağı, turbo maya, şarap mayası, un ve karbonat kategorilerine göz atarak tariflerinizi profesyonel dokunuşlarla zenginleştirebilirsiniz. Markanın ürünlerine avantajlı fiyat seçenekleri ile sahip olmak için Trendyol üzerinden Katkı Deposu'nu takip etmeyi unutmayın.

Katkı Deposu Aroma Çeşitleri ile Tarifsiz Lezzetler Hazırlayın!

Katkı Deposu Aroma Çeşitleri ile Tarifsiz Lezzetler Hazırlayın!

Yüzlerce farklı ürün çeşidini Trendyol mağazası aracılığıyla Türkiye'nin dört bir yanındaki kullanıcıya ulaştırma şansı yakalayan Katkı Deposu'nda alfasol anason yağı, potasyum sorbat, sitrik asit, agar agar, sorbik asit ve potasyum klorür gibi ürün grupları yer alıyor. Müşteri memnuniyetini esas alan ve ürün kalitesinden hiçbir koşulda ödün vermeyen Katkı Deposu, aroma çeşitleri ile beğeni topluyor. Hem tatlı hem de tuzlu tariflerinize eşsiz bir lezzet katan Katkı Deposu; anason aroması, bal aroması, çilek aroması, barbekü aroması, şeftali aroması, badem aroması, cheddar aroması ve haşlanmış et aroması gibi seçenekleri de tüketiciyle buluşturuyor.

Farklı gıda aromalarının yanı sıra Trendyol Katkı Deposu'nda e330, İngiliz karbonatı, meşe cipsi, anason, oksalik asit, aljinat, eritritol ve glikoz şurubunu da avantajlı fiyatlarla bulabilirsiniz. Trendyol Katkı Deposu mağazasının ürünleri ile bir yandan tariflerinize yoğun bir tat verirken diğer yandan da dengeli bir kıvam almasını sağlayabilirsiniz. Marka ve ürünleri ile alakalı daha fazla bilgi sahibi olmak için Trendyol kullanıcılarının Katkı Deposu yorumlarını inceleyerek ürün ve alışveriş deneyimleri hakkında fikir edinebilirsiniz.

Katkı Deposu'nun Glutensiz Ürün Çeşitleri ile Tanışın!

Trendyol Katkı Deposu mağazası, glutensiz ve vegan ürün çeşitleriyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Kaliteli ürünleriyle oldukça geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşan Katkı Deposu'nun glutensiz ürün kategorisinde; nohut unu, mısır unu, pirinç unu, badem unu ve chia tohumu gibi seçenekler yer alırken vegan kategorisinde; spirulina tozu, bezelye proteini, matcha tozu ve ıspanak tozu ürünleri bulunuyor. Markanın Trendyol mağazasını takip ederek Katkı Deposu kampanyaları ve fırsatlarından haberdar olabilir, birbirinden kaliteli ve güvenilir hammadde ürünlerine çok özel fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Katkı Deposu Ürünleri Trendyol'un Ayrıcalıklı Dünyasında!

Katkı Deposu Ürünleri Trendyol'un Ayrıcalıklı Dünyasında!

Katkı Deposu potasyum klorür, maltodekstrin, süt tozu, yumurta sarısı, patates nişastası ve dekstroz ürünlerini de sizlere sunuyor. Tüm bu ürünlerin yanı sıra, Katkı Deposu kırmızı şarap mayasıyla da meyvemsi bir koku ve tada sahip şaraplar yapmanıza olanak tanıyor. İçecekten tatlıya, ana yemekten ara sıcaklara kadar pek çok farklı gıda ürününde kullanılabilecek katkı maddeleri hazırlayan Katkı Deposu, ürün seçimi konusunda da yüksek bir hassasiyet göstererek kalitesine ve içeriğine güvendiği ürünleri bünyesine dahil ediyor.

Katkı Deposu'nun kargo, iade, sipariş takibi, ödeme seçenekleri ve ürünleri ile alakalı aklınıza takılan her türlü soruya Trendyol üzerinden "Satıcıya Sor" butonu aracılığıyla Katkı Deposu ile iletişime geçerek yanıt bulabilirsiniz. Trendyol ayrıcalıkları ve Katkı Deposu indirimleri ile keyifli ve bütçe dostu bir alışveriş deneyimini kaçırmamak için mağazayı ziyaret ederek ürünleri incelemeye hemen başlayabilirsiniz.