Görselli Yorumlar

Kanguru Matematik Kitapları

Size Özel Kanguru Ürünleri...

Matematik Oyunları

Ürün Alanı Başlığı

Daha fazla ürün

Kanguru Matematik

Kanguru Matematik, temelleri 1991 yılında Andre Deledicq ve Jean Pierre Boudine isimli iki matematikçi tarafından Fransa'da atılan bir marka. Türkiye dahil olmak üzere 80'den fazla ülkede çalışmalar yürüten Kanguru Matematik, her yıl öğrenciler için matematik yarışmaları ve matematik sınavları düzenliyor. Bu sınavlar ve yarışmalar aracılığıyla öğrencilerin kafasına yerleşmiş olan "matematiğin zor ve sıkıcı" olduğu yönündeki ön yargıları yıkmayı ve öğrencilere matematiği sevdirmeyi amaçlıyor.

Trendyol Kanguru Matematik mağazası da matematiğe ilgisi olan ve sınavlara hazırlanan milyonlarca öğrenciye destek olmak için gerekli ürünlere, pratik bir şekilde ulaşma imkanı tanıyor. Siz de matematik becerilerinizi geliştirmek istiyorsanız Trendyol Kanguru Matematik Store ürünlerinden faydalanabilirsiniz. Kanguru Matematik fırsatları ve kampanyalarından daha erken haberdar olmak için markanın Trendyol sayfasını takip etmeyi unutmayın!

Kanguru Matematik Soruları ile Yeteneklerinizi Geliştirin!

Kanguru Matematik her yılın mart ayının üçüncü haftasında 90'a yakın ülkenin katılımıyla uluslararası bir yarışma düzenliyor. 1991 yılından bugüne ulaşan bu yarışmaya her yıl 6 milyondan fazla öğrenci katılıyor. Çeşitli üniversite ve okullarda görev alan akademisyen ve öğretmenler tarafından organize edilen Kanguru Matematik Sınavı'na hazırlanmak için siz de markanın Trendyol mağazasındaki ürünlere göz atabilirsiniz.

Öğrencilere farklı bakış açıları kazandırmayı, mantıklı düşünme yetisini geliştirmeyi ve bilişsel becerileri güçlendirmeyi amaçlayan Kanguru Matematik sorularıyla sınavlara çok daha etkili bir şekilde hazırlanabilirsiniz. Kanguru Matematik çıkmış sorular ve geçmiş sınav sorularına Trendyol mağazasındaki kaynaklar aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Kanguru Matematik Kitapları ile Matematik Becerilerinizi Geliştirebilirsiniz!

Kanguru Matematik Kitapları ile Matematik Becerilerinizi Geliştirebilirsiniz!

Öğrencilerin ilgisini çekecek şekilde hazırlanan Kanguru Matematik kitapları, eğlenceli içerikleriyle klasik ders kitaplarından ayrılıyor. Siz de Kanguru Matematik Derneği'nin geniş arşivinden derlenen ve Kanguru Matematik Türkiye Danışma Kurulu çevirileriyle hazırlanan kitaplarla matematiğin eğlenceli dünyasına adım atabilirsiniz.

Matematikle ilgili alanlarda başarı sağlamak, sınavlarda istediğiniz sonuçları elde etmek ve analitik düşünme becerinizi geliştirmek için Kanguru Matematik deneme, test kitabı, çalışma kitabı seçeneklerini inceleyebilirsiniz. Kanguru Matematik çalışma kitabı çeşitleriyle; öğrendiğiniz matematik konularını pekiştirebilir, farklı düşünce becerileri elde edebilir ve karşılaşabileceğiniz problemlere karşı yeni çözüm yolları üretebilirsiniz.

Kanguru Matematik hazırlık kitapları da sınavlara hazırlanan öğrenciler için yardımcı olacak önemli bir çalışma kaynağı. Siz de iyi bir lise eğitimi için LGS'ye hazırlanıyorsanız, Kanguru Matematik LGS kaynaklarından yardım alabilir ve matematik testlerinde istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz. Çalışmalarınızdan %100 verim almanızı sağlayan Kanguru Matematik ürünlerine Trendyol güvencesiyle sahip olabilirsiniz. Trendyol'a özel Kanguru Matematik indirimleriyle de avantajlı bir alışveriş deneyimi yaşayarak bütçenizden tasarruf edebilirsiniz.

Birbirinden Eğlenceli ve Eğitici Kanguru Matematik Oyunlarıyla Tanışmaya Hazır mısınız?

Birbirinden Eğlenceli ve Eğitici Kanguru Matematik Oyunlarıyla Tanışmaya Hazır mısınız?

Trendyol Kanguru Matematik mağazasında yardımcı ders kaynakları dışında, oyuncak ve kutu oyunları gibi farklı kategorilerden ürünler de yer alıyor. Kanguru Matematik oyuncak çeşitleri kullanıcıların eğlenirken çok yönlü düşünme yeteneklerini de geliştirmelerine yardımcı oluyor.

Zeka küpü ya da sabır küpü olarak da bilinen ve iç içe geçmiş karmaşık renkler çözüldüğünde her yüzü tek renge dönen Kanguru Matematik rubik küp çeşitleriyle yeteneklerinizin sınırlarını keşfedin! Aktif zekâ kullanımı sağlayan ve el, göz, beyin arasındaki koordinasyonu güçlendiren Kanguru Matematik rubik küp çeşitleriyle bilgileri daha uzun süre hafızanızda tutabilir, yaratıcılığınızı geliştirebilir ve farklı durumları daha iyi analiz edebilirsiniz.

Kanguru Matematik kutu oyunlarıyla da sevdiklerinizle geçirdiğiniz vakitleri daha eğlenceli ve kaliteli bir hale getirebilirsiniz. Mağaza ve ürünleri hakkındaki tüm soru, görüş ve önerileriniz için Trendyol üzerinden Kanguru Matematik ile iletişime geçebilirsiniz.

Çözüm üretme ve analitik düşünme yeteneklerinizi destekleyecek Kanguru Matematik'in eşsiz ürünleriyle zaman kaybetmeden tanışmak istiyorsanız markanın Trendyol sayfasını mutlaka ziyaret etmelisiniz!