En çok satanlar

En çok beğenilenler

En çok değerlendirilenler

Popüler Ürünler

En yeniler

Görselli Yorumlar

Görselli Yorumlar

Videolar
Atom Krokan KR430
16
Argan TS
6

Daha fazla ürün

kaldeon

Kaldeon, 1992 yılında bir giyim firması olarak Manisa'da kuruldu. Başlangıçta sadece erkek giyim ürünleri satan marka, ilerleyen zamanlarda ürün çeşitliliğine aksesuar, temizlik ve kozmetik ürünlerini de ilave etti. Bugün farklı kategorilerden yüzlerce ürün çeşidiyle hizmet veren Kaldeon'dan alışveriş yaparak sizler de tüm kıyafet, takı, kişisel bakım ve temizlik ihtiyaçlarınızı güvenle karşılayabilirsiniz. Tüketicilere en iyi hizmeti vermeye çalışan Kaldeon hakkında daha detaylı bilgilere ulaşmak isterseniz markanın Trendyol mağazasını ziyaret edebilir ve birden fazla ürünü tek seferde satın alabilirsiniz. Ayrıca Trendyol'daki Kaldeon kampanyaları ve fırsatları ile siparişlerinizi daha özel fiyatlara getirebilir, avantajlı ve sorunsuz bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz. Dilerseniz Trendyol'da ürünler hakkında yazılmış Kaldeon yorumlarını okuyarak, bu ürünleri kullananların tecrübelerinden faydalanabilirsiniz. Aklınıza takılan tüm sorular için Trendyol üzerinden Kaldeon ile iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.

7'den 70'e Herkes Trendyol Kaldeon Mağazasından Giyiniyor!

7'den 70'e Herkes Trendyol Kaldeon Mağazasından Giyiniyor!

Moda trendlerini yakından takip eden Kaldeon'da çocuk tişört, erkek mayo ve kadın pantolon gibi kadın ve erkekler için özel olarak tasarlanan giyim seçenekleri boy gösteriyor. Üstelik Trendyol Kaldeon mağazası; evlilik hazırlığı yapan damat adaylarının, okul kıyafeti arayışında olan öğrencilerin ve daha pek çok farklı durumda olan kişilerin ihtiyaçlarına da yetişiyor. Siz de sokak stilinden sofistike giyime kadar pek çok farklı tarzın bir araya geldiği Trendyol Kaldeon mağazasına girerek kendi stilinize hitap eden ürünleri kolayca seçebilirsiniz. Özellikle spor giyimin vazgeçilmez parçaları Kaldeon tişört ve sweatshirt modelleri, trend renkler ve solmayan baskılar ile hareketlendiriliyor. Eğer siz de hem kendinizi rahat hissedebileceğiniz hem de daha şık görünebileceğiniz ürünler arıyorsanız Kaldeon'da büyük beden ve askılı tişört modellerini inceleyebilirsiniz. Dilerseniz bu ürünleri Koldeon'un Axxel kapri modelleriyle kullanarak ikili kombin seçenekleri oluşturabilirsiniz.

Kaldeon'un gömlek ve kumaş pantolon modelleriyle ise daha klasik bir tarz yaratabilirsiniz. Kaldeon'un oduncu gömlek ve mont modelleri soğuk havaların ana kurtarıcısı oluyor. Siz de kış mevsiminde Kaldeon'un kapüşonlu ve kaşe mont modellerini giyerek soğuğa karşı korunabilirsiniz. Yaz aylarına gelindiğinde ise Kaldeon'dan deniz şortu veya mayo alarak denizin, kumun ve güneşin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. Kaldeon'un damat kuşağı, kravat ve papyon modelleri; bir damatlığı tamamlayan en önemli aksesuarların başında geliyor. Siz de şık bir damat olmak için Kaldeon'da papyon seti ve damatlık aksesuarlarına göz atabilirsiniz. En kaliteli ve çabuk yıpranmayan okul kıyafetleri için Kaldeon'da okul pantolonu ve tişörtü modellerini inceleyebilirsiniz. Sağlıklı olan ve giyildiğinde rahatsızlık vermeyen iç çamaşırları için Kaldeon'da Berrak atlet modellerine bakabilirsiniz.

Tüm Kişisel Bakım ve Temizlik İhtiyaçlarınız Kaldeon Ürünlerine Emanet!

Tüm Kişisel Bakım ve Temizlik İhtiyaçlarınız Kaldeon Ürünlerine Emanet!

Kaldeon dünyaca ünlü markalardan seçtiği kişisel bakım ve temizlik ürünleriyle sizi ve yaşam alanlarınızı daha da güzelleştiriyor. Siz de birçok markayı bünyesinde barındırarak farkını ortaya koyan Trendyol Kaldeon mağazasıyla tanışarak kendinizi daha mutlu ve iyi hissedebilirsiniz. Ev yaşam, hijyen, cilt, saç ve kişisel bakım ürünleri için Kaldeon'da Oriflame, Biobellinda ve Avon gibi markalara göz atabilirsiniz. Kaldeon'un yüz temizleme jeli ve krem çeşitleri, daha pürüzsüz ve ışıl ışıl bir cilt vadediyor. Kaldeon'un güneş kremi ürünlerini kullanarak sizler de güneşin zararlı etkilerine karşı korunabilir, yaşlanmayı ve cildinizde istenmeyen lekelerin oluşmasını engelleyebilirsiniz.

Bitkilerin kralı olarak anılan Kaldeon ginseng ürünleriyle cildinizi ve saçınızı yeniden canlandırarak daha kusursuz görünebilirsiniz. Koldeon'un Huncalife Şampuan çeşitleriyle ise kurumuş ve yıpranmış saçlarınızı onararak daha hacimli ve parlak görünmelerini sağlayabilirsiniz. Güzel kokularıyla baş döndüren Kaldeon Farmasi Capris Parfüm çeşitleriyle tüm gün daha ferah ve temiz hissedebilirsiniz. Evinizi ise Kaldeon'un Ersağ Lavanta Yağı ürünleriyle temizleyebilir ve ortaya çıkan mis gibi kokunun keyfine varabilirsiniz. Eğer bu ürünlere ve daha fazlasına Kaldeon indirimleriyle sahip olmak istiyorsanız markanın Trendyol mağazasını takip etmeyi unutmayın.