Daha fazla ürün

Kagito

İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde kurulan Kagito, birbirinden kaliteli pek çok kırtasiye ürününü bir arada bulabileceğiniz bir mağaza. Renkli ve eğlenceli ürün tasarımlarıyla tüm dikkatleri üzerine toplayan Kagito, koleksiyonlarıyla hayatınıza renk katıyor. Son derece geniş bir ürün yelpazesi ile kullanıcılarının karşısına çıkan marka, özgün tasarımlarıyla da sektörde fark yaratmayı başarıyor. Kısa süre içerisinde ürünlerini çok daha geniş kitlelere ulaştıran Kagito, bugün sektöre yön veren markalar arasında yerini alıyor.

Keyifli alışverişin vazgeçilmez adresi olan Trendyol, Kagito mağazalarını da parmaklarınızın ucuna taşıyor. Markanın tüm koleksiyonlarını tek bir çatı altında birleştirerek evinizin konforunda güvenli alışverişin kapılarını aralayan Trendyol Kagito mağazası aracılığıyla siz de kaliteli kırtasiye ürünlerine çok özel fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Bütçe dostu bir alışveriş deneyimi yaşamak için Trendyol'da satışa sunulan Kagito indirimli ürünleri arasından seçim yapabilirsiniz.

Kagito Marker Setleri ile Çizim Yapmanın Keyfini Yaşayın!

Kagito Marker Setleri ile Çizim Yapmanın Keyfini Yaşayın!

Deneyimli ve heyecanlı bir ekibin işine karşı duyduğu büyük aşkın sonucunda kurulan Kagito, marker ve brush pen ürünleri ile ön plana çıkıyor. Kalem koleksiyonunda binlerce farklı renk seçeneğini bir arada sunan Trendyol Kagito mağazası ürünlerinde sağlığa zararlı olmayan boyalar kullanmaya özen gösteriyor. İnsan sağlığını gözeterek bu doğrultuda üretim yapan Kagito'nun marker ve brush pen çeşitleri kullanım kolaylığı sağlayarak dilediğiniz gibi çizim yapmanıza olanak tanıyor. Pigment kalitesi son derece yüksek olan markanın kalem ürünlerini illüstrasyondan kaligrafiye kadar birçok farklı alanda rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Ürünlerini Trendyol üzerinden satışa sunan Kagito'nun marker 36'lı set, marker 60'lı set ve marker 80'li set çeşitleri ile geniş bir renk skalası yaratarak kendinizi yalnızca çizim yapmaya odaklayabilirsiniz. Tüm bu ürünlere ek olarak markanın ürünleri arasında Kagito dual brush pen, brush marker, highlighter ve çift taraflı brush pen gibi seçenekler de yer alıyor. İlgilendiğiniz ürün ile alakalı fikir sahibi olmak için Trendyol kullanıcılarının Kagito yorumlarını inceleyebilirsiniz. Kullanıcıların Kagito marker yorumlarına göz atarak aradığınız ürün için hızlı sipariş oluşturabilir ve Trendyol'da Kagito kargo takip bölümü sayesinde siparişinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Yüksek Pigmentli Kagito Kalem Seti ile Tanışın!

Trendyol Kagito mağazası kalem kategorisinde sunduğu onlarca farklı seçenekle dikkatleri üzerine çekiyor. Yazı, resim ve çizim gibi farklı amaçlara hitap eden markanın kalem kategorisinde; Kagito metalik kalem, karakalem, keçeli kalem, damla kalem, uçlu kalem ve tüylü tükenmez kalem çeşitleri bulunuyor. Her bir ürünü için benzersiz tasarımlara imza atan Trendyol Kagito mağazasının kalem çeşitlerini ister tekli isterseniz de çoklu paketler halinde satın alabilirsiniz. Markanın özel tasarım ürünlerine avantajlı fiyat seçenekleriyle sahip olmak için Trendyol mağazasını takip ederek en güncel Kagito fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Bildirimlerinizi aktif duruma getirerek de özel Kagito kampanyalarından anlık olarak haberdar olabilirsiniz.

Yaratıcı ve Eğlenceli Tasarımlara Sahip Kagito Ürünleri Trendyol'un Avantajlı Dünyasında!

Yaratıcı ve Eğlenceli Tasarımlara Sahip Kagito Ürünleri Trendyol'un Avantajlı Dünyasında!

Müşteri mutluluğunu daimi kılmak için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kagito'da defter, pastel, kartpostal, yeni yıl kartı, noktalı defter, tebrik kartı ve kağıt seçenekleri de kullanıcıya sunuluyor. Kagito silgi, çizgili defter, pelüş doktor, suluboya defteri, bant ve eskiz defteri koleksiyonlarına göz atarak kaliteli ve eğlenceli kırtasiye ürünlerine sahip olabilirsiniz.

İade şartları, sipariş takibi, ödeme yöntemleri gibi marka ve ürünleriyle alakalı her türlü soruya Trendyol üzerinden Kagito ile iletişime geçerek yanıt bulabilirsiniz. Kagito indirimleri ve Trendyol ayrıcalıklarıyla keyifli ve bütçe dostu bir alışveriş deneyimi yaşamak için mağazayı ziyaret ederek ürünleri incelemeye hemen başlayabilirsiniz.