En yeniler

Görselli Yorumlar

En çok satanlar

Daha fazla ürün

Jelux Silver

Jelux Silver, kaliteli gümüş takı modellerini kullanıcılarla buluşturan bir marka. Jelux Silver kolye, küpe, yüzük ve bileklik modellerini birbirinden şık tasarımlarla beğeninize sunuyor. Trendyol aracılığıyla Türkiye'nin tüm şehirlerinden sipariş alan Jelux Silver, kampanyalarıyla kaliteyi herkes için ulaşılabilir kılıyor. Siz de Trendyol Jelux Silver mağazasında yer alan yüzlerce ürün arasında tarzınıza hitap eden pek çok model bulabilirsiniz. Beğendiğiniz ürünleri tek tıkla sepetinize ekleyerek Trendyol güvencesiyle sipariş edebilirsiniz. Trendyol'a özel Jelux Silver indirimleri sayesinde bütçe dostu fiyatlarla satın aldığınız ürünlere, hızlı kargo avantajıyla kısa sürede kavuşabilirsiniz. Alışverişiniz sırasında ve sonrasında destek almak için Trendyol'un sunduğu Jelux Silver iletişim kanalı üzerinden markaya kolayca ulaşabilir; soru, görüş ve önerilerinizi iletebilirsiniz. Ayrıca ürün sayfalarında yer alan Jelux Silver yorumlarına göz atarak Trendyol kullanıcılarının marka ve ürünler hakkındaki deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Dilerseniz güncel Jelux Silver fırsatlarını yakalamak için markayı Trendyol'da takip edebilirsiniz.

Hem Kaliteli Hem de Şık Gümüş Takı Modelleri, Jelux Silver Ürünleri Arasında Sizleri Bekliyor!

Hem Kaliteli Hem de Şık Gümüş Takı Modelleri, Jelux Silver Ürünleri Arasında Sizleri Bekliyor!

Jelux Silver; ametist, safir, zümrüt, zirkon ve yakut taşlı takı modelleriyle göz dolduruyor. Jelux Silver'ın taşlı küpe, kolye, yüzük ve bileklik modelleri; doğal taşların enerjisini üzerinize taşıyor. Taşlı tasarımlarıyla öne çıkan Jelux Silver küpe ve kolye modelleri arasında sedefli tasarımlar da yer alıyor. Jelux Silver yüzük modelleri ise ayarlanabilir tasarımlarıyla öne çıkıyor. Birbirinden güzel yüzük modelleri, ayarlanabilir tasarımları sayesinde her parmağa kolayca uyum sağlıyor. Siz de yazı detaylı ve at nalı, nazar boncuğu gibi farklı desenlerle süslü yüzük modelleri arasında tarzınıza uygun pek çok tasarım bulabilirsiniz. Gold, rose ve gümüş renk seçenekleri bulunan küpe, yüzük ve kolye modelleri arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. Jelux Silver denizci kolyeleriyle özgün tarzınızı yansıtabilir, telkari kolye modelleriyle de zarafetinizi gözler önüne serebilirsiniz. Jelux Silver resimlikli kolye modelleriyle ise sevdiklerinizin fotoğrafını şık bir şekilde boynunuzda taşıyabilirsiniz.

Jelux Silver markazit bileklik modelleri arasında su yolu, damla, tuğra, kuğu, göz, sonsuzluk, yaprak, taç ve çiçek gibi pek çok tasarım yer alıyor. Markazit taşlı bilekliklerle birlikte kutup yıldızı, yonca, tomurcuk, mine ve manolya gibi modellere sahip oniks taşlı bileklikler de Trendyol Jelux Silver mağazasında boy gösteriyor. Ayrıca zirkon taşlı kalpli bileklik modelleri ile sarmaşık, sarmal, oval, melek ve yaprak model telkari bileklikler de bileklik kategorisinde sizleri bekliyor. Siz de birbirinden güzel taşlarla süslenen bileklik modelleri arasında hem zevkinize hem de bütçenize uygun bir model bulabilirsiniz. Zarif tasarımlarıyla göz dolduran Jelux Silver bileklik modellerini, kaliteli yapıları sayesinde uzun süre keyifle kullanabilirsiniz.

Birbirinden Sevimli Çocuk Küpe Modelleri de Trendyol Jelux Gümüş Takı Mağazasında Boy Gösteriyor!

Birbirinden Sevimli Çocuk Küpe Modelleri de Trendyol Jelux Gümüş Takı Mağazasında Boy Gösteriyor!

Kadın ürünleriyle öne çıkan Jelux Silver, çocuk küpe modellerine de geniş yelpazesinde yer veriyor. Çivili ve klipsli seçenekleri bulunan çocuk küpe modelleri arasında kız çocuklarının beğenisine uygun onlarca model yer alıyor. Kuğu, uğur böceği, deniz yıldızı, yusufçuk, kelebek ve yunus gibi şirin hayvan figürlü küpe modelleri; sevimli görünümleriyle ilk bakışta minik kızların sevgisini kazanıyor. Çiçek, yonca, ağaç, papatya, kaktüs ve kar tanesi gibi doğa temalı tasarımlar da üzerlerinde yer alan renkli taşlarla göz kamaştırıyor. Kalp, taç, fiyonk, el, pati, balon ve rüzgar gülü gibi eğlenceli modeller ise özgün tarzlarıyla göz dolduruyor. Siz de kaliteli yapısı sayesinde kulakları acıtmayan küpe modellerini, çocuğunuz için güvenle tercih edebilirsiniz. Onlarca çocuk küpe modeli arasından kızınızın beğenisine uygun bir seçim yapabilirsiniz. Hem şirin hem de şık küpe modellerinin yanı sıra Jelux Silver çocuk yüzük modellerini de inceleyebilirsiniz.