En Çok Satılan

En çok Sepete Eklenen

Görselli Yorumlar

Daha fazla ürün

hobizubi

Hobizubi Epoksi Kalıbı ile Sanatsal Bir Dokunuş Yapmak İster misiniz?

hobizubi

Erdem Zerenüz tarafından kurulan Hobizubi, 2001 yılından bu yana ticari faaliyetini sürdürüyor. Hobizubi güpür, dantel, fisto imalatı ve toptan satış yaparak başladığı ticari hayatına, piyasa talepleri doğrultusunda genişlettiği ürün yelpazesiyle devam ediyor. 2008 yılında perakende satışlarına başlayarak sektörde adından söz ettirmeyi başaran Hobizubi Türkiye, kaliteli ürünleriyle pazardaki yerini korumayı başardı.

Hobizubi, trende uygun ve özgün tasarımlarla sanata farklı bir bakış açısı getirmek ve kullanıcıların hayal gücünü beslemek ilkeleriyle çalışmalarına devam ediyor. Kalite ve konforu bir araya getirerek oluşturduğu hobi malzemeleriyle müşteri memnuniyeti sağlamayı amaçlıyor. Siz de Hobizubi ürünlerine Trendyol güvencesiyle ulaşabilirsiniz.

Trendyol Hobizubi mağazasında boncuk çeşitleri, epoksi kalıplar, tespih malzemeleri ve kağıt iplerin yanı sıra; Hobizubi havlu, dantel, kumaş, kasnak ve daha pek çok tuhafiye malzemesine ulaşabilir, tasarımda sınırları aşabilirsiniz. Dilerseniz Hobizubi yorumlarına göz atarak kullanıcı deneyimlerini inceleyebilir, sizler de deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz.

Hobizubi, özellikle endüstriyel alanlarda sıklıkla kullanılan epoksi reçine kalıpları Trendyol güvencesiyle evinize kadar ulaştırıyor. Yüzlerce modele sahip Hobizubi epoksi kalıplarla; kitap ayracı, kolye, boncuk, saat, satranç takımı, ayna, bardak, tepsi gibi birçok ürün hazırlayarak harika bir hobi edinebilirsiniz. Sepetinize ekleyeceğiniz tekli veya çoklu kalıplarla dilediğiniz miktarda üretim yapabilirsiniz.

Hobizubi'nin geniş ürün yelpazesinde birçok farkı model bulunur. Örneğin ısıya dayanıklı olan Hobizubi epoksi reçine kalıplarla, ürününüzü kuruduktan sonra zahmetsizce ayırabilirsiniz. Dayanıklı yapısıyla uzun ömürlü bir kullanım vadeden Hobizubi silikon kalıpları ise farklı zamanlarda birden çok defa kullanabilirsiniz.

Hobizubi, kalıplarını ürünlerin standart ebatlarına göre oluşturur. Değişik ebatlarda bulabileceğiniz kalıpları dilediğiniz şekilde kombinleyebilir, ortaya yeni fikir ve modeller çıkarabilirsiniz. Hobizubi reçine kalıplar için kullanabileceğiniz pullar, metal kolye uçları, kurutulmuş çiçekler, boyalar, deniz kabukları gibi malzemelere de Trendyol Hobizubi mağazasından ulaşabilirsiniz.

Hobizubi kalıp modelleri sayesinde hayal gücünüzü harekete geçirerek, içinizdeki sanatçıyı uyandırmak için Trendyol Hobizubi mağazasını ziyaret edebilir; dilediğiniz epoksi kalıbı seçebilir, mağazayı takip ederek Hobizubi indirimleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Hayal Gücünüzü Zenginleştiren Hobizubi Ürünleri Trendyol'da!

Hayal Gücünüzü Zenginleştiren Hobizubi Ürünleri Trendyol'da!

Şık ve zarif takılar tasarlayarak kıyafetlerinize renk katmak için Hobizubi kum boncuk modellerine göz atabilirsiniz. İhtiyaçlarınıza uygun şekilde çeşitli boyutlarda beğeninize sunulan Hobizubi boncuk modelleriyle birbirinden şık tasarımlar yapabilirsiniz. Gri, siyah, mavi, mor, turuncu ve daha pek çok renkteki boncuk çeşitleriyle her kıyafetinize uygun kombinler oluşturabilirsiniz.

Tespih meraklılarının da kalbini fetheden Hobizubi; koleksiyon yapmayı sevenler için imame, püskül, tespih ipi ve boncuk çeşitleri sunarak koleksiyonunuza şık tespihler katmanıza olanak sağlıyor. Hobizubi tespih malzemelerine set halinde ulaşmanız da mümkün. Dilerseniz set halinde satılan ürünleri sepetinize ekleyerek işinizi kolaylaştırabilir ve daha ekonomik bir alışveriş yapabilirsiniz.

Hobizubi kağıt ip çeşitleriyle tarzınıza özel, harika çantalar tasarlayabilir, eşyalarınızı süsleyebilirsiniz. Tığ yardımı ile kolaylıkla örülebilen, geniş renk seçeneğine sahip kağıt ip modelleriyle ortamınızı renklendirebilirsiniz.

Hobizubi Fırsatları ile Bütçe Dostu Alışveriş Keyfi Sizi Bekliyor

Hobizubi, hem ticari üretim yapmak hem de kendisine yeni bir hobi edinmek isteyenler için muhteşem alternatifler sunuyor. Geniş ürün yelpazesiyle yeni tasarım fikirleri edinmenize ve hayal gücünüzün sınırlarını aşmanıza katkı sağlıyor. Hobizubi, ürünlerinde kullandığı kaliteli malzemelerle ve sunduğu fırsatlarla kullanıcıların kalbini fethetmeye devam ediyor.

Takı sanatları, bebek aksesuarları, tekstil ve hobi malzemeleri gibi çeşitli kategorideki ürünleri beğeninize sunan Hobizubi kampanyaları hakkında bilgi edinmek için markanın Trendyol mağazasını takip edebilirsiniz. Geniş ürün yelpazesindeki yüzlerce hobi malzemesi arasından dilediğinizi seçebilir, Trendyol'un hızlı ve güvenilir alışveriş imkanından faydalanarak ürünlerinize en kısa sürede ulaşabilirsiniz.