Görselli Yorumlar

Daha fazla ürün

Cossta

Cossta, kozmetik mağazası olarak hikayesine 1989 yılında Pendik'te başlayan bir marka. Bugün 30 yılı aşkın tecrübesi ve onlarca mağazasıyla profesyonel bir hizmet sunan Cossta, yükselen bir başarı grafiği çizerek sektöre yön veriyor. Cossta, daha fazla kullanıcıya ulaşabilmek için ürünlerini Trendyol üzerinden de satışa sunuyor. Kozmetik, kişisel bakım, parfüm ve makyaj alışverişi denince akla ilk gelen markalardan biri olan Cossta; Denizli, Kayseri, Ankara, Antalya, Zonguldak demeden Trendyol aracılığıyla ürünlerini Türkiye'nin her yerine ulaştırıyor. Siz de Cossta'nın online mağazasındaki ürünlere Trendyol üzerinden ulaşarak avantajlı ve güvenli bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz. Ürün sayfalarındaki Cossta yorumlarını okuyarak diğer kullanıcıların marka ve ürünler hakkındaki fikirlerini öğrenebilirsiniz. Dilerseniz Trendyol'un sunduğu Cossta iletişim kanalını kullanarak marka ile iletişime geçebilirsiniz.

Dünyanın Önde Gelen Kozmetik Markaları ve Ürünleri Avantajlı Fiyatlarla Cossta'da!

Dünyanın Önde Gelen Kozmetik Markaları ve Ürünleri Avantajlı Fiyatlarla Cossta'da!

Cossta Cosmetic'in Trendyol mağazasında her yaş grubuna ve cinsiyete uygun kozmetik ürünleri yer alıyor. Cildinizin sağlıkla ışıldaması, tırnaklarınızın her zaman bakımlı görünmesi, saçlarınızın daha çabuk uzaması ve harika bir makyaj yapabilmeniz için Cossta, en güvenilir ve başarılı markaların ürünlerini tek bir çatı altında topluyor. Cossta; yaşlanma karşıtı ürünlerden makyaj malzemelerine, parfümlerden saç kremlerine kadar birçok farklı markanın kozmetik ürün çeşidini Trendyol ayrıcalıklarıyla satışa sunuyor. Siz de makyajınızı cildinize zarar vermeden, en doğru ürünlerle yapabilmek için Cossta'da Flormar, Essence, Deborah, Maybelline ve Sheida gibi markaların ürünlerini inceleyebilirsiniz. Saçlarınızın her zaman bakımlı ve temiz görünebilmesi için Cossta'da Bioblas, Koleston, Palette, Garnier gibi markaların ürünlerine göz atabilirsiniz.

Cossta'da L'oreal, Ziaja, Nivea ve Dove gibi markaların ürünleriyle daha sağlıklı bir cilde sahip olabilirsiniz. Ayrıca Cossta'da Green World, Fonex ve Colgate'in kişisel bakım ve temizlik ürünlerini de bulabilirsiniz. Cossta indirimleri ile bütçe dostu bir alışverişe başlamak için markanın Trendyol mağazasına girebilirsiniz. Trendyol'un hızlı teslimat seçenekleri sayesinde Cossta siparişlerinizi en kısa sürede teslim alabilirsiniz. Dilerseniz Trendyol kullanıcılarının Cossta kozmetik yorumlarını okuyarak alışveriş deneyimlerini öğrenebilirsiniz. Ayrıca Cossta sipariş ve kargo takip işlemlerini de Trendyol üzerinden yürüterek gönderilerinizin son durumuna bakabilirsiniz.

Cossta Kozmetik Ürünleriyle Güzelliğin Tanımını Baştan Yazacaksınız!

Cossta Kozmetik Ürünleriyle Güzelliğin Tanımını Baştan Yazacaksınız!

Cossta kişisel bakım ve makyaj ürünleriyle size kusursuz bir güzelliğin anahtarını veriyor. Siz de hemen hemen birçok cilt probleminin çözümüne yardımcı olacak bakım ürünleri, saçlarınıza mükemmel bir form getirecek saç ürünleri ve ciltteki kusurları profesyonel bir şekilde kapatacak makyaj malzemeleriyle tanışmak için Trendyol'da Cossta ürünlerini inceleyebilirsiniz. Saçınızın rengini değiştirmek ya da kendi saç renginize dönmek istiyorsanız Cossta'da saç boyası ürünlerine göz gezdirebilirsiniz. Cossta'nın çikolata kahve ve kızıl bakır gibi farklı saç boyası çeşitlerinin arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. Cossta'nın şampuan, tarak, saç jölesi ve saç bakım yağı ürünleriyle ise saçlarınızın hem daha özenli görünmesini, hem kolayca şekil almasını hem de tertemiz kalmasını sağlayabilirsiniz. Dilerseniz Trendyol'da Cossta saç açıcı fiyatlarını ve diğer bakım ürünlerinin fiyatlarını inceleyerek alışveriş sürecinizi daha planlı bir şekilde yürütebilirsiniz.

Cossta'da fondöten, eyeliner, rimel, pudra, göz kalemi ve lip gloss gibi makyaj malzemeleri en trend ve çekici renklerle beğeninize sunuluyor. Bu ürünlerle yapacağınız makyajı güzel bir kokuyla tamamlamak isterseniz de Cossta parfüm, deodorant ve parfümlü kolonya ürünlerini inceleyebilirsiniz. Cossta'nın erkek parfümü, güneş kremi, makyaj çantası, ağda makinesi, takma tırnak, oje, fondöten süngeri, mor şampuan ve diş fırçası gibi farklı seçeneklerine de Trendyol güvencesiyle sahip olabilirsiniz. Trendyol Cossta kampanyaları ve fırsatlarını kaçırmamak için mağazayı takip etmeyi ve beğendiğiniz ürünleri favorilerinize eklemeyi unutmayın!