En çok değerlendirilenler

En çok değerlendirilenler

En çok satanlar

En yeniler

En çok satanlar

Daha fazla ürün

HDG

Onlarca Kategoriden Yüzlerce Ürün Trendyol HDG Mağazasında Sizleri Bekliyor

HDG

Renk renk akrilik boyalardan farklı boyutlara sahip magnetlere, bant ve tutkal gibi yapıştırıcı çeşitlerinden termos çantalara kadar hayatınızı kolaylaştıracak yüzlerce ürün Trendyol HDG mağazasında yer alıyor. Geniş bir ürün yelpazesine sahip olan HDG, birbirinden kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla kullanıcılara sunuyor. Siz de çeşitli ihtiyaçlarınıza yönelik alıverişleriniz için Trendyol HDG mağazasını ziyaret edebilirsiniz. Aradığınız ürünleri kolayca bulabilmek için ister mağaza içi arama butonunu isterseniz de filtreleme seçeneklerini kullanabilirsiniz. İlginizi çeken ürünleri incelemek için ürünler hakkındaki bilgileri okuyabilir, kullanıcı yorumlarına göz atarak fikir edinebilirsiniz.

Satın almak istediğiniz ürünleri seçtikten sonra tek tuşla sepetinize ekleyebilir ya da daha sonra satın almak üzere favorilerinize kaydedebilirsiniz. Siparişinizi oluşturduktan sonra kargo takibi yaparak ürünlerinizin ne zaman elinize ulaşacağını öğrenebilirsiniz. İsterseniz siparişiniz elinize ulaştıktan sonra siz de ürün ve mağaza hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Kolay ve güvenli alışverişin adresi olan Trendyol HDG mağazası sayesinde evinizin konforunda alışveriş yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Trendyol HDG mağazasında puzzle halısı, altın arama-yıkama tavası, üç boyutlu el heykeli kalıbı, kesilebilir kablo sarıcı-düzenleyici, pilates matı, buz aküsü, kargo poşeti, sprey başlıklı ve damlatma uçlu plastik şişe çeşitleri gibi pek çok ürün yer alıyor. Geniş ürün gamıyla dikkat çeken HDG strafor köpük, aktif karbon, elektrik motoru, derz kalemi, duşakabin tekerleği gibi ürünlerle tüm ihtiyaçlarınız için uygun seçenekler sunuyor. Ayrıca HDG fayans boyama, ev boyama için kullanabileceğiniz Cadence marka akrilik boya çeşitleri ile fırça ve boya kabı gibi araç gereçlerden oluşan setlerle keyifli bir şekilde boya yapmanıza imkan tanıyor.

Siz de Trendyol HDG mağazasında bulunan derz arası beyazlatma ve fayans boyası ile derz uygulama fırçası gibi ürünlerle evinizin banyo, mutfak gibi alanlarında bulunan fayanslara kolayca uygulama yapabilirsiniz. Beyaz, mavi, gri, siyah, yeşil, kırmızı, fuşya, mor, pembe, turuncu, lacivert, kahverengi, mürdüm, turkuaz ve bordo gibi onlarca renk tonuna sahip Cadence marka boyalarla evinizdeki çeşitli objeleri boyayabilirsiniz. Kapı, dolap, şifonyer, sehpa, çalışma masası ve ahşap kutu gibi çeşitli eşyalarınızı boyamak için kullanabileceğiniz boyalar arasından uygulama yapacağınız alan için yeterli olacak miktarı seçebilirsiniz. İsterseniz parlak, yarı mat ve taş vernik gibi vernik çeşitleri arasından boyadığınız objeler için uygun olan verniği seçerek boyadığınız alan ve objelere son dokunuşu yapabilirsiniz.

Aradığınız Tüm Hobi ve Ev Gereçlerini Trendyol HDG Mağazasında Bulabilirsiniz

Aradığınız Tüm Hobi ve Ev Gereçlerini Trendyol HDG Mağazasında Bulabilirsiniz

HDG İstanbul haritası, Türkiye fiziki haritası, dünya küresi, kağıt tahta, deney tüpü gibi eğitime yönelik ve hobi ürünlerine de geniş ürün yelpazesinde yer veriyor. Böylece hem öğrencilerin hem de öğretmenlerin kaliteli eğitim materyallerine kolayca ulaşmasına yardımcı oluyor. Öğretmenlerin ders anlatırken, öğrencilerin de ders çalışırken işini kolaylaştıran çeşitli eğitim materyalleri hem kalıcı öğrenme sağlıyor hem de öğrenme sürecini daha keyifli bir hale getiriyor. Ayrıca HDG led lamba, bakır tel, cırt cırt, mıknatıs çeşitleri gibi ürünlerle hobi çalışmalarınız sırasında da yanınızda oluyor.

Trendyol HDG mağazasında yer alan sihirli manyetik toplar, ütü ile yapışan hama tipi boncuk setleri ve manyetik oyun setleriyle hem tek başınıza hem de aile boyu oyun oynayabilir, evde geçirdiğiniz vakitleri daha keyifli bir hale getirebilirsiniz. Oyun setlerinin yanı sıra Mangala ve Go gibi oyunlarda kullanabileceğiniz plastik oyun taşları, Kızma Birader gibi oyunlarda kullanabileceğiniz oyun piyonları, çoklu paketler halinde sunulan tavla ve okey zarları ile farklı boyutlara sahip tavla pulları da Trendyol HDG mağazasında sizleri bekliyor.

Siz de onlarca kategoride yer alan yüzlerce ürün arasından zevklerinize ve ihtiyaçlarınıza uygun olanları seçerek Trendyol güvencesiyle alışveriş yapmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Böylece hızlı kargo imkanından yararlanarak ürünlerinizi en kısa sürede teslim alabilirsiniz.