En yeniler

Daha fazla ürün

Nilhan Sultan

Nilhan Sultan, geleneksel şifa formülleri ve modern kozmetik sektörünün uzman dokunuşlarını bir araya getirerek tüketicisine çok özel bir ürün yelpazesi sunuyor. Her ürününde büyülü bir nostalji barındıran Nilhan Sultan, sizi tarihin derinliklerinde eşsiz bir yolculuğa davet ediyor. İlim, zarafet ve estetiğin buluştuğu Osmanlı kültürünü, ürünleriyle bir araya getirmeyi başararak bu eşsiz kültürün daha yakından tanınmasını hedefliyor.

Nilhan Sultan, dijital dünyanın sunduğu avantajlarla geleneksel alışveriş alışkanlıklarını çağımıza göre yeniden dizayn ediyor. Siz de mağazayı Trendyol'da ziyaret ederek Nilhan Sultan'ın parfüm, koku, sabun çeşitlerini ve daha pek çok ürününü inceleyebilirsiniz.

Kültürümüzden Gelen Bir İlham: Nilhan Sultan Parfüm

Kültürümüzden Gelen Bir İlham: Nilhan Sultan Parfüm

Osmanlı İmparatorluğu'nda sultanların lavanta, gül, begonya, frezya, gardenya, yasemin gibi çiçeklerin özünden parfüm yaparak kullandıkları ve kokularını bir imza gibi gördükleri biliniyor. Bu gelenekten ilham alan Nilhan Sultan; Nurbanu, Hürrem, Safiye Sultan gibi güzel kokarken aynı zamanda tarihin esintisini üzerinizde hissetmenizi sağlayacak parfümlerini Trendyol ayrıcalıklarıyla satışa sunuyor. Nilhan Sultan; Fatih Sultan Mehmet Han ve 2. Abdülhamid Han'a özgü kokularıyla da büyük beğeni topluyor. Nilhan Sultan'ın oda kokusu, gül suyu, misk kokusu, amber kolonyası gibi diğer pek çok ürününü de Trendyol mağazasında bulup inceleyebilirsiniz.

Osmanlı padişahları; içinde oud ağacı, misk, sandal ağacı ve çeşitli çiçek özleri bulunan buhur suyuyla yıkanıyorlardı. Nilhan Sultan buhur suyu seçenekleri, Osmanlı'nın bu koku kültürünü yeniden deneyimlemenize olanak sağlıyor. Güzel kokularının yanı sıra cilt sağlığı için de pek çok faydası bulunan Nilhan Sultan biberiye suyu, lavanta suyu ve karanfil suyu ürünleriyle siz de doğanın gücünü cildinize taşıyabilirsiniz. Doğal sabun ve buhur suyu seçenekleri için Nilhan Sultan'ın Harrem ürünlerine de göz atabilirsiniz.

Nilhan Sultan koku çeşitleri için Trendyol mağazasını ziyaret edebilir ve Nilhan Sultan parfüm yorumlarını okuyarak kullanıcıların ürün deneyimlerini öğrenebilirsiniz.

Nilhan Sultan'ın Fincan ve Türk Kahvesi Çeşitleriyle Saray Kültürünü Evinize Taşıyın!

Nilhan Sultan'ın Fincan ve Türk Kahvesi Çeşitleriyle Saray Kültürünü Evinize Taşıyın!

Nilhan Sultan Türk kahvesi çeşitleri, geleneksel tadıyla sizi saray mutfağında büyülü bir yolculuğa davet ediyor. Dünya çapında adından söz ettirmeyi başaran Türk kahvesi kültürü, Nilhan Sultan'ın ürünlerinde en doğal hâliyle yeniden hayat buluyor.

Nilhan Sultan; 2. Abdülhamid Han replikası, Osmanlı tuğrası ve saray motiflerini buluşturduğu nostaljik tasarımlarıyla damaklara olduğu kadar ruhlara da hitap ediyor. Nilhan Sultan kahve fincanı modelleri; yuvarlak, köşeli, geniş ve dar ağızlı seçenekleri bulunan, seramik tasarımlarıyla geçmişin zarafetini de üzerinde barındırıyor. Osmanlı sanatını yansıtan Nilhan Sultan kahve fincanı seçenekleriyle kahvenize ayrı bir lezzet katabilirsiniz. Osmanlı armasıyla süslenen Nilhan Sultan çay bardağı ise dikkat çeken diğer bir ürün olarak öne çıkıyor.

Siz de Trendyol Nilhan Sultan Shop ayrıcalıklarıyla online alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz. Nilhan Sultan kahve çeşitleri için mağazayı hemen inceleyebilir ve Nilhan Sultan fırsatlarıyla avantajlı bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.

Trendyol'un Nilhan Sultan Alışveriş Fırsatlarını Kaçırmayın!

Nilhan Sultan ürünleri, Osmanlı kültürünü ve geleneklerini yansıtarak sizleri köklerimize giden derin bir yolculuğa çıkarıyor. Geçmişin ve bugünün ortak izlerine rastlayabileceğiniz geniş ürün yelpazesiyle adından söz ettirmeyi başarıyor. Nilhan Sultan kekik sabunu, gül sabunu, yasemin kolonyası, gül kolonyası gibi diğer ürünleriyle de Osmanlı kültüründeki zarafeti evlerinize taşıyor. Ürünleriyle kültürümüzü daha yakında tanıma fırsatı veren Nilhan Sultan, hizmet ve kalite prensibinden ödün vermeyen anlayışıyla da müşteri memnuniyeti yaratmayı başarıyor.

Siz de hemen Trendyol üzerinden mağazayı ziyaret ederek Nilhan Sultan esanslarını ve diğer tüm ürünlerini evinizin konforunda inceleyebilirsiniz. Nilhan Sultan indirimleri ve kampanyalarını kaçırmamak için mağazayı Trendyol üzerinden takip edip beğendiğiniz tüm ürünleri favorilerinize ekleyebilirsiniz. Mağazayla ve ürünlerle ilgili tüm sorularınız için Trendyol üzerinden Nilhan Sultan ile iletişime geçebilirsiniz.

Nilhan Sultan'ın online alışveriş fırsatlarıyla avantajlı bir deneyim yaşamak için siz de mağazayı hemen ziyaret edin!