En Çok Satanlar

Fırsat Ürünleri

Pip Studio'nun Favorileri!

En Yenileri Keşfet!

Çay Saati

Daha fazla ürün

Grace Brands

Grace Brands; 30 yılı aşkın süredir dünyanın önde gelen dekorasyon markalarının porselen takımları, ev dekorasyonu ve sofra tasarım ürünlerini sizlerle buluşturuyor. "Mutlu insanlar için mutlu ürünler" tasarlayan Grace Brands, Pip Studio gibi dünyaca ünlü markaların eşsiz koleksiyon parçalarıyla kendiniz ve sevdikleriniz için çok özel sofralar hazırlamanızı mümkün kılıyor. Grace Brands daha fazla kullanıcıya ulaşabilmek ve sizleri yormamak için ürünlerini Trendyol üzerinden de satışa çıkarıyor. Siz de markanın Trendyol mağazasına girerek Grace Brands ürünlerini detaylı bir şekilde inceleyebilir ve beğendiğiniz parçaları tek bir tıkla satın alabilirsiniz. Dilersiniz markanın Trendyol mağazasını takip edebilir ve Grace Brands indirimlerinden anında haberdar olabilirsiniz.

Trendyol Grace Brands mağazasında bulacağınız kategoriler:

  • Tabak
  • Fincan
  • Bardak
  • Ev Dekorasyon Ürünleri
  • Servislikler
  • Pratik Ev Eşyaları

Grace Brands Fincan ve Bardak Modelleri ile Harika Sunumlara İmza Atacaksınız!

Grace Brands Fincan ve Bardak Modelleri ile Harika Sunumlara İmza Atacaksınız! 

Grace Brands, çiçek bahçelerinden ve evrensel sanat eserlerinden ilham alarak tasarladığı fincan modelleri ile kullanıcılarına keyifli bir kahve deneyimi yaşatıyor. Ayrıca dayanıklı yapıları sayesinde uzun süre kullanabileceğiniz Grace Brands fincan modelleri, zengin renk seçeneği ve işlemeli motifleriyle de evinizin dekorasyonuna uyum sağlıyor. Grace Brands seramik fincan modelleri, içecekleri uzun süre sıcak tutan yapılarıyla öne çıkarken espresso fincanı ve latte fincanı modelleri ise spesifik kahve türlerini çok daha keyifli bir şekilde deneyimlemenize imkan tanıyor. Siz de tekli, ikili ya da altılı olarak sunulan Grace Brands seramik fincan, latte fincanı ve espresso fincanı gibi farklı fincan modelleri ile sevdiklerinizle eşsiz bir sohbet deneyimi yaşayabilirsiniz.

Grace Brands'te süzgeçli bardak ve likör bardağı gibi günlük hayatta yaygın olarak kullanılan farklı seçeneklere de ulaşabilirsiniz. Dilerseniz Grace Brands bardak ve fincan modellerini özel günler, bayramlar ve yılbaşında aile fertlerinize ya da arkadaşlarınıza hediye etmek için satın alabilir ve böylece sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Daha detaylı bilgilere ulaşmak için markanın Trendyol mağazasını ziyaret edebilir, Trendyol kullanıcılarının Grace Brands yorumlarına göz atarak ürün ve alışveriş deneyimleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Aklınızdaki tüm sorular için Trendyol üzerinden Grace Brands ile iletişime geçebilirsiniz.

Grace Brands'in Eşsiz Koleksiyonlarıyla Evinize Şık Bir Dokunuş Yapın!

Grace Brands'in Eşsiz Koleksiyonlarıyla Evinize Şık Bir Dokunuş Yapın!

Grace Brands porselen yemek takımlarını, dekoratif objeleri ve çeyiz setlerini dünyaca ünlü markalardan oluşturduğu koleksiyonlarla sizlerin beğenisine sunuyor. Siz de çay saatlerinize renk katacak olan özel tasarım servislikler, renkli tabaklar ve ev dekorasyon ürünleriyle tanışmak için Trendyol Grace Brands mağazasını ziyaret edebilir ve beğendiğiniz parçaları kolayca satın alabilirsiniz. Grace Brands'in tabak modelleri, sofistike tarzları ve göz alıcı renkleri ile kendiniz ve misafirleriniz için şık, zarif, samimi sofralar hazırlamanıza olanak sağlıyor. Siz de üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin, kusursuzluğundan hiçbir şey kaybetmeyecek olan tabaklar için Grace Brands'te çay, servis, balık ve pasta tabağı modellerine göz atabilirsiniz.

Grace Brands'in çay süzgeci, demlik ve sütlük ürünleri ise çay ve kahve saatlerinizin vazgeçilmez eşlikçileri haline gelecek. Grace Brands'in demlik ve çay süzgeci ürünleriyle hazırladığınız çaylarınızın üzerine dilerseniz süt ekleyebilir ve böylece farklı lezzetler deneyimleyebilirsiniz. Sofraların olmazsa olmaz parçaları arasında yer alan Grace Brands çatal ve bıçak modelleriyle yemek ve tatlılarınızı büyük bir rahatlıkla tüketebilirsiniz. Grace Brands'in küp şekerlik ve tereyağlık gibi kap modelleriyle ise yiyeceklerinizi güvenli bir alanda muhafaza edebilir ve konuklarınıza şık sunumlar hazırlayabilirsiniz.

Grace Brands'te maske, mumluk, kek standı ve duvar kağıdı gibi yüzlerce farklı seçeneğe bir arada sahip olabilirsiniz. Grace Brands'in mumluk ve duvar kağıdı gibi dekorasyon ürünleriyle evinizi hayalinizdeki gibi tasarlayabilir ve huzur bulacağınız ortamlar yaratabilirsiniz. Grace Brands kampanyaları ve fırsatlarından daha erken haberdar olabilmek için markanın Trendyol mağazasını takip etmeyi unutmayın!