En yeniler

En çok satanlar

Görselli Yorumlar

En çok beğenilenler

En çok değerlendirilenler

Videolar
Krep Kumaş İnci Bolero Detaylı Kalem Elbise
1158
Krep Kumaş Kolları Tül Kalem Elbise
3680
Üst Güpür Dantel Alt Double Kumaş Kayık Yaka Abiye
1180
İthal Krep Kumaş Kemer Detaylı Midi Elbise
152
Krep Kumaş Yaka Detaylı Midi Elbise
113

Nikah Elbiseleri

Daha fazla ürün

Giyimmasali

Giyimmasalı, birbirinden şık ve havalı kadın giyim ürünlerinin satışını yapan bir marka. Trendyol Giyimmasalı mağazası içinde aradığınız ve ihtiyacınız olan her ürüne kolaylıkla ulaşmanız mümkün.  Giyimmasalı, Trendyol'da modaya ilgi duyan ve iyi giyinmeyi seven her kadının dolabında mutlaka olması gereken seçkin parçalardan oluşan ürünlerini siz kullanıcıların beğenisine sunuyor. Dilerseniz Giyimmasalı yorumlarını okuyarak almak istediğiniz ürünler hakkında daha önce alışveriş yapmış kişilerin kullanıcı deneyimlerini görebilir, mağazayı takip ederek Giyimmasalı kampanyalarından ve fırsatlarından haberdar olabilirsiniz.

Birbirinden Zarif ve Şık Giyimmasalı Abiye ve Elbise Modelleri ile Tüm Gözler Üzerinizde!

Birbirinden Zarif ve Şık Giyimmasalı Abiye ve Elbise Modelleri ile Tüm Gözler Üzerinizde!

İyi giyinmeyi seven ve tarzıyla daima konuşulmayı seven kadınlar için, Giyimmasalı mağazasında birbirinden kaliteli birçok alternatif bulunuyor. Mağaza içindeki ürünlerle stilinize yön verebilir, sıra dışı kombinler oluşturarak tüm dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz. En özel anlarınızda ve günlük hayatınızda gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz birçok elbise modelini incelemek için Trendyol Giyimmasalı mağazasına göz atabilirsiniz.

Giyimmasalı abiye elbise modelleri ile şıklığınızla göz kamaştırabilir, zarif duruşunuzla herkesi kendinize hayran bırakabilirsiniz. Geniş beden aralığı ve model seçeneği sayesinde kendi tarzınıza en uygun olanı rahatlıkla seçebilirsiniz. Uçuş uçuş etekleri ve soft renkleri ile Giyimmasalı şifon elbise ve tül elbise modelleriyle kendinizi bir prenses gibi hissedebilir, katıldığınız davetlerde bir yıldız gibi parlayabilirsiniz. Şifon elbise modellerini aynı zamanda günlük olarak da kullanabilir, arkadaşlarınızla kahve içmeye giderken dahi parıldayabilirsiniz. Giyimmasalı dantelli, kadife ve güpür elbise modelleriyle çok şık ve asil kombinlere imza atabilir, inci takılarla ve aksesuarlarla kıyafetinizi taçlandırabilirsiniz. Vücudunuzu ikinci bir ten gibi saran ve dantelin karşı koyulmaz zarafetiyle birleşen elbise modelleri ile gideceğiniz her mekanda tüm dikkatleri üzerinizde toplamanız kaçınılmaz olur.

Giyimmasalı payetli ve kloş elbise modelleri ile oluşturacağınız kombinlerle yıldızları kıskandırırcasına parıldayabilirsiniz. Pudra, mavi, gümüş gibi geniş renk skalası sayesinde her zevke hitap edebilecek birçok payetli elbise, her daim ışıldamayı seven kadınlar için Trendyol Giyimmasalı mağazasında siz kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Giyimmasalı leopar elbise modelleri, çok daha çekici ve iddialı görünmenizi sağlarken sizi ortamın en dikkat çekici kişisi yapmaya aday. Giyimmasalı düğün elbise ve düğün abiye modelleri sayesinde en özel davetlerinizde çok daha zarif ve şık bir görünüme kavuşabilirsiniz. Giyimmasalı mini elbise, maksi ve midi boy elbise gibi birçok model seçeneği sayesinde gideceğiniz her mekana uygun kombinler yapmanıza imkan tanıyor. Tüm bu elbiseler ve çok daha fazlası için mutlaka Trendyol Giyimmasalı mağazasını ziyaret etmelisiniz.

Gardırobunuzu Yenilemek İstiyorsanız İhtiyacınız Olan Her Ürün Giyimmasalı Mağazasında Sizleri Bekliyor!

Gardırobunuzu Yenilemek İstiyorsanız İhtiyacınız Olan Her Ürün Giyimmasalı Mağazasında Sizleri Bekliyor!

Giyimmasalı ürünleri ile yalnızca özel davetlerinizde değil, günlük hayatınızda da çok şık kombinlere imza atabilirsiniz. Birbirinden şık gömlekler, pantolonlar ve bluzlar Giyimmasalı mağazasında sizleri bekliyor. Ofis şıklığınız için Giyimmasalı kumaş pantolon çeşitleri ile blazer ceketleri kombinleyebilir, şık saten gömleklerle ile kıyafetlerinizi tamamlayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla gündüz kahvesi içerken, keyifli pazar kahvaltılarına giderken Giyimmasalı eşofman takımlarını tercih edebilir ya da sizi pamukların içindeymiş gibi hissettirecek yumuşacık sweatshirtleri taytlarla kombinleyebilirsiniz. Mağaza içinde kıyafetlerinizi tamamlayacağınız birçok aksesuar da bulunuyor. Giyimmasalı çanta çeşitleri ile zarif kombinlerinize son noktayı koyabilirsiniz.

Siz de dilediğiniz zaman Trendyol Giyimmasalı mağazasını ziyaret edebilir, ürünleri incelemeye başlayabilirsiniz. Evinizin konforunda alışveriş yapmanın keyfini yaşamak için yapmanız gereken şey beğendiğiniz ürünleri sepetinize eklemek. Daha sonra almayı seçtiğiniz ürünler Trendyol'un hızlı ve güvenilir kargo hizmeti sayesinde belirttiğiniz adrese teslim edilir. Giyimmasalı sipariş takip işlemiyle kargonuzun nerede olduğunu kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Gerekli durumlarda Giyimmasalı iade hakkınızı kullanabilir, aklınıza takılan her türlü soru için Trendyol üzerinden Giyimmasalı iletişim kanalından markayla irtibata geçebilirsiniz. Mağazayı takip ederek Giyimmasalı indirimlerinden önceden haberdar olabilir ve bütçe dostu fiyatlarla keyifli bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.