Görselli Yorumlar

Daha fazla ürün

Farmante

Farmante

Farmante online alışveriş platformu olarak 2016 yılında kurulur. İnternet ortamında satışında herhangi bir yasal engeli olmayan kişisel bakım, anne, bebek ürünleri, gıda takviyeleri firma portföyünde önemli yere sahiptir. Çağımızda gerek mevsimlerin değişmesi gerekse beslenme alışkanlıklarından ve stresten kaynaklı cilt sorunları, sağlık sorunları her yaştan insanın problemi haline gelmiştir. Kaliteli ürünler kullanıcıların günlük yaşam kalitesini artırır. Farmante nemlendirici kremlerde her cilt tipine uygun seçenekler sunar. Kremlerin sürdürülebilir kalitesi, ciltte herhangi bir alerjiye neden olmaması kullanımını sürekli hale getirir. Kullanıcı odaklı çözümleri ile firma, cilt bakım ürünlerinde de iddialıdır. Yaz geldiğinde cilt lekesi birçok insanın önemli problemi haline gelir. Bu konuda da sunulan çözümler, kullanıcılar tarafından beğenilir. Leke gidericilerin içinde bulunan bileşenler, cilde ihtiyacı olan nem dengesini ve vitamin takviyesini sağlar. Suya dayanıklı özelliği sayesinde deniz ya da havuz sonrası tekrar uygulanmasına gerek kalmaz. Bunun yanında yüz yıkama jeli, akne giderici kremler tavsiye edilen kullanım şekline uygun kullanıldığında, ciltlerde beklenen etkiyi yaratır. Farmante bebek kremlerinde güvenilir markaların ürünlerine yer verir, tüm kremler bebeklerin hassas ciltlerine özel geliştirilmiştir. Farklı bebek cilt tipine uygun kremler, içinde bulunan doğal zeytinyağı omega-7 gibi bileşenler ile cildin ihtiyacı olan nemi ve rahatlama hissini vermede başarılıdır. Bebek kremleri yüksek oranda doğal bileşenlerden üretilir. Bebek pişik kreminden losyona ve cilt kremine kadar farklı içerikteki ürünler kullanıcı ihtiyacına özel üretilmiştir. Uzun Ar-Ge çalışmaları sonucunda kullanıcı ile buluşan ürünler, uygulama alanındaki başarılı sonuçları ile güven verir. Trendyol’da yer alan Farmante yorum alanında kullanıcı geri bildirimlerini görebilir, ihtiyacınız olan her şeyi Trendyol Farmante mağazasından güvenli bir şekilde sipariş edebilirsiniz.

Ekosistemin değişmesi, yaşam koşulları, hava kirliliği derken doğal gıdalar vücudun ihtiyacı olan vitaminleri karşılamakta yetersiz kalır. Bu noktada Farmante sağlık ürünleri farklı markaların likit ve tablet formları ile insan vücudunun günlük alması gereken vitamin ihtiyacını karşılar. Bağışıklık güçlendiriciler, balık yağları, besin takviyeleri, eklem ve kemik destekleri ile birlikte folik asit, enerji, infertilite destek, Farmante probiyotik ve solunum ürünlerinde likit, sprey, şase, tablet formu gibi farklı formlarda kullanıcının yaşına, kullanım tercihine ve ihtiyacına özel seçenekler sunar. Bağışıklık güçlendiriciler, içeriğinde bulunan farklı vitaminler ile kullanıcının bağışıklık sistemini güçlendirerek mevsim geçişlerini, grip gibi salgınları rahat atlatmalarını sağlar. Balık yağları gıda takviyeleri arasında yer alır. Çocuklara her ne şekilde olursa olsun ilaç vermek oldukça zordur. Çocukların kullanabileceği formlarda farklı aromalar ile üretilen balık yağları kullanım kolaylığı sağlar. Çocukların severek kullanacağı ürünler jel, katı ve likit formlarda üretilmiştir. Eklem ve kemik destekleri, yaşla birlikte ya da yaşam koşullarına bağlı olarak azalan kalsiyum, magnezyum, D vitamin gibi eksiklerin giderilmesinde, gıda takviyesi olarak kullanılır. Tablet, likit sprey gibi farklı ambalaj şekilleri vardır. Ayrıca jel formunda üretilenler eklem ağrılarına iyi gelir. B vitamini grubunda yer alan folik asit daha çok hamilelik sırasında ihtiyaç duyulan gıda takviyeleri arasındadır. Bebeğin gelişmesine kayda değer katkısı vardır. İnfertilite için destek ürünleri, her iki cins için ayrı üretilir. Yetersiz beslenme, yaşam kalitesinin düşmesi ile ortaya çıkan sperm ve yumurta oranının azalmasının önüne geçmek için geliştirilmiştir. Kapsül ve şase formu mevcuttur. Ayrıca sağlık üzerinde olumlu etkisi ile bağırsak düzenleyici görevi gören probiyotikler, soğuk algınlığı ve alerji durumunda ortaya çıkan burun tıkanıklığında kullanılan solunum ürünleri Farmante takviyeler grubunda yer alan diğer seçeneklerdir. İhtiyacınız olan gıda takviyesini Trendyol üzerinden uygun fiyata sipariş edebilir, mağazaya özel fiyat avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Kişisel Bakım ve Sağlık Ürünlerinin Özel Fiyatları

Kişisel Bakım ve Sağlık Ürünlerinin Özel Fiyatları

Modern dünyanın beklentisi sağlıklı, bakımlı bireylerin oluşturduğu topluluklardır. Bakımlı olmak görsel olarak güzel görünmenin yanında sosyal dünyada avantaj sağlayan bir durumdur. Temel gıdaların yanında gıda takviyeleri ile desteklenen bünyeler olası hastalıklara, strese, olumsuz yaşam koşullarına karşı dayanıklı hale gelir. Farmante multivitamin ve kişisel bakım ürünleri ile kullanıcıları modern dünyanın yaşam şekline hazırlarken her bütçeye uygun fiyatları ile onlara seçme şansı sunar. Yeterli nem dengesine kavuşmuş ciltler sağlıklı görünür. Leke gidericilerin cilde sağladığı homojen rengin yanı sıra nemlendirme özelliği kullanıcıları mutlu eder. Cerrahi maske, dudak bakım, ayak bakım ürünleri, her kullanımda yenilenme hissi yaratır. Ayrıca kişisel bakım ürünleri arasında yer alan gebelik testleri, müjdeli haberi ev konforunda almanın keyfini yaşatır. Göz, kirpik ürünleri, kirpik ve göz kapağının hijyenini sağlamak için geliştirilmiştir. Farmante mağazası lens solüsyonu, göz bandı gibi farklı ihtiyaçlara yönelik ürünler ile çok zengin bir portföye sahiptir. Ayrıca, siğil kalemi, ısı bandı, oturma simidinin de yer aldığı medikal malzemeleri de mağazamızda bulmanız mümkündür. Farmante dezenfektan çeşitleri içinde yer alan alkol bazlı, antiseptik el ve cilt dezenfektanları dış ortamlardan ele bulaşan bakterileri uzaklaştırmak için uygundur. Ortak kullanım alanları ve kalabalık ortamlarda hijyen sağlar. Besin takviyeleri ile insan sağlığına, dezenfektanlar ile hijyene, cilt ürünleri ile sağlıklı cilt görünümüne odaklanan mağaza; saç bakım kremleri, spreyler, şampuanlar, saç bakım kürleri ile kullanıcısına saç bakımı konusunda da destek olur. Saç bakımında sprey ve losyon şeklinde uygulanan ürünler olduğu gibi vitamin takviyesi olarak kullanılan tabletler de vardır. Farmante mağazasında şampuan ve saç kreminin yanı sıra egzama tedavisinde kullanılan, saç rengi açan, beyazlık gideren özel bakım ürünlerini de bulabilir, istediğiniz ürünün siparişini Trendyol’un güvenli alışveriş sistemi üzerinden verebilirsiniz.

Farmante Kampanya ve Fırsatları Trendyol’da

Farmante Kampanya ve Fırsatları Trendyol’da

Farmante vitamin, kişisel bakım, ağız, diş sağlığı, cilt, saç bakımı ve medikal alanda satışa sunduğu ürünlerde uyguladığı özel fiyat avantajları ile kullanıcılardan tam not alır. Dilediğiniz ürünün fiyatını takip etmek için Trendyol’da favorilerime ekle ya da kaydet seçeneklerini kullanabilir, indirimleri rahatlıkla takip edebilirsiniz. Özellikle anne ve anne adaylarının ihtiyaç duyduğu ürünleri Trendyol Farmante mağazasında kolayca bulabilirsiniz. Emziren anneler için göğüs pedleri annelerin günlük hayatlarını kolaylaştırır. Süt saklama poşeti ve göğüs ucu koruyucu pratik kullanımları ile annelere zaman tasarrufu sağlar. Böylece anneler bebeklerine daha fazla zaman ayırır. Farmante devam sütü çeşitleriyle bebeğini sütten kesen annelerin beğenisini kazanır, anne sütüne yakın kalitedeki bu ürünler özellikle çalışan annelerin hayatını kolaylaştırır. Devam sütünün yanında bebek mamaları da farklı yaş aralığındaki bebeklerin günlük besinlerini alabilecekleri vitamin dengesini sağlar. Mağazada kaşık mamaları olduğu gibi biberon ile beslenen bebekler için desenli, pipetli, damlatmaz özellikte biberonlar da mevcuttur. Biberonların canlı renkleri ve desenleri çocukların ilgisini çektiği için beslenmeyi kolaylaştırır. Ayrıca rengarenk silikon emzikler, emzik kullanan çocukları mutlu eder. Mağazamızda diş ve ağız sağlığında kullanılan ürünleri de bulmanız mümkündür. Gargaralar, diş macunları, diş fırçaları, diş protez ürünleri Trendyol avantajlarıyla beğeninize sunulur. Ergonomik tasarımı ile diş arayüz fırçası, hassas dişler için yumuşak fırça ve farklı boyut ve özellikteki diş macunları, kullanıcının diş sağlığına önem verir. Farmante cinsel ürünler çatısı altında sağlıklı bir cinsel yaşam için gerekli temel ürünleri özel kampanya ve fırsatlarla kullanıcılarına sunar. İstediğiniz ürünü Trendyol Farmante mağazasından güvenle satın alabilir, evinizin rahatlığında alışveriş yapmanın ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.