Videolar
Jasper Global Kuru Gıda Ve Bakliyat Organizeri
30.6B
Jasper JPR-3500 Fön Makinesi
3142
JASPER 2020 TIRAŞ MAKİNESİ
37.7B
Jasper Saç Şekillendirici ve Saç Düzleştirici Fön
51.8B
Jasper 3 Başlıklı Kulak Burun Kılı Alma
4248

Popüler Ürünler

Ürünleri Keşfet

Görselli Yorumlar

Daha fazla ürün

EVKOLİK

Evkolik telefondan bisiklete, vantilatörden yayık makinesine yüzlerce ürüne geniş yelpazesinde yer veriyor. Evkolik Jasper, Awox, Pexma, Voog, Premier, Altus, Shizen, Piranha, Kiwi, Xiaomi ve Powertec gibi markaların ürünlerini avantajlı fiyatlarla sizlere sunuyor. Evkolik Adana, İzmir, Samsun, Diyarbakır fark etmeksizin Türkiye'nin tüm şehirlerine Trendyol güvencesiyle ürünlerini ulaştırıyor.

Hem Kaliteli Hem de Hesaplı Evkolik Ürünleri Trendyol'da Sizleri Bekliyor!

Hem Kaliteli Hem de Hesaplı Evkolik Ürünleri Trendyol'da Sizleri Bekliyor!

Evkolik blender, çaycı, su sebili, terazi, yayık makinesi, mikser, Türk kahvesi makinesi ve mutfak şefi gibi elektrikli mutfak aletleri ile tencere, tava, kase, tabak, çatal kaşık, kesme tahtası ve tepsi gibi mutfak gereçlerini bir arada sizlere sunuyor. Kaliteli malzemelerden üretilen mutfak gereçleri, kullanışlı yapıları ve şık tasarımlarıyla öne çıkıyor. Çırpma, doğrama ve pişirme gibi işleri pratik bir şekilde yapan elektrikli mutfak aletleri de mutfakta zaman kazanmanıza yardımcı oluyor.

Siz de mikser, blender ve mutfak şefi gibi ürünlerle çeşitli tarifleri daha pratik bir şekilde yapabilirsiniz. Farklı ölçü seçenekleri bulunan kahve makinesi ve çaycı modelleriyle de az ya da çok fark etmeksizin, tam kıvamında çay ve kahveler hazırlayabilirsiniz. Büyük küçük pek çok modeli bulunan yayık makineleriyle de ev koşullarında kendi tereyağınızı kolayca üreterek güvenle tüketebilirsiniz. Çeşitli gıda maddelerini ölçebilen dijital hassas mutfak terazileriyle ise her tarif için tam ölçüleri tutturarak harika sonuçlar elde edebilirsiniz. Elektrikli mutfak aletlerinin yanı sıra sağlıklı malzemelerden üretilen tencere tava modellerini ve diğer mutfak gereçlerini de mutfağınızda güvenle kullanabilirsiniz.

Siz de Trendyol'un Sunduğu Evkolik Fırsatlarıyla Bütçenizi Yormadan Alışveriş Yapabilirsiniz!

Siz de Trendyol'un Sunduğu Evkolik Fırsatlarıyla Bütçenizi Yormadan Alışveriş Yapabilirsiniz!

Evkolik koltuk soğutma minderi, şoklu el feneri, akıllı saat, vantilatör ve ısıtıcı gibi pek çok ürünü de beğeninize sunuyor. Vantilatör kategorisinde ayaklı vantilatör, duvar vantilatörü ve tavan vantilatörü gibi çeşitli modeller yer alıyor. Ayrıca vantilatör modellerinin yanı sıra ayaklı ısıtıcı, fanlı ısıtıcı, buharlı soba ve radyatör modelleri de Trendyol Evkolik mağazasında sizleri bekliyor. Evkolik robot süpürge, dikey süpürge ve ıslak kuru elektrikli süpürge modellerine de geniş yelpazesinde yer veriyor. Siz de şarjlı ve kablolu, toz torbalı ve toz torbasız onlarca süpürge modeli arasında bütçenize ve ihtiyacınıza uygun bir seçenek bulabilirsiniz. Islak kuru süpürgelerle evinizin pek çok alanında etkin temizlik sağlayabilirsiniz. Robot süpürge modelleriyle de evinizi zahmetsizce süpürebilirsiniz.

Elektrikli ev aletlerinin yanı sıra masaj kemeri, epilatör, saç kurutma makinesi, saç maşası, saç düzleştirici, tıraş makinesi ve otomatik cımbız gibi elektrikli kişisel bakım ürünlerini de Trendyol Evkolik mağazasında bulabilirsiniz. Hem kaliteli hem de işlevsel elektrikli kişisel bakım ürünlerini Evkolik indirimleri sayesinde özel fiyatlarla satın alabilirsiniz. Farklı marka seçenekleriyle satışa sunulan saç maşası, saç düzleştirici ve fön makinesi modelleriyle saçlarınızı hızlıca şekillendirebilirsiniz. Otomatik cımbız ve epilatör modelleriyle de istenmeyen tüylerden kolayca kurtulabilirsiniz. Şarjlı ve kablolu seçenekleri bulunan tıraş makinesi modelleriyle ise kendi kendinize hem saç hem de sakal tıraşı olabilirsiniz.

Siz de hangi şehirde yaşarsanız yaşayın, evinizin konforunda Trendyol Evkolik mağazasından alışveriş yapabilirsiniz. Siparişinizi oluşturduktan sonra Trendyol'a özel Evkolik kargo takip sayfası üzerinden ürünlerinizin ne zaman elinize ulaşacağını öğrenebilirsiniz. Sipariş verdiğiniz ürünleri hızlı gönderim avantajıyla en kısa sürede evinizin kapısından teslim alabilirsiniz. Trendyol'un sunduğu Evkolik iletişim kanalını kullanarak ürünler ve siparişlerinizle ilgili destek alabilir; soru, görüş ve önerilerinizi markaya kolayca iletebilirsiniz. Ayrıca ürün sayfalarında yer alan Evkolik yorumlarını okuyarak Trendyol kullanıcılarının marka ve ürünler hakkındaki fikirlerini öğrenebilirsiniz. Dilerseniz markayı Trendyol'da takip ederek Evkolik kampanyalarından haberdar olabilirsiniz.