Videolar
Çöp Kovası Kullanımı
1638
Perilla Silvia Ütü Masası Mürdüm
3147
Nano Ütü Masası
115
Wood Ütü Masası
483
Dolap Ve Tezgah Altı Bluetooth Müzik Çalar
1170

Ütü Masası ve Kurutmalık

Görselli Yorumlar

Bebe Gereçleri

Kamp & Bahçe

Ev Tekstili

Mutfak Gereçleri

Daha fazla ürün

Ev Marketi

Ev Marketi; pazar arabasından sabuna, sandıktan merdivene kadar çok çeşitli ürünleri kullanıcılarla buluşturuyor. Kullanışlı mutfak gereçleri, kamp malzemeleri ve ev tekstili ürünleri de Trendyol Ev Marketi mağazasında sizleri bekliyor. Ev Marketi Perilla, Fomy, Via Dante, Korkmaz, Esse, Jua Towello ve Remetta gibi markaların birbirinden kaliteli ürünlerini avantajlı fiyatlarla sizlere sunuyor. Ev Marketi e-ticaret kolaylığı ve Trendyol güvencesiyle sizlere evinizin konforunda bütçenizi yormadan alışveriş yapma imkanı tanıyor.

Siz de çeşitli ihtiyaçlarınızı zahmetsizce karşılamak için aradığınız pek çok ürünü bir arada bulabileceğiniz Trendyol Ev Marketi mağazasını tercih edebilirsiniz. Onlarca kategoride yer alan yüzlerce ürün arasından beğendiklerinizi tek tıkla sepetinize ekleyebilirsiniz. Ürünler ve siparişlerinizle ilgili destek almak isterseniz Trendyol'un sunduğu Ev Marketi iletişim kanalı üzerinden markayla kolay ve hızlı bir şekilde irtibat kurabilirsiniz. Ayrıca ürün sayfalarında yer alan Ev Marketi yorumlarını okuyarak Trendyol kullanıcılarının alışveriş deneyimlerinden yararlanabilirsiniz.

Siz de Çeşitli Ev Eşyalarına Ev Marketi Kampanyaları Sayesinde Avantajlı Fiyatlarla Sahip Olabilirsiniz!

Siz de Çeşitli Ev Eşyalarına Ev Marketi Kampanyaları Sayesinde Avantajlı Fiyatlarla Sahip Olabilirsiniz!

Ev Marketi battaniye, yorgan, nevresim takımı, yatak örtüsü ve banyo paspası modellerine ev tekstili ürünleri kategorisinde yer veriyor. Ayrıca Ev Marketi çocuk bornozu, yetişkin bornozu, bebek havlusu ve el yüz havlusu gibi banyo tekstili ürünlerini de sizlerle buluşturuyor. Hem ev tekstili ürünleri hem de banyo tekstili ürünleri; şık tasarımları ve konforlu yapılarıyla öne çıkıyor. Siz de farklı renk ve desen seçenekleri bulunan nevresim takımı ve yatak örtüsü modelleriyle yatak odanıza hoş bir hava katabilirsiniz. Yumuşacık dokuya sahip battaniye modellerini de yatak odasından salona kadar evinizin pek çok alanında kullanabilirsiniz. Tekli ve 2'li banyo paspası modelleri arasında da banyonuzun dekorasyonuna uygun birçok tasarım bulabilirsiniz. Banyo tekstili ürünlerinin yanı sıra Ev Marketi banyo seti modellerini de banyonuz için tercih edebilirsiniz.

Ev Marketi ütü masası, çamaşır kurutmalık, çamaşır askısı ve gardırop düzenleyici gibi çeşitli ürünlere de geniş yelpazesinde yer veriyor. Ayrıca Ev Marketi katlanır sehpa, piknik sandalyesi ve kamp sehpası gibi dış mekan kullanımına yönelik ürünleri de farklı model seçenekleriyle sizlere sunuyor. Siz de hem kullanışlı hem de kaliteli ürünlerle kamp ve piknik gibi dış mekan aktivitelerinize keyif ve konfor katabilirsiniz. Dayanıklı malzemelerden üretilen portatif sehpa ve sandalye modelleriyle ütü masası ve çamaşır kurutmalık modellerini uzun süre boyunca kullanabilirsiniz. Farklı boyutlara sahip vakumlu poşet ve organizer modelleriyle de çekmece ve gardıroplarınızda düzen sağlayabilirsiniz. Kullanışlı ev gereçlerinin yanı sıra Ev Marketi'nin beton saksı, saksı altlığı ve raf gibi dekoratif ürün modellerini de inceleyebilirsiniz.

A'dan Z'ye Pek Çok Mutfak Gereci de Ev Marketi Ürünleri Arasında Boy Gösteriyor!

A'dan Z'ye Pek Çok Mutfak Gereci de Ev Marketi Ürünleri Arasında Boy Gösteriyor!

Ev Marketi saklama kabı, tepsi, semaver, pizzamatik, tuzluk, tencere, kavanoz ve çaydanlık gibi ürünlere mutfak gereçleri kategorisinde yer veriyor. Ayrıca Ev Marketi kahvaltı takımı ve yemek takımı modellerini de birbirinden güzel tasarımlarla beğeninize sunuyor. Ev Marketi mutfak kapları arasında büyük küçük, kapaklı kapaksız pek çok model bulunuyor. Siz de çeşit çeşit kaplar arasından ihtiyacınıza ve bütçenize uygun seçimler yapabilirsiniz. Sağlığa zararlı madde içermeyen mutfak kaplarını, çeşitli gıdalar saklamak için güvenle kullanabilirsiniz.

Pratik kullanım sağlayan pizzamatik modelleri sayesinde pizza ve lahmacun gibi lezzetli yiyecekleri evde de kolayca hazırlayabilirsiniz. Farklı boyutlara sahip çaydanlık ve semaver modelleriyle de az ya da çok fark etmeksizin dilediğiniz miktarda çayı kısa sürede demleyebilirsiniz. Tuzluk, biberlik, yağlık ve sirkelik modelleriyle ise yemek yaparken kolayca ulaşmak istediğiniz tuz, baharat, yağ ve sirke gibi gıdaları her zaman elinizin altında bulundurabilirsiniz. Siz de markanın Trendyol mağazasını takip ederek Ev Marketi fırsatlarını anında yakalayabilirsiniz. Böylece Ev Marketi indirimlerinden yararlanarak bütçe dostu fiyatlarla alışveriş yapabilirsiniz.