En Yeniler

Popüler Ürünler

Daha fazla ürün

Esswaap

1992 yılında Hakçı Konfeksiyon tarafından Ankara'da kurulan Esswaap, kadınlara hitap eden bir marka. Birbirinden şık hazır giyim ürünleri üreten Esswaap, tüm koleksiyonlarını kullanıcılarının beğenisi, talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda hazırlamaya özen gösteriyor. Bir tesettür giyim markası olarak karşımıza çıkan Esswaap, kadın giyimine dair akla gelebilecek pek çok ürünü de bünyesine dahil ediyor. 20 yılı aşkın sektör deneyimi sayesinde kullanıcısıyla güçlü bir bağ kuran marka, her geçen gün adını daha geniş kitlelere ulaştırmayı da başarıyor. Esswaap Ankara, İzmir, Muğla fark etmeksizin ürünlerini tüm Türkiye'ye hızlı kargo seçeneği ile ulaştırıyor.

Tecrübesini Trendyol güvencesiyle birleştirerek sizlere kusursuz bir hizmet sunmayı hedefleyen Esswaap, tüm koleksiyonlarını Trendyol mağazası aracılığıyla satışa çıkarıyor. Markanın özel tasarım ürünlerini tek bir mağaza altında birleştirerek güvenli, keyifli ve kolay bir alışverişin kapılarını aralayan Trendyol aracılığıyla siz de fark yaratacak bir stil oluşturabilirsiniz. Esswaap abiye, elbise, kaban, ikili takım, ceket, mont, ferace ve yelek modelleri arasından dilediğiniz ürünü bir tıkla sepetinize ekleyerek kolay sipariş oluşturabilirsiniz. Esswaap indirimleri ile bütçe dostu bir alışveriş fırsatını kaçırmamak için markayı Trendyol üzerinden takip etmeyi unutmayın.

Esswaap Giyim Ürünleri ile Şıklığınızı Zirveye Taşıyın!

Esswaap Giyim Ürünleri ile Şıklığınızı Zirveye Taşıyın!

Üç kuşaktır tekstil sektöründe varlık gösteren Hakçı Ailesi tarafından kurulmuş bir marka olan Esswaap, kadın kullanıcıları için konfor seviyesi yüksek giyim ürünleri tasarlıyor. Trendyol mağazası aracılığıyla kullanıcısıyla güçlü bir bağ kuran Esswaap'ta takım, tesettür abiye, tulum, eşofman takımı, etek, pardösü, pantolon ve parka gibi seçenekler yer alıyor. Oldukça geniş bir üretim alanına sahip olan ve çalışmalarına hız kesmeden devam eden Esswaap'ın tesettür elbise, şişme mont, şişme yelek, pantolonlu abiye, bluz, sweat, panço ve manto koleksiyonları arasından beğendiğiniz ürünleri Trendyol alışveriş sepetinize ekleyerek kolay ve güvenli bir şekilde sipariş oluşturabilirsiniz.

Marka ve ürünleri ile ilgili farklı detaylar hakkında bilgi sahibi olmak için Trendyol kullanıcıların Esswaap yorumlarını okuyabilir veya ürün sayfasında bulunan "Soru & Cevap" bölümüne göz atabilirsiniz. Alışveriş sürecinizin ardından Trendyol ürün değerlendirme sayfasına giriş yaparak ise kendi deneyimlerinizi paylaşabilir ve markayı puanlayabilirsiniz.

Şık ve Rahat Esswaap Tunik Modelleri Trendyol'da!

Yalnızca ülke sınırları içerisinde değil uluslararası alanda da kalitesini kanıtlamış bir marka olan Trendyol Esswaap mağazası tunik modelleri ile sizlere çabasız bir şıklık sunarken, konforu da gün boyu yaşamanıza imkan tanıyor. Kullanıcılarını daima daha iyiyle buluşturmak için ekstra hassasiyet gösteren Esswaap yeni sezon koleksiyonuyla da beğeni topluyor. Siz de Esswaap imzasını taşıyan giyim ürünleri ile asaletinizi gözler önüne serecek bir stil oluşturabilirsiniz. Markanın tunik modellerini ve diğer ürün seçeneklerini avantajlı fiyatlarla satın almak için Trendyol mağazasını takip ederek en güncel Esswaap kampanyalarından ve sürpriz indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Esswaap Kadın Giyim Ürünleri Trendyol'un Avantajlı Dünyasında Sizleri Bekliyor!

Esswaap Kadın Giyim Ürünleri Trendyol'un Avantajlı Dünyasında Sizleri Bekliyor!

Bir kadın giyim markası olan Esswaap erkek giyim koleksiyonuyla ürün gamını genişletmeye yönelik adımlar atıyor. Esswaap ürünleri arasında sunulan erkek giyim koleksiyonu kendine güvenen ve şıklığıyla ön planda olmak isteyen erkekler için çok özel modeller sergiliyor. Tüm ürünlerini Trendyol mağazasında farklı kategoriler halinde sunan Esswaap'ta abiye modelleri, takım elbise, gömlek, ceket, payetli elbise, çanta, kot, kolye ve kruvaze takım gibi ürün seçeneklerini bulmak da mümkün.

Esswaap sipariş takip, beden tablosu gibi marka ve ürünleri hakkında aklınızda oluşan her türlü soruya Trendyol'daki "Satıcıya Soru Sor" özelliği aracılığıyla Esswaap ile iletişime geçerek yanıt bulabilirsiniz. Trendyol sayesinde markaya doğrudan mesaj göndererek yetkililerle hızlı bir görüşme sağlayabilir, merak ettiğiniz sorulara hızlı ve kesin çözümler bulabilirsiniz. Trendyol'un alışveriş ayrıcalıkları ve Esswaap fırsatlarıyla dilediğinizce alışveriş yapmanın zevkini yaşamak için mağazayı ziyaret ederek tarzıyla göz dolduran ürünleri incelemeye başlayabilirsiniz.