Popüler Ürünler

Daha fazla ürün

Escmarket

Escmarket; kulaklıktan ateş ölçere, scooterdan genç odasına uzanan geniş bir ürün yelpazesine sahip. Escmarket; Apple, Kingston, Loobex, Duux, Motorola, Xiaomi, Redmi gibi markaların teknolojik ürünlerini bütçe dostu fiyatlarla sizlere sunuyor. Anne-bebek kategorisinde ise Escmarket; Wee Baby, İdil Baby, Pierre Cardin, Kanz, Sevi Bebe, Chicco, Bebetto, US Polo, Baby Soft, Holle ve Baby Jem gibi markaların ürünlerine yer veriyor. Müşteri memnuniyetini önemseyen Escmarket, Trendyol aracılığıyla ürünlerini Türkiye'nin dört bir yanına ulaştırıyor.

Siz de hangi şehirde yaşadığınız fark etmeksizin, evinizin konforunda Trendyol Escmarket mağazasından alışveriş yapabilirsiniz. Sorunsuz bir alışveriş deneyimi için ürün sayfalarında yer alan Escmarket yorumlarına göz atarak Trendyol kullanıcılarının marka ve ürünler hakkındaki tecrübelerinden yararlanabilirsiniz. Ayrıca Trendyol'a özel Escmarket iletişim kanalı üzerinden markayla kolayca irtibat kurarak ürünler ve siparişlerinizle ilgili destek alabilirsiniz. Dilerseniz markanın Trendyol mağazasını takip ederek Escmarket kampanyalarından haberdar olabilirsiniz. Böylece Escmarket indirimleri sayesinde bütçenizi yormadan alışveriş yapabilirsiniz.

Hem Kaliteli Hem de Hesaplı Bebek Araç ve Gereçleri, Escmarket Ürünleri Arasında Sizleri Bekliyor!

Hem Kaliteli Hem de Hesaplı Bebek Araç ve Gereçleri, Escmarket Ürünleri Arasında Sizleri Bekliyor!

Escmarket; bebek arabası, mama sandalyesi, beşik, salıncak ve küvet gibi ürünler arasında her bütçeye uygun pek çok seçeneğe yer veriyor. Siz de Escmarket'in sepet beşik, büyüyen beşik, anne yanı beşik ve portatif beşik modelleri arasından bütçenize ve ihtiyacınıza uygun bir seçim yapabilirsiniz. Portatif beşik modellerini hafif yapıları sayesinde dilediğiniz yere taşıyabilir, büyüyen beşik modellerini de özel tasarımları sayesinde uzun yıllar kullanabilirsiniz. Escmarket bebek arabası modelleri arasında da bebeğinizin doğumundan itibaren uzun süre kullanabileceğiniz pek çok model bulabilirsiniz. Farklı özellikleriyle öne çıkan bebek arabaları sayesinde bebeğinizle birlikte rahatça gezebilirsiniz.

Escmarket mama sandalyesi modellerini de kaliteli ve kullanışlı yapıları sayesinde bebeğiniz için güvenle tercih edebilirsiniz. Mama sandalyesi modellerini, sevimli minder ve oyuncaklarla zenginleştirerek daha ilgi çekici bir hale getirebilirsiniz. Böylece mama saatlerini bebeğiniz için daha konforlu ve keyifli kılabilirsiniz. Mama sandalyesi modelleriyle birlikte Escmarket küvet ve küvet ayağı modellerini de inceleyebilirsiniz. Küvet filesi ve küvet süngeri gibi yardımcı parçalarla tamamlayabileceğiniz küvet modelleri sayesinde bebeğinizi kolay ve güvenli bir şekilde yıkayabilirsiniz. Escmarket katlanabilir hamak ve salıncak modelleriyle de bebeğinizin güvenli bir şekilde eğlenmesine olanak tanıyabilirsiniz. Katlanabilir yapıları sayesinde hamak ve salıncak modellerini kullanmadığınız zamanlarda kolayca kaldırabilirsiniz.

Siz de A'dan Z'ye Pek Çok Anne-Bebek Ürününü, Escmarket Fırsatlarıyla Satın Alabilirsiniz!

Siz de A'dan Z'ye Pek Çok Anne-Bebek Ürününü, Escmarket Fırsatlarıyla Satın Alabilirsiniz!

Escmarket; cibinlik kumaşı, battaniye, yorgan, yastık ve nevresim takımı gibi ürünleri bebeklere özel tasarımlarla beğeninize sunuyor. Siz de renk renk, desen desen battaniye ve nevresim takımı modelleri arasından zevkinize uygun bir seçim yapabilirsiniz. Yumuşacık battaniye ve yorgan modelleriyle bebeğinizi narince sarıp sarmalayarak ısıtabilirsiniz. Sevimli ve konforlu nevresim takımlarıyla da bebeğinizin daima huzurla uyumasını sağlayabilirsiniz. Bebek odası tekstil ürünlerinin yanı sıra bebek giyim ürünlerini de Trendyol Escmarket mağazasında bulabilirsiniz. Escmarket'in tulum, hırka, pijama takımı ve hastane çıkışı gibi bebek giyim ürünlerini kaliteli yapıları sayesinde bebeğiniz için güvenle tercih edebilirsiniz.

Escmarket biberon, emzik, alıştırma bardağı, beslenme kaşığı, mama tabağı ve önlük gibi ürünler arasında farklı özelliklere sahip pek çok model bulunuyor. Siz de Escmarket silikon emzik ve biberonlar arasından bebeğinizin yaşına uygun modeller seçebilirsiniz. Ergonomik tasarımlarıyla öne çıkan beslenme ürünleriyle bebeğinizin kendi kendine yemek yemesine yardımcı olabilirsiniz. Beslenme ürünlerinin yanı sıra Escmarket bebek sıcak su torbası, lazımlık poşeti, gaz giderici termal karın kemeri, burun aspiratörü, tırnak makası ve saç fırçası gibi bebek bakım ürünlerini de sizlere sunuyor. Ayrıca Escmarket; sünnet külotları, emzirme önlükleri, bebek bakım çantaları ve destek minderleri gibi çeşitli ürünlere de geniş yelpazesinde yer veriyor. Siz de bebeğinizin bakımı için ihtiyaç duyduğunuz tüm ürünleri, Trendyol Escmarket mağazasından satın alabilirsiniz.