Daha fazla ürün

Ekonomi Dünyası

Ekonomi Dünyası

Evde ve kişisel bakımda yaşamı kolaylaştıran elektronik eşyalar birçok farklı marka tarafından üretilir. Kullanıcının her markaya ulaşması zor olduğundan Ekonomi Dünyası tüm ev ve bakım aletlerini tek çatı altında sunar. Geniş müşteri kitlesine sahip olan firma farklı ürün seçenekleri ile yüksek beğeni toplar. Birçok AVM’de mağazası bulunan firma, saygın markaların ürünlerini bir araya getirir. Kaliteli, dayanıklı ve son derece işlevsel olan ev gereçleri ile bakım malzemelerini kullanıcılara ulaşılabilir fiyatlarla sunar. Uygun fiyata alabileceğiniz birçok eşya ile evinizin konforunu artırabilir, kişisel bakımınızı kolayca yapabilirsiniz. Mağazanın sunduğu fırın, tartı, tıraş makinesi, yara bandı, vantilatör gibi ürünlere Trendyol ayrıcalıklarıyla ulaşabilirsiniz. Bu ürünlerin her biri farklı markalar tarafından üretilir ve firma size tüm çeşitleri karşılaştırabilme imkanı tanır. Ekonomi dünyası yara bandı ve daha birçok kişisel bakım ürününü uygun fiyatlarla beğeninize sunar. Küçük ev aletleri yanında kişisel bakım eşyaları da satan mağaza geniş ürün yelpazesi ile ihtiyaçlarınıza kolayca yanıt verir. Trendyol’un son derece kullanışlı arayüzünü kullanarak mağazanın ürün çeşitlerine kolayca ulaşabilirsiniz. Mutfak, banyo, kişisel bakım ile ilgili birçok eşyayı saygın markaların size sunduğu fiyat avantajları ile satın alabilirsiniz. Trendyol’un online alışveriş olanaklarından yararlanarak her şehirden sipariş verebilme imkanı yakalayabilirsiniz.

Mutfaklar ev ve iş yerlerinde sıkça kullanılan alanlardır. Bu alanların daha işlevsel hale getirilmesi için birçok elektronik eşyaya ihtiyaç duyulur. Ekonomi Dünyası çay makinesi çeşitleriyle evde ve ofiste size kullanım kolaylığı sunar. Yüksek kapasiteli elektronik eşyalar arasında bulunan çay makineleri benzersiz tasarımlara sahiptir. Otomatik kapanma özelliği sayesinde güvenlik düzeyi son derece yüksektir. Bu makineler ile günün her saatinde pratik şekilde çay yapabilirsiniz. Hızlı su kaynatma özelliği sayesinde çay hazırlama işlemini daha kısa sürede tamamlayabilirsiniz. Paslanmaz çelikten tasarlanan çay makinelerinin demlik kısımları makinede kolayca yıkanabilir. Farklı markalar tarafından üretilen bu cihazlar mağazanın ulaşılabilir fiyat avantajları ile kullanıcıya sunulur. Ekonomi Dünyası mini fırın çeşitleriyle size kullanışlı birçok alternatif sunar. Kaliteli markalar tarafından üretilen fırınları yakından inceleyebileceğiniz mağazada gereksinimlerinize yanıt verecek pek çok model bulabilirsiniz. Yüksek yalıtım özelliklerine sahip olan bu fırınlar enerji tasarrufu bakımından çok idealdir. Çift camlı kapak sistemleri güvenli bir kullanım sunar. Temizlenmesi kolay olan modellerin pişirme opsiyonları da kullanıcıyı memnun edecek düzeydedir. Ergonomik tasarımlarla üretilen fırınları mutfaklarınızın hemen her yerine konumlandırabilirsiniz. Ekonomi Dünyası ısıtıcı modelleriyle mutfakta pratik bir biçimde çalışmanızı sağlar. Susuz çalışmayı önleyen özellikleri sayesinde oldukça güvenli olan bu cihazların otomatik kapanma özelliği bulunur. İyi markaların çelik materyallerden tasarladığı ısıtıcı modelleri, paslanmaya karşı dirençlidir. Hızlıca su kaynatmanız gerektiğinde bu cihazların sunduğu avantajlardan yararlanabilirsiniz. Isınmayan plastik kulp özelliği sayesinde güvenli bir kullanım sunar. Mutfakların vazgeçilmezlerinden biri olan kahve makineleri de oldukça işlevsel ürünlerdir. Ekonomi Dünyası kahve makinesi çeşitleriyle size lezzetli kahve yapabilme fırsatı sunar. Türk kahvesi, filtre kahve, espresso ve cappuccino makineleri ile günün her anında dostlarınızla kahve içmenin keyfini yaşayabilirsiniz. İç hazneleri çelik olduğu için paslanmaya karşı çok dayanıklıdır. Bu makineler sayesinde kahveleri hem kısa sürede hem de bol köpüklü yapabilme avantajına sahip olursunuz. Ekonomi Dünyası tencere almak ya da yenilemek isteyenlere sağlıklı seçenekler sunar. Farklı boylarda tasarlanan tencerelerde alüminyum, cam, çelik, emaye, granit, porselen, seramik gibi materyaller kullanılır. Yanmayan ve yapışmayan tabanları sayesinde lezzetli yemekler pişirebilirsiniz. Trendyol ayrıcalığı ile ihtiyacınız olan mutfak ürünlerine mağazamızdan kolayca ulaşabilirsiniz.

Çeyizlik Ürünlerde Ekonomi Dünyası Fiyatları

Çeyizlik Ürünlerde Ekonomi Dünyası Fiyatları

Evlenecek olan çiftlerin düğün öncesinde temin etmesi gereken birçok eşya bulunur. Ekonomi dünyası çeyiz listesi sayesinde bu eşyaların her birini kolayca satın alabilirsiniz. Mutfak eşyaları ile kişisel bakım malzemeleri seçkin markalar tarafından üretilir ve Trendyol ayrıcalıkları ile sizlere sunulur. Çeyizlik ürünler içinde yer alan kahve makineleri, çaycı ve ısıtıcılar ilerleyen zamanlarda çiftlerin işlerini oldukça kolaylaştırır. Mutfaklarda her işinizde size yardımcı olan çeyizlik eşyalar modern tasarımlarıyla da dikkat çeker. Modellerde evinizin dekoruna uygun renkleri kolaylıkla bulabilirsiniz. Ekonomi Dünyası tost makinesi ve daha birçok elektronik cihazı ulaşılabilir fiyatlarla satışa sunar. Evde işinizi kolaylaştıracak ve yaşam kalitenizi artıracak eşyalar için farklı fiyat avantajlarından yararlanabilirsiniz. Beğendiğiniz bir ürünü daha sonra satın alabilmek için favorilerinize ekleyebilir ve uygun bir zamanda sipariş verebilirsiniz. Ekonomi Dünyası soba modelleriyle kullanıcıların beğenisini kazanır. Soğuk havalarda yaşam alanlarınızı kolaylıkla ısıtabileceğiniz sobalar farklı boyutlardadır. Duvara monteli, ayaklı ya da yerde sabit şekilde kullanabileceğiniz bu ürünler son derece güvenlidir. Dışarıdan gelen darbeler karşısında kendi kendini kapatan özellikleri yangın riskini önler. Farklı kademelerdeki ısı değerleri sayesinde oda sıcaklığını sürekli muhafaza edebilirsiniz. Ekonomi Dünyası vantilatör çeşitleri ile sıcak havalarda kullanıcıların hayatını kolaylaştırır. Trendyol’dan uygun fiyatlara satın alabileceğiniz vantilatör çeşitlerinde yeni nesil tasarımlar bulabilirsiniz. Trendyol Ekonomi Dünyası mağazasında bunlara ek olarak kadın ve erkek kişisel bakım ve kozmetik ürünlerini de uygun fiyatlarla sipariş verebilirsiniz.

Kişisel Bakımda Ekonomi Dünyası Modelleri

Kişisel Bakımda Ekonomi Dünyası Modelleri

Kadınların ve erkeklerin gündelik yaşamlarında ihtiyaç duyduğu birçok bakım ürünü bulunur. Ekonomi Dünyasında farklı markalar tarafından üretilen kozmetik çeşitlerini bir arada bulabilir ve toplu olarak sipariş verebilirsiniz. Ekonomi Dünyası parfüm çeşitlerinde hem kadın hem de erkek kullanıcılara sayısız alternatif sunar. Deodorant, roll-on, kolonya, parfüm setleri ve vücut spreyleri kişisel bakımda oldukça önemlidir. Bu ürünleri tekli ya da set olarak alabilirsiniz. Kişisel bakım alanında geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Ekonomi Dünyası epilasyon aleti ihtiyacınız için kablolu ve kablosuz tasarımları beğeninize sunar. İstenmeyen tüylerden kurtulmak için tasarlanan bu eşyalarda farklı özellikler öne çıkar. Kullanıcıya kuru ya da ıslak kullanım olanakları sunan bu cihazların farklı renklerinden yararlanılabilir. Özel çantasında satışa sunulan epilasyon aleti modellerinde çeşitli tıraş başlıkları yer alır. Ekonomi Dünyası tıraş makinesi seçeneklerinde renk ve model tercihi yapabilirsiniz. Düzenli olarak tıraş olan erkekler için bu bakım cihazları gündelik hayatın vazgeçilmezidir. Sessiz çalışan makinelerle hızlıca tıraş olabilir ve güne daha bakımlı başlayabilirsiniz. Tıraş makinesi çeşitlerinde kulak, burun, saç, sakal, vücut için ayrı modeller vardır. Kablolu, kablosuz, pilli ve şarjlı çeşitleri bütçenizi zorlamayacak fiyatlarla satışa sunulur. Ekonomi Dünyası saç düzleştirici ürünleri ile kuaför harcamalarınızı minimum düzeye indirir. Yeni nesil saç düzleştiriciler, saçları yakmayan özellikleri ile dikkat çeker. 180 - 230°C arası ısı derecelerine sahip olan saç düzleştiriciler, seramik ve titanyum plaka şeklinde tasarlanır. Birçok değişik rengi olan bu ürünlerle saçlarınızı düzleştirebileceğiniz gibi bukleler de yapabilirsiniz. Ekonomi dünyası tartı çeşitlerinde çok yer kaplamayan tasarımlara yer verir. Dijital banyo tartıları hafif tasarımları sayesinde her yerde rahatça kullanılabilir. Ağır yük uyarısı veren, düşük pil uyarısı bulunan tartılar her evin gereksinimleri arasındadır. Ekonomi dünyası ütü yapmayı kolaylaştıran teknoloji harikası ütülerle ev işlerine daha az, kendinize daha fazla vakit ayırmanızı sağlar. Mağazanın tüm ürünlerine sayfamızdan ulaşabilir, Trendyol kampanya ve fırsatlarını takip ederek hesaplı bir alışveriş yapabilirsiniz.