Görselli Yorumlar

En düşük fiyat

Daha fazla ürün

EczHanem

EczHanem, kozmetik ve kişisel bakım firması olarak hikayesine 2017 yılında Antalya'da başlayan bir mağaza. Geniş bir ürün yelpazesiyle hizmet veren EczHanem, Antalya'dan Türkiye'nin dört bir yanına Trendyol ayrıcalıklarıyla ulaşıyor. Siz de markanın Trendyol mağazasına girerek EczHanem hakkında daha detaylı bilgilere ulaşabilir, sağlığınız ve güzelliğiniz için gereken tüm ürünleri kolayca temin edebilirsiniz. Dilerseniz Trendyol kullanıcılarının EczHanem yorumlarını okuyarak alışveriş ve ürün deneyimlerini öğrenebilir, kararınızı kolaylıkla verebilirsiniz. Ürünlerle ilgili tüm detaylar için Trendyol üzerinden EczHanem ile iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz. EczHanem kampanyaları ve fırsatlarından daha erken haberdar olmak için markanın Trendyol mağazasını takip edebilirsiniz.

EczHanem'in Besin Takviyeleri ile Bedeninizi Enerjik ve Zinde Tutun!

EczHanem'in Besin Takviyeleri ile Bedeninizi Enerjik ve Zinde Tutun!

EczHanem kaliteli ve güvenilir markalardan seçtiği besin takviyeleriyle sizlere yaşam boyu sağlıklı ve dinç kalabilmenin sırrını veriyor. Siz de vitaminler, mineraller, proteinler, amino asitler ve bitkiler gibi besin öğeleri kullanılarak çeşitli formlarda hazırlanan takviye gıda ürünleriyle tanışmak için Trendyol EczHanem mağazasını ziyaret edebilirsiniz. EczHanem'in Argivit, Resvega, Sambuglucan, Supradyn, Vinalac, Biosteron, Bestiron, Impryl, Stacalm, Samberry, Redexon, Ocuvite Lutein, Pharmaton ve Floradix multivitamin çeşitlerinden size uygun olanları düzenli olarak kullanarak hastalıklara yakalanma riskinizi düşürebilirsiniz. EczHanem'in B12 vitamin takviyelerini özellikle sınav dönemlerinizde kullanarak hafızanızı güçlendirebilir ve bilgileri zihninize daha kolay yerleştirebilirsiniz.

Mide-bağırsak florasındaki doğal dengenin korunmasına yardımcı olan ürünler için ise EczHanem'de Maflor, Probest, Ntbiotic, Imunol ve Voonka ürünlerini tercih edebilirsiniz. EczHanem'in probiyotik bakımından oldukça zengin olan bu ürünlerinin aracılığıyla ishal, kabızlık, şişkinlik gibi birçok mide ve bağırsak sorununa önlem alabilirsiniz. EczHanem'de omega ve fish oil gibi insan sağlığı açısından büyük bir ihtiyaç olan takviye gıdalara da ulaşabilirsiniz. Siz de EczHanem'de Möllers, Imom, Nutrof, Adrusen, Zinco ve New Life'ın balık yağı çeşitleriyle bağışıklığınızı destekleyebilirsiniz. Dilerseniz EczHanem'in Melatonina, Inofolic, Lalika, Vagi Flora, Xpecia ve Osteo markalarına ait vitamin ve mineral takviyelerini de sepetinize ekleyerek birçok derdinize derman bulabilirsiniz.

EczHanem Yediden Yetmişe Tüm Kullanıcılar İçin Harika Çözümler Sunuyor

EczHanem Yediden Yetmişe Tüm Kullanıcılar İçin Harika Çözümler Sunuyor

EczHanem, her bir kullanıcının tüm istek ve ihtiyaçlarını düşünerek onlarca farklı kategoriden yüzlerce ürünü Trendyol üzerinden satışa çıkarıyor. Siz de bebeğinizin daha iyi beslenmesi için ek gıda arayışı içerisindeyseniz, göz ve burun sağlığınızı desteklemek ya da ipek gibi saçlara ve kusursuz bir cilde sahip olmak istiyorsanız EczHanem ürünlerini gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. EczHanem'de krem, damla ve daha pek çok farklı mucizevi ürünü inceleyebilir, tek tıkla sepetinize ekleyebilirsiniz. Burun akıntısı veya burun tıkanıklığı gibi sorunlar yaşıyorsanız EczHanem'de Otrinatura, Nazalnem, Alvita, Xlear, Nasorinse ve Vicks'in burun spreyi ve damlası ürünlerine göz gezdirebilirsiniz. EczHanem'in Thealoz ve Blefaritto markalarına ait ürünleriyle ise göz sağlığınızı koruyabilirsiniz.

Tırnak ve saçlarda kırılma, cilt yüzeylerinde kırışıklık ve aşırı yorgunluk gibi durumlardan şikayetçiyseniz de EczHanem'de Solgar ve Day2Day'in kolajen ürünlerinden yardım alabilirsiniz. EczHanem'de Bepanthol'ün egzama kremi, Mustela'nın pişik kremi, W Lab Madeleb kremi ve Siliskar'ın yara kremiyle de cilt yüzeylerinde oluşan tahriş, yara ve alerji gibi istenmeyen kötü görünümü ortadan kaldırabilirsiniz. Sivilce, siyah nokta gibi problemlerin çözümü için EczHanem'in okyanus ve kükürt sabunu ürünlerinden de yardım alabilirsiniz. Kullanımı oldukça kolay olan EczHanem Uraw mavi serum ürünleriyle ise saçlarınızı kökten uca besleyerek parlak ve kusursuz saçlara sahip olabilirsiniz.

Anne sütünün yetersiz kaldığı durumlarda EczHanem'de Aptamil ve Humana'nın bebek sütü ürünleri imdadınıza hızlıca yetişir. Şeker ihtiyacınızı daha sağlıklı yollarla karşılamak istiyorsanız da EczHanem'de Hermesetas ve benzeri tatlandırıcı ürünlerine bakabilirsiniz. EczHanem sipariş takip işlemlerinizi Trendyol üzerinden yürüterek ürünlerin elinize ne zaman ulaşacağını öğrenebilirsiniz. Her zaman avantajlı fiyatlar sunan EczHanem indirimleriyle tanışmak için markanın Trendyol mağazasını takip edebilirsiniz.