Daha fazla ürün

Duşakabincim

2010 yılında faaliyet göstermeye başlayan Duşakabincim, banyonuzu güzelleştirmek adına özel tasarım ürünler hazırlayan bir marka. Kendini sürekli olarak yenileyen ve dönemin ev dekorasyonuna uygun bir şekilde ürün çeşitliliğini artıran Duşakabincim Antalya, İstanbul, Ankara ve Bursa fark etmeksizin Türkiye'nin her bir köşesine ürünlerini Trendyol güvencesiyle ulaştırıyor. Kısa süre içerisinde önemli ölçüde büyüme kaydeden firma yalnızca ülke sınırları içerisinde değil, uluslararası alanda da faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor.

Trendyol, Duşakabincim ürünlerini de parmaklarınızın ucuna taşıyor. Markanın tüm ürünlerini tek bir sayfa üzerinde toplayan Trendyol ile siz de banyonuzda yeniliklere kapı açabilirsiniz. Markanın Trendyol mağazasında Duşakabincim siyah duşakabin, iki duvar arası duşakabin, teknesiz duşakabin, cam duşakabin, tekneli duşakabin, dolaplı ayna ve cam duş paneli gibi ürün seçenekleri yer alıyor. Güvenli satış deneyimi sunan Duşakabincim ürünlerine sahip olmak için markanın Trendyol mağazasını ziyaret edebilir ve özel Duşakabincim indirimlerinden yararlanabilirsiniz.

Duşakabincim Duşakabin Modelleri ile Tarz Sahibi Banyolara Sahip Olun!

Duşakabincim Duşakabin Modelleri ile Tarz Sahibi Banyolara Sahip Olun!

Banyo yaparken etrafa su sıçramaması ve özel alan yaratması amacıyla üretilen duşakabinler, bugün banyo dekorasyonundaki en dikkat çekici ürünler olarak karşımıza çıkıyor. Banyonuzun çok daha temiz ve düzenli görünmesinde büyük rol oynayan duşakabinler, farklı boyut, renk ve özelliklerle üretilmeye devam ediyor. Yoğun talep artışının ardından piyasada pek çok farklı duşakabin modeli bulunsa da, Trendyol Duşakabincim mağazası en kaliteli ve güvenilir seçenekleri sizlere sunuyor. Konforlu kullanım imkanı sunan Duşakabincim duşakabin çeşitleri ile duş almanın dayanılmaz rahatlığını derinliklerinizde hissederken banyonuzda da şık bir tarz yaratabilirsiniz.

Trendyol üzerinden ürünlerini kullanıcıyla buluşturan Duşakabincim'de sürgülü duşakabin, küvetli duşakabin, kare duşakabin, katlanır duşakabin ve daha birçok farklı duşakabin modeli yer alıyor. Avantajlı fiyatlarla kaliteyi herkes için erişilebilir kılan Duşakabincim'in yerden duşakabin modelleri, zahmetsiz ve pratik bir deneyim sunarken Duşakabincim cam duşakabin modelleri ise sauna etkisi yaratarak daha etkili bir temizlik imkanı tanıyor. Markanın Trendyol mağazasını takip ederek Duşakabincim kampanyaları ve fırsatlarını kaçırmadan faydalanabilirsiniz.

Duşakabincim Banyo Dolabı Modelleri Trendyol'un Avantajlı Dünyasında!

Koleksiyonlarını daima şık ve kaliteli ürünlerle zenginleştiren Trendyol Duşakabincim mağazası, banyo dolabı modelleriyle de beğeni topluyor. Banyo dolabı kategorisinde oldukça geniş bir ürün yelpazesi sunan marka, farklı formlarda ürettiği modellerle banyonuza şıklık katıyor. Markanın Trendyol mağazasında yer alan dar banyo dolabı, makine dolabı, lavabo altı dolap, üst dolap ve boy dolabı seçenekleri arasından beğendiğiniz ürünlere evinizin konforundan rahatlıkla sahip olabilirsiniz.

Duşakabincim'in banyo dolabı koleksiyonunda; aynalı, kapaklı ve çekmeceli gibi değişik fonksiyonlara sahip ürünlerin yanı sıra renk, desen ve materyal olarak da farklılıklar sunan modeller yer alıyor. Siz de Duşakabincim banyo dolabı modelleri arasından dilediğiniz modeli hızla sepetinize ekleyebilir ve misafirlerinizi banyo dekorasyonunuza hayran bırakabilirsiniz.

Duşakabincim Ürünleri Trendyol'da!

Duşakabincim Ürünleri Trendyol'da!

Banyosunu yenilemek ve baştan yaratmak isteyenler için birbirinden şık ve kaliteli ürünler hazırlayan Duşakabincim duşakabin camı, duş teknesi, dolaplı banyo aynası, cam duş paneli ve küvet gibi farklı ürün grupları da çok özel fiyatlarla kullanıcılara sunuluyor. Ürün çeşitliliği ve tasarımlarıyla kısa süre içerisinde sektörün öncü markaları arasına adını yazdırmayı başaran Duşakabincim fiyatlarıyla da kullanıcı dostu bir yaklaşım sergiliyor. Her bütçeye hitap eden bir fiyat aralığı sunan Duşakabincim'in duş teknesi fiyatlarından faydalanarak bütçenizi yormadan alışveriş yapmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Trendyol aracılığıyla Duşakabincim'le iletişime geçerek marka, ürün, kargo ve siparişleriniz hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Duşakabincim yorum bölümünde yer alan kullanıcı yorum ve değerlendirmelerini inceleyerek merak ettiğiniz konular hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.